Citiraj Tončica007 prvotno napisa
Eto ja danas došla s pregleda sva zbedirana i naplašena, danas 21tj + 7kg, ginekologica me bacila u depru kako je to puno previše i da sam toliku kilažu trebala dobiti sa 30 i nešto tjedana

Moje skromno mišljenje da nisam trebala baš 7 ali 6 je za mene baš onako ok, pa imam i stomačić okrugli, malo jesam dobila u nogice, cike, guzu ali ništa pretjerano.
Ma nemoj se uopće nervirati Tončice.Svakakvih se gluposti i kod doktora da naslušati,a ne znam što je njima kad tako mrtvi hladni mogu uznemiriti ženu koja je trudna. Od mog soc. ginekologa sam se svega naslušala (u vezi nekih drugih stvari) pa sam ga po hitnom postupku promijenila. Pa i u trudničkoj knjižici ti piše da je sve između 9 i 17kg ok.Evo da te utješim ja sam u 25.tjednu.Sve skupa sam dobila 12kg (što se uopće ne bi reklo,a priej trudnoće sam bila mršavko) i ginekolog ništa ni ne spominje u vezi kilaže.Ja sa odlično osjećam, a krvna slika mi nikad nije bila bolja.Sve je to individualno. Ma najvažnije je kako se ti osjećaš draga, a sve ostalo pusti da ti na jedno uho uđe, a na drugo izađe.