30 tjedana + 12 kg
21+3 i dobila sam 5 kg.
Ja sam na 14+2 u plusu 2 kg. Medjutim, to su dva kilograma koja sam izgubila neposredno pred trudnocu i koje bi gotovo sigurno vratila odmah i bez trudnoce, pa nekako dodje kao da sam na pozitivnoj nuli![]()
32 plus 5 ,dobila sam oko 10 kg, kaj je čak i dosta s obzirom da sam imala još ostataka od prošle trudnoće ,al ja sam zadovoljna za sad)
ja sam se prestala vagati, a kad ću biti kod ginića, zamolit ću ga da mi ne kaže kilažu. ne želim se oko toga više zamarati, mislim da je kilaža skroz nebitna dokle god se osjećaš dobro i relativno fit (btw, u mnogim zemljama se trudnice uopće ne važu jer nitko ne misli da je to bitan podatak... pa ću se ja furat na strankinju)
Danas se izmerih da vidim kakvo je stanje posle ovih praznika...katastrofa - 34+ tj. a ja +15kg. A kad se pogledam sve se pitam gde su te kile, jer stvarno samo mi je stomak porastao, nije valjda u njemu 15kg.
ne šalim se
neću otvarati trudničku knjižicu kao što je nisam otvarala ni u prethodne dvije trudnoće.
sada sam inače 26. tjedan treće trudnoće, tako da nisam trudnica početnica
to što me važu kod ginića i što to upisuju u moju povijest "bolesti" (avaj katastrofe, čim si trudna, odmah si "bolesna") ne znači da se JA moram opterećivati i zamarati težinom. za mene je to sada nebitan podatak. a to što me netko "šalje" ne neku pretragu, ne znači da ja to moram i obaviti, ako osobno, na temelju objektivnih informacija i suvremenih istraživanja, smatram da to nije potrebno.
poznavajući Lutonjicu, ni ja se ne bih zabrinjavala sa kg na njenom mjestu!
ja sam totalno druga priča! :/
budeš me vidjela u nedjelju, pa ćemo prokomentirat LOL
ma ja eventualno primjetim ak je netko smršavio.
debljanje kod ljudi uglavnom uopće ne primjecujem.![]()
16 tjedana +4 kg (stomak,cike-podosta, u licu malo i to je to,noge još uvijek ko štapići,ne vidi se ni na guzi ni na bokovima)
Posljednje uređivanje od žanet : 11.01.2011. at 20:08
36. tjedan, ne znam koliko sam dobila, uopce me ne vazu ovdje (svedska), doma nemam vagu![]()
35+2, +13 kg
Dobro se osjecam, a to je najvaznije.
Bas me zanima koliko ce biti do kraja.....
40 tj. -15 kila....ja zadovoljna, nadam se da je to to....
U rađaonu ušla sa +25 kg, sada, 9 mjeseci nakon poroda sam još 5-6 kila u plusu u odnosu na kilažu prije trudnoće.
U prvoj trudnoći sam dobila 25 !!! kg, a sada sa puna tri mjeseca sam dobila 6 kg, ako nastavim tim tempom bilo bi super![]()
17 tjedana... + 1,5kg u odnosu na prije....
imala sam 51,5kg na 170cm.... sada sam na 53kg...