Pzdrav svima u niskom startu. I ja vam se pridružujem ... ušla sam u 35. tjedan !!
Roza, i ja natičem od prije dva tjedna, ujutro sam ponekad neprepoznatljiva .... ali tlak je OK, mjerim ga redovno. Ako sam kroz dan aktivnija (tj. ako se ne izležavam doma cijelo vrijeme) tada me stopala ubijaju, al baš ono fest.
Drugi problem je jaka bol u trtici (skoro svakodnevna), zna me tako boljeti da ne mogu ustati iz kreveta ili se ne mogu preokrenuti s jedne strane na drugu. To traje već od 24. tjedna.
I šećer za kraj ... počele su žgaravice ... pokušavam jesti male obroke jer sam skužila da mi je žgaravica jača ako pojedem veći obrok, smeta mi voće i voćni sokovi, mliječni proizvodi, slatkiši i začini pa to moram izbjegavati. Kad ne mogu nečemu odoljeti pomaže Rennie za cuclanje pa se s tom žgaravicom za sada nekako uspjevam nositi.
S kilama sam u +12, ali mislim da je od toga veliki udio vode koja mi se nakuplja u nogama, rukama a nešto malo i u licu.
Poroda se boooojiiiim :shock: , nisam niti torbu počela pakirati (kao da će ga ta činjenica odgoditi) uf....