Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: DM babybonus savjetnik 7-12 mjeseci

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno DM babybonus savjetnik 7-12 mjeseci

Ne znam da li ovo spada na ovu temu, ali eto... prijavila sam se bila za taj babybonus i rekli mi da cu dobivati nekakve "savjetnike" (citaj knjizice) uz bonove za popust. Danas mi dosla knjizica za dob 7-12 mjeseci i idem ja citati pa naidjem na ovo:
    "Nakon razdoblja dojenja nema razloga zasto se ne biste odlucili za laganu dijetu..." - ovo je druga (2.) recenica teksta tog savjetnika.
    Malo kasnije opet: "Ako vam u razdoblju nakon dojenja pocne opadati kosa..."

Ono, sve je napisano u principu kao da se podrazumijeva da se vise ne doji dijete, a za razdoblje 7-12 mjeseci! Ja jos razumijem kad netko pise tako nakon godine dana djeteta (ne da odobravam, ali recimo razumijem jer je to stvarno prevladavajuci trend) ali ovo definitivno u suprotnosti s preporukama pedijatara da se dijete TREBA dojiti minimalno do godine dana?!

O dijelu da dijete treba poceti jesti sve sto i roditelji, samo manje (sic!) zacinjeno, pa da ga treba iseliti iz roditeljske sobe u vlastitu, i da se sad uspavljuje samo s dudicom i spava cijelu noc... o tim glupostima fakat ne bih.

Pa sad moderatorice mozda znate ako bi se i protiv ovakvih tekstova moglo malo protestirati, narocito jer su u jasnoj suprotnosti s pedijatrijskim preporukama... A mislim i da je protivno dojenju jer stvara laznu sliku da je normalno da se dijete vise ne doji nakon 6 mjeseci starosti.

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

:shock:
    jedva "cekam" da obijem tu knjizicu!!! ne mogu vjerovat.
    bome ce primit koji mail od mene...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Potpisujem sillyme

Šokirali me "savjeti" unutra. A i sam bon je oslobodi bože... sokići, čajevi...

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Na kraju ispada da je knjižica iz onog ozloglašenog paketa Sretna beba bila zapravo super u odnosu na ove. Prolistala sam ju kod frendice koja je rodila prvu bebu prije 3 godine i koja ima tu knjižicu.

r_i_t_a avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

samo bacite u smece i to je sve..bez puno živciranja

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Zašto ste toliko protiv tih bonova?Zar vaše bebe nakon 6. mjeseca ništa drugo ne jedu osim majčinog mlijeka?Ja sam svoje obje cure samo dojila prvih 7 mjeseci,ali onda smo polako krenuli sa dohranom.I Luciju i Paulu sam dojila 16 mjeseci!

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nisam protiv bonova (zato sam se i prijavila)... ali sam protiv gore navedenih recenica iz "savjetnika" koje impliciraju da se nakon prvih 6 mjeseci vise ne doji...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj lucika prvotno napisa
    Zašto ste toliko protiv tih bonova?Zar vaše bebe nakon 6. mjeseca ništa drugo ne jedu osim majčinog mlijeka?Ja sam svoje obje cure samo dojila prvih 7 mjeseci,ali onda smo polako krenuli sa dohranom.I Luciju i Paulu sam dojila 16 mjeseci!
    Bit svih tih paketa i savjeta (stogod da je - tipa upfront incentive) nije da je netko protiv tih besplatnih uzoraka ( ali Amerikanci znaju da nema takve stvari kao sto je besplatan rucak , vec se time cilja na potencijalne potrosace koji nisu opskrbljeni informacijama kao sto su osobe koje zalaze na ovaj forum i koje kroz ovakav agresivni marketing mogu prestati dojiti i preci na formule- jednostavno receno.
    dakle, nismo mi target audience, ali netko sigurno jest. jer da nije, i da je sve to bezazleno, onda se proizvodaci djecje hrane ne bi tako usrdno trudili godinama ... i davali besplatne savjete i uzorke.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

moze li netko skenirati tu knjizicu ili mi je poslati?

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

storma, imas pp

mamma2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

i ja danas dobila knjižicu isto se šokirala..kao sad je vrijeme da se majka nakon faze dojenja posveti sebi...dijeta, vježbanje izslasci s prijateljicama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •