-
Tobi i položaji
Imamo problem, danas sam htjela staviti N. u Tobi i izvrnuti za spavanje al ne ide, probavali smo i ja i mm al bezuspješno, kao da se nešto zaglavilo, na kraju smo ju izvadili iz auta i probali vani izvuči u jedan od položaja i nismo uspjeli, vratili smo ju u auto i nastavili put...Zna li netko što bi moglo biti?nije nam se to nikad događalo, as ne vadimo iz auta, ne premještamo, do sad je išlo sve normalno, a sad ni makac, samo sjedeći, uspravan položaj... :/
-
nitko?majstorice od sjedalica?jako mi je bitno da znam može li se to riješiti jer idući vikend idemo na more i treba mi taj položaj za spavanje....Ako trebam kupiti novu as da znam...
-
Administrator foruma
teško je nagađati ovako preko foruma. provjeri da se nije zaglavila neka igračka. probaj pažljivo rastaviti sjedalicu (skinuti presvlaku, stiropor itd.) pa pogledati da li je uočljiv kakav problem.
-
hm, odmah mi je na pamet pala neka zaglavljana igračka...mm dolazi na ideju da rastavi as, odvrne neke vijke dolje, a ja nedam, pretpostavljam da to nije po ps-u :/ .Ono što primjećujemo da se sa zadnje str. nalaze neki utori i u jednom ima žičica , a u drugom nema (možda se ona otkačila i zaglavila), možda nije ni bila ne znam , moram danas otići do tl pogledati postoji li ta žičica na obje str...joj, joj, zašto se takve stvari događaju pred putovanje (valjda nemamo dovoljno stresa u životu)Javim se kad saznam kako stoje stvari na novoj u odnosu na našu..
-
popravljeno, mm je skinuo dolje poklopac, tamo se nalazi neka poluga koja je pričvršćena s dva vijeka koji su se malo otpustili i ona nije funkcionirala, to je dotegnuo i sad sve radi...Možda nije ni bilo dobro stegnuto, ko bi ga znao, pa se s vremenom još otpustilo..bitno da je sve ok i da nije morao rastavljati i čačkati po sjedalici jer nisam za takve akcije
-
Administrator foruma
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma