Stranica 10 od 24 PrviPrvi ... 8910111220 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 1199

Tema: Kako se osjećate pred kraj trudnoće - 2.dio?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Evo i mene uhvatila fjaka kao i tebe, Mihim, večer prije onog dana kad ćeš ostati u bolnici Cijelu večer plačem jer tih 2/3/4/5...dana neću moći vidjeti svoju curicu Stvarno ne volim patetiku, ali i više sam nego patetična koliko to tragično shvaćam. Valjda i hormoni čine svoje Izgleda ću i ja Mihiminim stopama pa ostati sutra u bolnici

Mihim

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

daj rastuzila si me, bit ce sve ok i nakon ctg a ides doma svojoj curici. drzi se, jos malo pa ce sva panika bit iza tebe. necu ni mislit kak se sad osjecas, al jos malo izdrzi i gledaj pozitivno. sretno sutra.

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ninči nedaj se

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ninči
    Kole kako je u tebe danas?

Mihim joj zamišljam te kako uživaš, malena spava pored tebe, a ti guštaš!

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

RozaGroza evo super, luda od neke energije sa kojom ne znam kud cu. Pospremam kucu, tu i tamo me zaboli, noge se koce, malena skace a S. se pita kad ce sestra da dodje da donese puuuno mleka
    A vi ste super videh, zatvorena si i nisu te zadrzali u bolnici.
    Koji su tebi planovi za porod?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

He he to je onaj val energije koji svaku trudnicu uhvati pred porod
    A ja sam žudila za Felbachom, ali, izgleda da če ovaj put ipak biti Petrova, iako danas mi dolazi moj ginić iz Graza u kučnu posjetu pa ču s njim razgovarati. Cijela je situacija nekako lagano zakoplicirana radit te moje anamneze, pa se svi lagano boje pustit me na put...iako iskreno ja se dosta dobro osječam...kao i svaki put nakon pregleda

Svakako za sad idemo vaginalno, plus bez dripa i svih tih sr*nja...doki govori da je za sad sve super i da bi trebala moći vaginalno ako se nekim čudom prdonja ne okrene.

JOJ sad sam skužila da nemam ni krevetič, ni posteljinu, ni kolica, ni plan poroda, ni trudničku torbu!!! A tjedni nekako lete...

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Cure

Evo vratila se ja kući :D Da ste me vidjeli kad sam silazila niz stepenice u Merkuru-samo što nisam letila niz njih Ljudi me gledaju i ne kuže-trbuh do zuba, a ja trčim niz stepenice

CTG je super, sutra moram na pregled jer me danas nisu pregledavali. Malac je opet skakao dok sam bila na ctg-u. Kaže doktorica da mi ni jučerašnji ctg nije uopće loš.
    A danas legnem na desni bok, prikopča me na ctg i gledam ja otkucaje i ne vjerujem-ono najviše 118. Umrla sam od straha! Kaže babica-dajte se okrenite na lijevi bok. Okrenem se ja na lijevi-ctg savršen. Pitam ja babicu kako sad na jednom boku ovako, na drugom onako, a kaže ona "Pa frajeru više odgovara kad ležite na lijevom boku". A ja već pomislila da nosim blizance

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Roza bas bi bilo odlicno da ipak odete u Felbach, zasluzila si ajd polako se pripremaj brzo ce to :D .
    Ninči
    :D super da si jos kuci, bas sam se nasmejala na ovo trcanje

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

:D Ninči! Baš sam si zamislila kako hitaš niz stepenice !

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ninči :D :D :D odlično da je sve ok! Nisam niti sumnjala da će biti drugačije.

Cure drage, već dva sata imam trudove svakih 9-12 min i već sam bila 3 puta na wc-u... čistim se na veliko... baš me zanima hoće li biti akcije noćas ili....

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hvala, curke!

Citiraj Irchi prvotno napisa
    :D Ninči! Baš sam si zamislila kako hitaš niz stepenice !
    Mislim da je prije izgledalo kao da se kotrljam niz stepenice

Joj, Ora, pa ti ćeš roditi moju imenjakinju! Curetak, nemoj sad da nas herc strefi! Javljaj nam redovito razvoj događaja! Želim ti najljepši porod na svijetu i da sve bude baš onako kako si uvijek maštala!

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ora ~~~~~ za lep porod :D

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hvala vam jako sam znatiželjna jel je to-to ili još nije. Joooj kako sam uzbuđena!

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Vjerujem da jesi!

Nemate pojma kako sam se ja danas rastopila kad sam u rodilištu slušala bebe kako plaču! Tako me neka milina obuzela da vam ne mogu opisati!

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa
    Vjerujem da jesi!

Nemate pojma kako sam se ja danas rastopila kad sam u rodilištu slušala bebe kako plaču! Tako me neka milina obuzela da vam ne mogu opisati!
    Mogu misliti

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ora sretno!!!!! :D

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ora

Cure jel vas pralo plakanje i ridanje i živciranje oko 32 tjedna? Danas cijeli dan plačem i sve me pogađa, iznervira me sve...i sad mi suze teku, nos mi začepljen......jel to normalno???

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    Cure jel vas pralo plakanje i ridanje i živciranje oko 32 tjedna? Danas cijeli dan plačem i sve me pogađa, iznervira me sve...i sad mi suze teku, nos mi začepljen......jel to normalno???
    O da... ne samo tada već i tjednima nakon... neka glupa nervoza koju ne mogu objasniti... hormoni draga, hormoni.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj kole prvotno napisa
    Mogu misliti

Mene je pralo cijelu trudnoću Samo je bilo boljih i lošijih dana

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Zbrisao mi post

Ora, kakvo je stanje? Ima li čega novoga?

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nema, i dalje su na svakih 10 min... mislim da idem spavati pa ćemo vidjeti kako će se stvari odvijati po noći. Baš se osjećam umorno.
    A prije spavanja si idem napraviti toplu kupku...

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

neka ti je sa srećom!!! :D javljaj novosti

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Ora prvotno napisa
    Nema, i dalje su na svakih 10 min... mislim da idem spavati pa ćemo vidjeti kako će se stvari odvijati po noći. Baš se osjećam umorno.
    A prije spavanja si idem napraviti toplu kupku...
    Pametno Čisto da vidiš jesu li pravi trudovi. A obavezno lezi da se dobro odmoriš! Trebat će ti snaga!

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ora ima li promena?
    Mozda se vec mazis sa svojom bebicom
    RozaGroza cure su ti vec rekle normalno je, hormoniiiii, a i meni je zaceplen nos nadam se da si danas bolje

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ora

mene opralo ovaj tjedan jedan dan (tocnije noc). tijekom cijele trudnoce imala sam par "pucanja" od panike, stresa, svega skupa....mislim da sad najgore razdoblje tek slijedi jer sam prestala raditi, doma sam i imam puno previse slobodnog vremena sama sa sobom, a istovremeno sam si teska i pred vecer vec jedva ustajem sa stolca i kreveta, ne mogu hodati niti stajati duze od kakvih 45 minuta tak da nisam bas ni za ici nekamo i to me grozno frustrira pa sam pojacano cmizdrava....jedva cekam porod. i proljece :/

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Tajuska, rekel bi mm da si cendrava
    Al već se nakon takvih izjava naučil kaj su hormoni pa ih sad daje vjerojatno u sebi.

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jutreko!

Eto ništa od svega toga.
    Moram priznati da sam se baš ufurala kako ću roditi, ali nakon 4-5 sati konstantnih trudova stali su i prespavala cijelu noć kao da se ništa nije dogodilo.
    Eto... čak sam malo i tužna jer sam baš bila sva u tome kako ću upoznati svoju ljepoticu! Ali ako ona želi biti još u buši neka samo uživa, evo cijelo jutro skakuće

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj tinaka prvotno napisa
    Tajuska, rekel bi mm da si cendrava
    i bio bi apsolutno u pravu...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ora i ja sam imala takvu epizodicu prije par dana. Isto ispalo da je samo vježba Uh.... a ja se ponadala makar mi je još tri tjedna do termina. Ne mogu se više nikako namjestiti da me nešto ne žulja.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

evo samo da vas pozdravim, ne stignem ni procitat kak treba. drzte se i izdrzite jos malo, roza zbog tebe sam presretna, jos samo malo :D . ja sam super, jedino sto sam bila predobro i fizicki i psihicki pa malo ocito pretjerala i mislim da mi je jedan savic puko pa mi je tesko hodat, sjest, al dobro, tjesim se da ce brzo proc.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Curke moje evo mene s pregleda.

Bit će izgleda Nikola i Nikolina kao u priči- danas puno puncato rodilište Samo u prvih pola sata što sam tamo bila, 4 su žene došle roditi A već su 2 (koje sam ja vidjela) bile unutra.

Uglavnom- ctg mi je super, trudovi na 60% Ja ih ne osjetim. Nešta se malo trbuh stegne, ali ne boli ni sekunde :/ Uglavnom, gledam ja te trudove kako skaču na ctg-u i mislim si kako su to sigurno lažnjaci. Dođem na pregled, dr. kaže da ti moji "lažnjaci" itekako funkcioniraju. Otvorili su me sa 0 cm na 2 cm :D Plodna voda uredna i dobila zeleno svjetlo da idem kući. Sa uvjerenjem doktora da ću im se vratiti još danas

Eh, kako je sve lijepo krenulo, nadam se da će se tako i završiti! Možda ja dobijem najljepši mogući poklon na svoj imendan

Stvarno mi je jezivo kako se meni skoro pa cijeli scenarij ponavlja! Dođem tamo i sa nekim ljudima se raspričam, kad ono to djever i žena od cimerice koja je samnom zajedno prošli put rodila i ležala u sobi. Hajde dobro. Uđem u rodilište-radi dr. koji me je i prošli put primio kad su me trudovi uhvatili. Opet, kao i prošli put imam trudove 60% koje ne osjetim i koje mi otkriju na jutarnjem ctgu I opet je nedjelja, 6. dan u mjesecu, kao i kad sam prošli put rodila. Jezivo pomalo

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

hej, a bit ce il ful brzo ko moj porod, ili cu ja bit u pravu pa ce bit 7.12. sretno!!!!!!

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hvala, Mihim!

E da, i još jedna jeziva činjenica MM-a uvijek pošaljem na kavu kad me doveze jer ne znam kad ću završiti, a glupo mi da i on čami u čekaonici. I uvijek je išao u jedan kafić iznad Merkura. Zovem ja njega nakon što sam završila, a on mi kaže kako taj kafić ne radi i kako je dolje u kafiću. Uglavnom-u istom kafiću u kojem me je čekao poslije pregleda kad je počeo moj prošli porod Eto, kad se hoće, onda se hoće

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ninči sa toliko "spooky" slučajnosti trebo ti je tremin biti na Halloween
    Ajde držim fige da bude danas!!!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mihim hvala Šaljemo Špiro i ja puno poljubaca štručici

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

samo što bi bilo prerano

Joj, ti opet navijaš da ja što prije završim u rodilištu!

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ninči bas bi bila fora da se lepo sad porodis drzim fige da sve ide glatko
    Ora i ja sam vec nekoliko dana u istom fazonu i dalje nista

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ninči

Cure, evo znam da sam paranoična ali, sad sam bila na wc, broj 2, dosta sam imala za obavit i prije wc-a sam pucala od smijeha nešto s mužem....kad sam se brisala kasnije, na papiru mi je ostalo malo više onog bijelog sluzavog iscjedka nego inače. Zanima me, jel moguče da plodni čep bude potpuno proziran? Nije bilo sad jako puno, ali više nego inače. Joj sad ču počet brijat na taj plodni čep A što ču kad me strah...

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ninči

Cure, evo znam da sam paranoična ali, sad sam bila na wc, broj 2, dosta sam imala za obavit i prije wc-a sam pucala od smijeha nešto s mužem....kad sam se brisala kasnije, na papiru mi je ostalo malo više onog bijelog sluzavog iscjedka nego inače. Zanima me, jel moguče da plodni čep bude potpuno proziran? Nije bilo sad jako puno, ali više nego inače. Joj sad ču počet brijat na taj plodni čep A što ču kad me strah...
    Nemoj brinuti, ja ti stalno imam poprilično bijele sluzi koja ostaje na papiru pogotovo nakon većeg posla na WC-u.
    Dosta su curke pisale o tome na http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...r=asc&start=50

Sigurno je to samo trudnički iscjedak...

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ma cure, ništa od mene danas. Imam trudove, ali me stvarno ne bole. Malo više bole kad ležim, ali kad sjedim ili hodam je super. A mali skače kao da ima trampolin u trbuhu A kažu da se bebe smire pred porod

Roza, ne brini! Ja sam isto mjesecima imala taj sluzavi iscjedak. Ne vjerujem da čep može biti bezbojan. Meni evo već 2 dana curi i žućkast je. Danas čak vuče na crvenkasto. Polako odlazi, a ne kao u prvoj trudnoći što je otišao samo odjednom (2 tjedna prije poroda)

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Gdje nam je Ora?! Oraaaaaaaaa, javi se!!!!!!!!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ma cure, ništa od mene danas. Imam trudove, ali me stvarno ne bole. Malo više bole kad ležim, ali kad sjedim ili hodam je super. A mali skače kao da ima trampolin u trbuhu A kažu da se bebe smire pred porod
    booome moaj se nije smirila ni dok sam je radjala :/

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

roza i mi vama vama saljemo pusice, nije cep, i meni je pocelo rano s tom sluzi , zato sam i mislila da cu rodit u 37 tjednu, a dosle do 42 skoro.
    ora je vjerojatno s ljepoticom, a ti ninci bus nocas, sutra malog frajera. pusa

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ninči meni je cep odlazio tjedan dana, malo po malo, prvo je bio skroz bijel i jaaako sluzav i gust a na kraju roza e i kad je "porozio" onda je to bilo "to"

Joj cure, uskoro nove mamice zaista se veselim s vama jer je majcinstvo najdivniji osjecaj koji postoji na svijetu!!

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj BebaBeba prvotno napisa
    booome moaj se nije smirila ni dok sam je radjala :/
    Ma neće se ni ovaj moj smiriti Aktivniji je sad pred porod, nego što je bio i u jednom periodu trudnoće

Mihim, baš si izgleda pogodila datum I meni se čini da će najranije sutra Neka, baš bih voljela da lijepo i mirno prospavam ovu noć. Treba mi sna i odmora za ovo što me čeka :D

Ora je 100% rodila! Valjda će nam netko javiti!

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hehehhe nisam još rodila, danas gotovo ništa od kontrakcija.

Osjećam tu i tamo jaki pritisak na crijeva i mjehur, ali to je to.

Što se sluzi tiče ima ga u obilju koliko ga izlazi van, ali je bjelkasto žučkaste boje... još nema nikakvog traga sukrvice što znači da još nije otpao.

Prvi put mi je otpao par sati pred sam porod.

Veliki svima i puno mislim na sve vas!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

cure mislim na vas i zelim da vam sve lijepo prođe!

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ora, Ninči jeste li se porodile?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Baš me zanima, jel ih nema jer Rodin chat zeza, il se več miluše sa svojim bublicama
    Kole kako stanje u tebe?

Ja danas OPET frikiram u vezi plodne vode, UF nikad odahnut!!! Plodna voda ne bi trebala biti sjajna, masna i bjelkasta jel tako?

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Jel nam tko rodio? 8)
    Kod mene već 3 noći i povremeno po danu nekakva stezanja. Čep mi još nije krenuo, a termin za 2 dana :/ . Tad mi je ujedino i prvi posjet trudničkoj ambulanti kojeg se grozim, pa se nadam da ću prije toga roditi.

Roza, nemoj brinuti, to ti je sigurno opet iscjedak. I meni je tako. Ima dana kad sam baš znala imati po hrpicu sluzi, a onda danima ništa.

I navijam za Oru i Ninči, kad im je već tako lijepo krenulo! :D

Kole, kako je kod tebe?

I baš šteta da nas zeza forum, sad kad smo u finalu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •