39 tj, +13 kg
valjda nece dalje
33 tj. + 9 kg. Fino se sve raspodjelilo tak da sam si čist' OK
Sada 19 tj,+1kg a proslu trudnocu sve skupa +12,5 kg
Izgleda da je krenulo u zadnjih par tjedana. Sada sam 33+1 i vaga kaze +5kg, sto znaci 1 kg u dva i pol tjedna. :shock: Ovaj shock je zato sto sam u cijela 4 tjedna prije toga dobila samo pola kile. Bas me zanima kako cemo dalje.....
Ajme kad vidim da vas je većina dobila svega koju kilicu, sledim se....
Ja sam 30+2 blizanačke trudnoće i već sam na +16.
Ne gine mi 20 i još koja kilica....![]()
Ma maya, don't worry. Zapravo nije bed ta kilaza. Moja mama kada je bila trudna samnom prestala se vagati kada je bila 30kg u plusu a visoka je samo 1.54. Ja sam pak visoka 1.56 tako da imam feeling da mi je vec i ovih 5 kg puno i previse (doduse u ovu sam trudnocu krenula sa 55 kg sto je koja kilica viska no nije strasno). Znaci sada sam na 60kg i nadam se ne dobiti jos puno u ovih preostalih 7 tjedana ali ako i da to se tako brzo izgubi. Npr. moja prva trudnoca krenula sa 50 zavrsila na 59, druga krenula sa 57(!visak!) i savrsila na 63.5, i sada sa 55kg i vidjeti cemo gdje ce nas to dovesti. Vidis jednostavno sam u svakoj trudnoci dobivala malo a nakon drugog poroda sam u roku 2 mjeseca(dojila sam) dosla na 52kg tako ces i ti vjerojatno izgubiti brz. Ipak nosis dvojke, pa sva ta voda koja se nakuplja u tijelu.... Samo se ne brini. Jedina nam je briga da su bebaci ok.
Good luck![]()
cure tješite se,ja sam dobila 16kg i u prva 2 tj izgubila 11kg i u prvih mjesec i pol svih 16.sve to ode. a onda sam poslije išla na dijetu da izgubim još 15 koje sam imala viška od prije![]()
E sad ima skoro 3 g a ja već godinu dana izgledam bolje nego ikad, sa 30kg manje nego na dan kad sam išla roditi(imala sam 96kg
)
37. tjedana + 13 kg
Nadam se da ce sve nestati ubrzo nakon poroda...
tri trudnoce , ni u jednoj vise od 12 kila
Pozdrav budućim/sadašnjim mamicama...
Ja sam 32. tjedan , a +6kg sam. Valjda neće biti previše do kraja...i hope da će sve brzo nestati...
30 tjedana, 11kg![]()
Lambi, super. Kak ti uspijeva,jel paziš? Ja imam osjećaj da budem u tim tjednima ko tenk!![]()
ma ja ti niš ne pazim,imam takav metabolizam ,jedem zdravo koliko je god moguće i slušam svoje tijelo,ostala trudana sa 54 kg na 169 visine,tako da svu kilazu imam u trbuhu a i bebica je sitnija na menetinaka prvotno napisa
mislila sam da ću dobiti puno više kila![]()
30 tjedana + 11 kila![]()
ne zgledam debelo jer sam bila mršava, i zapravo se nadam da ce mi ostati 2-3 kile poslije poroda, ak me mali ne isiše...
baš sam neki dan kupila nešto sitno obleke za hladnije dane, i čudila se kaj je sve veliko ko šatorsko platno![]()
29 tj. +7kg
update
40 nedelja + 10-11 kg (zavisi koliko jedem i pijem pre merenja)
U prvoj trudnoći 11 kila,a u drugoj 10.
28 tjedana i 4 dana - 6 kila.....ja sam zadovoljna...
Gin mi je prepisao dijetu.Sad sam u 25 tj i imam +12 kg
21. tjedan +11mala nada prvotno napisa
Jooj pa to je ništa u usporedbi sa mnom.Inače sam kosturko, ali sam u stim. IVF-u dobila 6 kg. Zatrudnila, :D i sad još dobila 11. 2 mjeseca ni grama, a onda u 3 dana dobijem 3 kila-svašta :? Kako je krenulo, morat će me kranom s kauča izvlačiti kad budem morala u bolnicu![]()
18+3 +0,5 kg
do 17.tj sam stalno varirala na -1 do 0 kg jer sam imala mučnine i povraćanja, ali je to sad srećom prestalo pa su i kilice lagano krenule (čula sam par primjera da do 18.-20. tjedna cure nisu ništa dobile, a do kraja su sve nadoknadile - nadam se da ja neću spadati u tu skupinu)![]()
bok cure ja sam u 27-mom tjednu i dobila sam oko 10 kila.Ima li mozda kakva norma porasta težine po tjednima
![]()
Negdjesam pronašla ovo...
http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm
:D Hvala ti tinaka super :D
Evo da ja napišem svoj zadnji post s ovim bebačem na ovu temu. 42. tjedan- ukupno 18kg. i iskreno se nadam da je napokon gotovo. Pa valjda sad mora vanSrećom startala sam s malo kila pa nije bed al svejedno je to dosta, u zadnja dva mjeseca dobila 7kg! :/
Kod mene dakle ne vrijedi ono da usporava na kraju. Pusa!
hm, baš ti hvala :/Pandora Aura Monroe prvotno napisa
nego, a šta ako u zemlji u kojoj čovjek živi nema donata niti ga se može nabaviti, a nema ničeg sličnog na tržištu?
a imaš grčeve u nogama i baš ništa ti ne pomaže za normlanu stolicu osim magnezija ?
šta onda, dakle čitav ostatak svijeta se kocka za šumećim tabletama magnezija, osim slovenije, hrvatske i austrije gdje ga se može kupiti ?
Ovo mi je zakonLeilooa prvotno napisa
![]()
![]()
1. trudnoća: dobila +9kg (izgubila 11 kg nakon poroda)
2. trudnoća: izgubila - 5kg (sad sam ravno 34 tjedna)
U ovoj trudnoći povraćam malo više i skoro uopće nemam apetit... počenm jesti nešto na tanjuru i stanem na pola :/ To mi se u životu nikad prije nije događalo... :?
15+6
+4kg, tezi ka +5kg (srecom vaga nije digitalna)
17+3 =još uvijek na minus 4 kgapetita nemam kao u 1.trudnoći,a i puuuno hooodamo
![]()
ja sam vec mjesec i pol do dva mjesca na + 11 kila.
vise nista ne dobivam.
bebac je ok, ja se ok osjecam osim klasicnih tegoba i nesto kontrakcija.
manje jedem (no ne puno manje) jer me muce zgaravice i ne mogu puno pojesti.
se nekom desila slicna stvar s kilama? :?
34. tjedan +10 kg
meni u prvoj trudnoći.argentina prvotno napisa
zadnja dva mjeseca nisam ništa dobila. isto žgaravica.
sada 27 tj +9 kg
U ovoj tudnoći- 30-ti tjedan- +5 kg. Čini mi se da sam u prvoj trudnoći dobila manje, ali se više niti ne sjećam.
Ja sam sad 18 tjedana trudna i ukupno sam sakupila 4kg...prve dvije su stigle u prva tri mjeseca, a druge dvije u samo mjesec dana- :shock: čini mi se puno u kratkom periodu?!