Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1199

Tema: Kako se osjećate pred kraj trudnoće - 2.dio?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Vishnja prvotno napisa Vidi poruku
    E, danas sam samu sebe demantovala - em sam dobro odspavala noć, em još i u toku dana, čim se spustim u horizontalu, zaspim ko top...valjda me umorile sve te lažne kontrakcije i nespavanje...a možda je ovo zatišje pred buru - i sinak i ja skupljamo snagu za finale...
    Ja sam se noć prije poroda naspavala ko nikad u životu....i trebao mi je svaki atom snage u danu koji je slijedio. Moguće da se to tvoje tijelo priprema za dan D....

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I ja spavam ko top u zadnje vrijeme, budim se jedino za wc i to jednom u noći... Čak sam naučila spavati na boku.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Fae prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se noć prije poroda naspavala ko nikad u životu....i trebao mi je svaki atom snage u danu koji je slijedio. Moguće da se to tvoje tijelo priprema za dan D....
    Isto se i meni desilo, a vec sam bila spremna da krenem u porodiliste, istusirala se, spakovala zadnje sitnice u torbu, vodenjak pukao , bolovi pravilni na manje od 10 min...i kad je sve bilo spremno u 3 ujutro , samo sam rekla mm da se jos malo zagrlimo i prilegnemo prije polaska da se smirim, jer je bio prvi porodjaj,strah itd...kad smo se probudili bilo je 9.30 ujutru, naspavala se , odmorila, od bolova ni traga... poceli su ponovo oko 14h,a rodila sam taj dan u 19. 50.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •