Stranica 4 od 24 PrviPrvi ... 2345614 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 1199

Tema: Kako se osjećate pred kraj trudnoće - 2.dio?

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Dorica, da steta. Nama je danas bilo bas zabavno jer je doktorica kasnila i sve smo se raskokodakale i zezale... a bilo nas je poprilicno...cujes, jos uvijek stignes za Rijeku...

Kunda, ako sam dobro skuzila ti si ona koja ima natprirodno dugu pletenicu :D , svi smo se cudili, pa sto od rodjenja nisi sisala kosu :?
    svaka cast....
    Da i ja moram u ponedjeljak opet na kontrolu pa se tamo vidimo...jer ja jos nemam nikakvih naznaka za porod. Inducirani? Ne znam, rado bi da krene samo od sebe. Vidjeti cemo sto kazu u pon, iako mi je dok danas natuknula i mogucu hospitalizaciju radi dijabetesa...ali nastojati cu to izbjec.
    Javim ti se u pon

Lucija_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Evo da se i ja malo javimi ovdje.Termin mi je danas, ali nema bas nekih naznaka da ce krenuti.Nemogu bas spavati (valjda od iscekivanja) pa postam u ponoc a klinci spavaju snom pravednika
    u ponedjeljak na kontrolu ako se ne porodim do tada.
    Zelim svim "iscekusama" krasan porod bez indukcije.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Da dobro si skuzila, that's me. Ma sisala sam ju naravno i to svaki mjesec malo pomalo (10ak cm mjesecno ali sto ju vise sisam to ona vise raste), ali pustam je negdje od druge polovice osnovne skole. Ja ti ne idem ovaj pon nego tek sljedeci. Ti se svakako javi sa novostima.
    Good luck

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ma dorica, lijepo se ti spakiraj i dodi u Rijeku pa cemo se druziti.
    Je li ti sto bolje?

nightrain avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Da vam se pridružim kad ste se sve tako lijepo posložile..

Dajte mi recite kako saznate koji će doktor biti dežuran taj dan kad idete na kontrolu (u Rijeci)? Ja bih isto htjela izbjeći psihopate ako je ikako moguće, a na sreću izgleda da su u manjini pa ih ne bi trebalo biti teško izbjeći.

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

NIghtrain, ja ne budi ljena, zovem svaki dan bolnicu i trazim informacije. Pa pitam. Neki put se tete iscuđuju, neki put kazu bez problema a neki put su i bezobrazne.
    Ali bitno da dobijem info

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja isto nazovem ginekologiju tj rodiliste i pitam za dezurstva i do sada nije bilo problema

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sad vidim da ste se dobro zabavljale
    morat ću ja do vas
    a dobro sam ja samo mi ponekad beba gura mjehur tako da imam osjećaj kako da će prvo izletiti mjehur pa onda mali klinac
    a nonstop štuca , kao da zna da ga se traća

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Izgleda da nam je BP vec rodila ili je u bolnici pa ce svaki cas. Zadnja dva dana se nis ne javlja. U svakom slucaju sretno joj bilo

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moram vam se i ja javiti
    meni je izašao iscijedak kako bjelanjak ( komad)
    mislim da mi je sluzni ćep :/
    lovi me panika pa možda odem do merkura
    prvo sam misila da su gljivice ali prije tj. dana sam zadnju vaginaletu stavila ( feminela vagi c -preventivno) tako da ne vjerujemda su gljivice
    malo sam prosurfala pa sam našla temu na porodu ali nema odgovora

...ma koji sam ja paničar .... :/ sama sebi idem na živce

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja često imam taj iscjedak kao bjelanjak, nisam ni pomislila da bi to mogao biti sluzni čep? ali bude otprilike kao u vrijeme ovulacije, pa mi je prvo palo na pamet naravno nemoguće da je ovulacija u tijeku

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i ja sam takav iscijedak imala kod ovulacije
    ali kod gljivica mi je bio više žut nego bijel i bio je svako dan
    a sad ga već dugo nemam od kad sam koristila vaginalete

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Koliko ja znam ako nije prosaran krvlju ili onako kao crvenim zilicama onda nije cep.
    Meni zadnja dva dana isto se malo pojacao iscjedak i gusci je i sluzaviji - rastezljivi, ali nije nista crveno pa nema brige.
    Drzte se cure

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

napisala sam ti i u temi "Sluzni cep" kako je bilo meni, i mislim da nemas ni najmanji razlog da pancaris!

Btw, tako mi je divno sad citati vasa iskustva, kad se sjetim sebe kakva sam ja bila i kako sam se ja osjecala I kako su u biti svi ti bolovi i slatke brige jednostavno predivni!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja isto mislim da nije sluzni čep. Ja iscjedak imam već 2 mj. al imam i bakteriju koju liječim tako da mo je logično da imam iscjedak.
    U ponedjeljak sam bila kod gina i dao mi je medazol vaginalete. šta ako porod počne još dok ih koristim. Hoće to što naštetiti bebi?

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

izgleda da je BP rodila, ne javlja se vec par dana

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Drage moje,

evo da se javimo, ja i moje dijete smo upravo stigli kuci :D
    Rodio se Adrian, 3759, 52, 10/10. Jako smo sretni

Detaljna prica s poroda slijedi uskoro. Joj sve mi cudno...nisam vise trudnica...

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

cestitam :D

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Cestitam i tebi i Adrianu :D
    Vi ste sve to obavili po brzom postupku.
    Jedva cekam pricu.
    Cuvajte se i volite najvise, najvise...

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj BP prvotno napisa
    Drage moje,

evo da se javimo, ja i moje dijete smo upravo stigli kuci :D
    Rodio se Adrian, 3759, 52, 10/10. Jako smo sretni

Detaljna prica s poroda slijedi uskoro. Joj sve mi cudno...nisam vise trudnica...
    čestitam, prekrasno :D :D :D

i čekam priču

maja8 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

čestitke na malenom Adrianu :D :D

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

CESTITAM, maleni ima divno ime!!!

nightrain avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

:D :D :D :D :D
    Čestitam BP!!!!

Baš sam se pitala što je s tobom!!!

Ime je super - jedno od 10 na našem popisu!

Jako mi je drago da je sve dobro prošlo - vjerujem onako kako si htjela.

Uživajte pa se "vidimo" na nekom drugom topiku..

PS Meni danas 41+3, ali mi svi kažu da se opustim i ništa ne uzbuđujem jer je sve u najboljem redu.. Ma svejedno jedva čekam da budem bivša trudnica!

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Čestitam BP!!! :D

Curke jedno pitanje, kad ste spremile bolničku torbu?
    Evo ja sam u 35 tjednu i još mi se nekako ne da... psihološki mi je to prerano, naime bojim se preranog poroda pa si s tim odugovlačenjem nekako olakšavam.
    Iako sam već nabavila manje više sve za bolnicu.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj argentina prvotno napisa
    Curke jedno pitanje, kad ste spremile bolničku torbu?
    Evo ja sam u 35 tjednu i još mi se nekako ne da... psihološki mi je to prerano, naime bojim se preranog poroda pa si s tim odugovlačenjem nekako olakšavam.
    Iako sam već nabavila manje više sve za bolnicu.
    Ja u 32.tj. prošli put. Bila sam jako uzbuđena, a vidim da će me ovaj put primiti ranije....

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

mi smo tu negdje, nisam ni ja jos spremila, drugi tjedan cu, guzva mi totalno, imam filing da nis necu stic, a ocu da je sve " savrseno " kad malena dodje. argentina kod kog ces se kontrolirat u vinogradskoj? ja idem 22. kod Hermana, iz jako pouzdanih izvora sam preporucena njemu.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

zaspala u pol pet, on je meni preporucen .

nightrain avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja spremila torbu u 35. tjednu nakon što sam završila na prvoj pomoći s turbo jakim kontrakcijama. Htjeli su me zadržati u bolnici jer kao bit će 100% prijevremeni porod pa me trebaju nadgledati. Ja insistirala da idem kući jer je bilo sve ok i sa mnom i s bebom pa su me nekako pustili.
    Par dana nakon toga sam na brzinu nabavila, oprala i ispeglala svu robicu za bebu i spakirala torbu za bolnicu.
    Danas mi je 41+4 i mladom gospodinu se još ne da van! Svi koji su mi prognozirali prijevremeni porod opasno bi izgubili na kladionici.
    Na stvari u torbi se već uhvatila prašina - možda bih trebala sve ponovno izvući i prepakirati.. :/

Eto samo kao primjer da pakiranje torbe možda i neće proizvesti nikakav psihološki efekt.. Ma spakirajte je kad god vam bude zgodno!

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja sam bebinu robicu za izlazak iz bolnice pripremila pred 2 tjedna (37. tjedan), svoje stvari jos 2 tjedna ranije iako imam popis stvari koje cu uzimati u zadnji cas kada krenem od doma (cetka za kosu, dnevna krema za lice, punjaci i mob i slicne sitnice). Sada sam (sutra zapravo) 39 tjedana a posto moram iz Novoga u Ri u rodiliste i imam jos dvoje djece (jedan prvoskolac i curica 4.5god) nemam pojma kako ce sve to izgledati pa sam htjela osigurati sve na vrijeme. U prvoj trudnoci se nisam niti stigla spremiti jer nas je malisa iznenadio 3 tjedna ranije, a u drugoj (malena je bila na termin) je sve bilo spremno od 36 ili 37. tjedna vise se ne sjecam tocno.
    Ma i ako se ne uspijete spremiti donijeti ce vam sve naknadno (sgurna sam da svatko od nas ima nekoga tko ce moci trckarati u tim prvim danima)
    svima

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Lukina mama nikad nije pre rano za bolničku torbu, to je sigurno
    ja više imam problem kaj se bojim preranog poroda, pa si u glavi slažem neke šeme koje samo ja kužim :D

mihim
    nisam još bila u vinogradskoj na pregledu, a za 10-ak dana idem Kraljeviću privatno.
    ja mislim da bum ja u bolnicu došla samo rodit kak sad stoje stvari

inače, što se tiče stvarčica za bebu, to sam pripremila dosta ranije.
    sve sam oprala, ispeglala, posložila već u ormarić i komodicu itd.
    to mi bio baš gušt :D
    al ovu bolnilku torbu slagat - čim vidim one vir uloške i ostali pribor nekak mi se ne da i izbjegavam to do zadnjega.

Nora Fora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Bok, cure!
    Ja sam danas točno 34 tjedna (tj. 33 po uzv dr. Kosa kojem ipak više vjerujem nego zadnjem danu menge koja mi je uvijek bila neredovita - ciklusi produženi).

Nadam se da ću se tu još dugo družiti s vama jer me strah prijevremenog poroda ko ovce noža! Naime zbog stezanja u maternici sam provela mjesec dana u bolnici na tokolizi (prepar, koje sad uzimam u tbl, 2x5mg).

Također mi je propisan Normabel 3x2mg, koje izbjegavam koliko god mogu.

Kontrakcije još uvijek imam svakodnevno i više ih ni ne brojim jer kad skužim da sam već ujutro nabrojala više od 10 komada, uhvati me panika, pa su i one, valjda posljedično, češće.

Inače sa spavanjem sam od početka trudnoće na "vi", a u zadnje vrijeme me kičma toliko rastura po noći da jedva dočekam jutro, a u novije vrijeme me i cerviks zna baš jako probosti. Jel to znak otvaranja? :?

Uz sve to imam i gljivice (jako obilan bjelkasto-žuti iscjedak koji kao da se izlije ujutro čim se dignem), a strah me gurati vaginalete da ne bih nešto iziritirala pa dobila neki obojeni iscjedak (kao nakon pregleda, npr.) što bi me valjda strpalo u neku drugu vrstu bolnice, ovaj put.

Za tjedan dana imam pregled (zadnji put - cerviks 1 čl., uloživ za vrh prsta - umirem od straha da to nije krenulo dalje) u petrovoj i uzv u viliju, ali iskreno strah me i jednog i drugog.
    Za taj vag. pregled ne znam koliko ima smisla, jer što ako sam se počela otvarati?! Nema drugog lijeka osim mirovanja, a ja i ovako već 1,5 mj. provodim u krevetu. A što mi može donijeti? Infekciju i paniku, eventualno...
    Što se tiče uzv-a, htjela bih vidjeti kako mi beba napreduje jer je s 32 tj imala 1700g, što mi se činilo premalo, al opet, kako joj mogu pomoći i ako ispadne da je sitna?! Uostalom, to bi mi bio već xx pregled uzv-om u trudnoći, pa mi nije svejedno.

Dajte mi neki savjet, please!

Sorry na podužem postu...

I držim nam svima fige da izguramo do tog 40. tjedna!!! :D

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nora Fora držim fige i vibram do neba da izdržite do 40. tjedna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Nora Fora, prvo da ti odmah kazem da ti i mi saljemo vibrice da izdrzite ti i tvoje maleno zlato.
    Je li ti gin prepisala vaginalete, ja svakako ne bi nista uzimala a da mi nije propisano, a ako je onda je bolje uzeti. IAKO meni je u 6om tjednu moja gin rekla da moram strogo mirovanje i dala mi je dabroston za ocuvanje trudnoce, zbog smedeg iscjedka da bi sa 10 tjedana prvo rekla da bi trebala nastaviti uzimati do 12og, ali je pogledala nalaz urinokulture i vidjela da imam poviseni broj difteriodnih stapica (dosta povisen ali te bakterije anyway svi imamo nevezano za trudnocu) i dala tabletica koje sam pila 2 tjedna i uvin caj i sve proslo. Na tom pregledu mi je iscjedak bio vec vise zut nego smed pa sam prestala dabrostone. Eto ja se mjesec dana kljukala hormonima, lezala, bila depresivna itd.itd a ono problem bili samo neki stapici.
    Meni je isto cijelu trudnocu dosta tesko naci polozaj u kojem bi se bas naspavala (narocito sada kada mi je ostalo jos 4 dana do termina), a kicma me rasturala na pocetku kada sam lezala ta 4 tjedna jer sam sva zakrzljala za to vrijeme. Vjerojatno ti je to od kreveta.
    To sto si uloziva za vrh prsta ne mora znaciti da se moras brinuti. Zenam to tjednima zna biti ulozivo za pola ili cijeli clanak. Ako se dobro sjecam meni je proslu tridnocu tako bilo negdje od 36 tjedna pa sam isto malo strahovala, jer sam prvu trudnocu rodila 3 tjedna ranije pa sam mislila da cu i prosli puta tako, ali malecka se rodila na termin.
    U ovoj trudnoci sam otvorena 2 prsta vec od 30og tjedna i tako je sve do sada 39+3. Tako da please nemoj se bedirati i toliko strahovati, narocito ako mirujes.
    Sto se tice velicine be, to je sve relativno. Evo ja sam u pon bila na uzv i moj poznati gin/porodnicar je rekao da nosim njeznu bebicu (znaci manju). Svaka beba je bice za sebe i oko toga se ne treba brinuti ako dobro i srazmjerno napreduje. Moj deckic se 3 tjedna ranije rodio sa 2450g, a curica na termin sa 3220g (kada su mi vecer prije poroda radili uzv sa njom rekli su da ima 2900g, kada gle sljedece jutro eto nje sa 3220g). Eto netko rada manje bebice netko vece...
    E da npr kada sam ja rodila svoga prvorodenca sat nakon mene rodila je jedna zena cija je curica imala nesto malo preko 5kg i ja sam bila tako sretna sto je moj manji jer se uopce nisam napatila niti imala savova.
    Probaj se nekako opustiti, barem izmedu pregleda, znam da je to lakse reci nego uciniti jer je meni bilo grozno na pocetku.
    Btw, meni je moj porodnicar rekao kada je saznao da sam otvorena vec u 30om tj da je vazno da se izgura puna 33tj zbog svih funkcija bebe i da je bebica sto bliza 2kg (sto moja nije bila sa 33tjedna).
    Ajmzes ti jos izdrzati koji tjedan, pa sve i da se rodi 3-4 tjedna ranije, moj se sin isto i evo ga danas, jak, nabijen, sretan prvasic. :D
    oprosti ako sam te udavila sa cimgod
    Cuvaj sebe ibebicu i brzo ce to sve proci

Nora Fora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

sretna 35, hvala puno na podršci i vibrama

kunda, tebi velikaaa hvala na ovom utješnom postu i na lijepim željama.

Što se tiče vaginaleta, dr mi je rekla da koristim plymicol, i to u više navrata, što sam i radila (uz velike muke, jer unutra je sve nekako nabubreno i bojim se da si tim tvrdim vaginaletama ne bih ozlijedila to osjetljivo tkivo što bi sigurno rezultiralo iscjetkom neke boje, a budući da sam i ja u početku imala taj smeđi, da ga i sad vidim ili ne daj Bože, crveni, pukla bih!), ali čim bih prestala - sve po starom...
    Jesu te gljivice jako opasne za bebu?

A spavanje... ja sam stalno na lijevom boku i povremeno, kad se ukoči bok, na leđima. Skužila sam da mi je lijeva strana trbuha već duplo veća i istegnutija od desne
    Al ono što me brine (a što mene ne brine?! ) je to što ja bebicu osjećam kako se rita točno na mjestu gdje ležim, tako da mislim da ležim doslovno na njoj, a drukčije ne mogu! Mislite da joj to smeta, da je gnječim?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja ti o gljivicama ne znam puno, ti difteriodni stapici su nesto bezopasno i meni je to u biti bilo receno da je samo urinarna infekcija (to mi je potvrdila i moja frendica, doktorica opce prakse koja se susrece sa tim stvarima).
    Meni je spavanje pak na desnom, na lijevi gotovo uopce ne mogu (zadnjih dana vec pomalo i da) jer je bebica na zadak ali glavicu mice vise na lijevu stranu, pa kada se ja postavim na lijevi bok, hopsanje pocne i jednostavno ne mogu to izdrzati. Ako ti je ugodno lezati na lijevom onda nastavi tako. Meni isto na ledima ponekad odgovara iako bas ne bi trebala u tako visokoj trudnoci ali po noci kada se budim vrlo cesto se probudim na ledima sa rukama iznad glave (kao bebica) iako sam zaspala na boku. Ali tada znam osjetiti kako sam predugo bila u tom polozaju i beba obavezno pocne skakati kada se okrenem (jadno dijete valjda ima tako malo mjesta).
    Pokusaj da te ne muci toliko sitnica, iako razumijem zasto ti je tako, ali jos malo izdrzi, nams jos bas puno do kraja.
    Velika tebi i tvom zlatu.
    p.s. Evo meni jutros upravo izasao sluzni cep, pa se nadam da cemo izdrzati sutra do kontrole (termin je u ned)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nora Fora ~~~~~~~~~ da izdržite do termina. I ja muku mučim sa upalama i gljivicama čitavu trudnoću. Kod mene to ide red atb, pa red vaginaleta, pa red vaginalne kreme. SSad sam trenutno na Medazolu, koji sam da budem ikrena od jučer samoinicijativno prestala koristiti jer mislim da to sad više uopće nema smisla. Ne mogu ga duboko gurnuti, a ujutro ga nađem skoro čitavog u gaćama. Kakvog to onda ima smisla. Još imam i e.coli u mokraći
    Sinoć sam osjetila dosta jaki trud koji je trajao skoro minutu. Već sam pomislila da je krenulo. Kad ono za par min me potjeralo na wc. Nisam sa školjke ustajala pola sata. Kao da mi netko klisitr dao Užas, mislila sam da će mi crijeva izletit, i što je najbitnije jesu, dobila sam hemiće Danas jedva sjedim.
    Danas lažnjake ne osjećam, čak ni kontrakcije nisam osjetila. Beba se miče ali nekako pomalo. Samo osjećam stalno poriv na wc, mada nisam danas imala stolicu, jak mi je pritisak na debelo crijevo.
    Sutra imam pregled i ctg pa ćemo vidjet što će biti.

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kako se osjećam pred kraj trudnoće? Otprilike kao prekooceanski brod. Glomazno i tromo.

mala nada avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

U 32.sam tjednu pa neznem da li je prerano vam se pridružiti.Kako sam ušla u ovaj tj.počelo me dolje boljet,mišići mi se rastežu.Boli me kad se dižem iz ležečeg položaja i počnem hodat,pa prestane.
    U subotu smo dobili krevetić i presvlačilicu.MM i ja smo ih dobro obrisali i namjestili u našu sobu.Ostatak vikenda smo se osjećali ushićeno svaki put kad bi ih pogledali.

Lukina mama kao što si napisala u naknadama mislim i ja da smo mi tu negdje s terminom.Kad ti je termin?Meni oko Božiča.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

helooo svima, meni su odredili dva termina po mjesečnici 25.10. to je prošlo i po ultrazvuku 05.11. bit će da je taj valjani ,
    baš sam bila na nekom rođendanu prije desetak dana, danas sam
    vidjela slike, buuuuhhhhh tek sam sad skužila koliki mi je nos, kak su m napumpana usta, na šta ja ličim :shock:
    odem u šetnju onda dva sata nemrem doć k sebi od bolova u leđima,
    svima velika pusa

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

s 37+3 kao tankerska plovidba otprilike, ali ne dam se i šetam minimalno 3-4 km svako večer

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pozz cure...evo da se pridruzim....danas sam usla u 32.tjedan......torba za bolnicu manje vise spremna, jos mi fale papuče i grudnjaci za dojenje......

inace meni ide sve u najboljem redu, ja sam izgleda bila jedna od one manjine koaj nije imala ni mucnina ni povracanja na pocetku......od tegoba sto imam, to je da me bole ledja, da su mi se cice povecale za skoro dva broja i da svaka tezi tonu i da su mi noge narasle za broj .....ali samo da se vise priblizim tom 40. tjednu...meni to taaaako sporo prolazi........vama?

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mordana meni je sa S. termin bio 20.10 ali on je resio doci 06.11 :D ne mogu da verujem da si ti vec tako blizu ja sam u 33tj i nisam bas jos pri kraju pa se osecam odlicno

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj crnka84 prvotno napisa
    Pozz cure...evo da se pridruzim....danas sam usla u 32.tjedan......torba za bolnicu manje vise spremna, jos mi fale papuče i grudnjaci za dojenje......
    :shock: jesam li ja previse opustena ili... ja jos samo razmisljam o pakovanju

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam jučer ušla u 35. tjedan. Torba još ni blizu spremna. Bit će kao i prošli put kad sam je spremila dan prije poroda
    Ma lako za torbu, ako nešta i zaboravim imam mužića koji mi je voljan donijeti

Nego, mene je prekjučer toliko rasturala zdjelica da sam jedva hodala, stajala, razmišljala,...koma! To me u prvoj trudnoći ni najmanje nije mučilo.
    I od tog dana mi je neki pritisak na gornji dio trbuha. Kao da mi netko sjedi na trbuhu! :/ A beba se u ta 2 dana smirila. Više me ne lupa, nego više se rasteže po trbuhu. Kao da je i položaj promjenio :/ Ma nemam pojma, u svakom slučaju-čudno se osjećam!

Je li nekome bilo slično?

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mene u zadnjih par dana probada i bole me prepone ali samo kad hodam, tj. kad ustanem, bas neugodan osjecaj........

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj kole prvotno napisa
    Citiraj crnka84 prvotno napisa
    :shock: jesam li ja previse opustena ili... ja jos samo razmisljam o pakovanju
    hehehe....pa sta ja znam....meni patronazna rekla da ju spremim......a ja ionako ne mogu docekat, pa nek stoji u ormaru, ne smeta mi........

Nora Fora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ja sam danas napunila 35 tjedana i već 5 dana ne mogu oka sklopiti zbog boli u lijevoj ruci. Znam da je zbog toga što spavam na lijevom boku, ali to je jedini položaj u kojem mogu spavati od početka trudnoće, a sad više ne mogu ni to.

Ova bol je nepodnošljiva, ruka boli i trne od ramena do vrha prstiju... Ja po noći hodam po kući, plačem od bolova i masiram ruku satima...

Zvala dr. i sve što mi je rekl je da uzimam lekadol ili lupocet. :/

Inače se svaku večer bockam clexanima zbog cirkulacije jer sam na mirovanju.

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Nora Fora znam o cemu pricas, ja sam u prethodnoj trudnoci od negde 20 tj. patila od istog problema sa tim sto su mene obe ruke bolele tokom noci a preko dana utrnute konstantno. Sad me je to zaobislo bar u toj meri, povremeno pred jutro mi se javi bol ali ni priblizno kako je bilo. Ne trebam ti reci da se sve sredilo kad sam se porodila. Inace meni je dr. rekla da je to normalno u T. zbog volimena krvi koji je veci a krvne zile nisu naviknute na tu kolicinu. Nadam se da ce te malo popustiti

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja sam 37 tjedana, cini mi se da sam vise nervozna zadnjih dana, malo me frka poroda , prvi put otisla rodit bez ikakvog straha, jos torbu nisam spremila. nemam nikakve kontrakcije ni bolove, nemrem bas spavat...

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj mihim prvotno napisa
    ja sam 37 tjedana, cini mi se da sam vise nervozna zadnjih dana, malo me frka poroda , prvi put otisla rodit bez ikakvog straha, jos torbu nisam spremila. nemam nikakve kontrakcije ni bolove, nemrem bas spavat...
    ja isto 37 tjedana.
    i frka me copava svaki dan sve vise... :shock:
    osjecam da su mi dani odbrojani i da me ceka nesto totalno novo i nepoznato.
    da ne spominjem strah da ce maleni naslijediti moje mane, mane od MM itd itd

Stranica 4 od 24 PrviPrvi ... 2345614 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •