kupam, kupamcall me mommy prvotno napisa
ne pada mi napamet ići u maliće i sl
u prošloj akciji ili pretprošloj su našli mine iz 1 i 2 svjetskog rata, tako da....bolje minirna korana nego mrežnica sa somovima
kupam, kupamcall me mommy prvotno napisa
ne pada mi napamet ići u maliće i sl
u prošloj akciji ili pretprošloj su našli mine iz 1 i 2 svjetskog rata, tako da....bolje minirna korana nego mrežnica sa somovima
misliš?Deaedi prvotno napisa
meni bi. baš bi se konačno dobro nasmijala.![]()
hej, dobronamjerni Karlovčani, je l' krenulo kupanje na vašim svetinjama? Proteklih par dana budi nadu u meni ...![]()
kupamo se , dođi![]()
Fora vam je to Foginovo, baš sam se ugodno iznenadila
A djeca su se toliko naskakala po onim napuhancima, da su doma odmah u krevet odvalila i do jutra je bio mir![]()
![]()
Može pojašnjenje za one koji padaju s marsa kao ja... koja je razlika između Korane i Mrežnice?
Mojca, kako misliš koja je razlikakao da pitaš koja je razlika između Čakovca i Varaždina
![]()
Posljednje uređivanje od kavofob : 11.07.2013. at 12:37
ne mogu vjerovati da do danas nisam otkrila ovu temu. baš se spremam na koranu ovaj tjedan. karlovčanke, postoji li još ona mini plaža za malu djecu između starog i novog hotela korane (tamo gdje su zimi labudovi) i kad je na njoj hlad (sramim se al se ne sjećam)? ili postoji neko bolje mjesto u gradu za četverogodišnjakinju?
jedna od mojih najljepših uspomena je kad bi me baka nakon placa vodila na kupanje i kad ne bi morale žuriti kuhati ručak (sedamdestih su kriteriji ipak bili malo drugačiji - ručak na vrijeme pa makar se kupali 5 min)
Malo podižem temu - Karlovčani - jel počela sezona kupanja na Foginovom?
mislim da je trenutno korana za hrabre jer je pred desetak dana bila visoka korana (i kupa) u karlovcu i sumnjam da se izbistrila.
nažalost nisam u ka i ne mogu ti točno reći.
prošle godine bilo je "loše ljeto" i ja sam se uspjela samo jednom okupati na foginovom, tako da nestrpljivo očekujem ovogodišnju sezonu.