-
I mi odlucili postat roditelji napokon
Do sada bila na temi potpomognuta (vec 2 godine) pokusavajuci uopce doc do spermica i nakon toga 5 bezuspjesnih pokusaja potpomognute oplodnje, da bi se vratila ponovno na ovu temu. Napisala sam namjerno vratila, jer sam na Rodu nabasala trazeci sve o posvojenju. Al okolina nije bas reagirala kao sam zamislila, i tada nasla i pdf potpomognuta pa se ipak tamo zadrzala jer sam htjela zbog M da ipak pokusa dobit biolosko dijete. Tako da me evo nazad na ovu temu i uopce me ne zanima sto ko misli o posvojenju u okolini, prihvatit ce vec kad dodje vrijeme, sigurna sam i dajem se u ovu bitku, a potpomognuta jos uvijek ostaje otvorena kad usvojimo, jer bih volila da budu bar 2 mala anđela u nasem zivotu 
Sad moje pitanje za iskusne glasi, molbu sam "usporko" napisala jer nekako mi se uvijek cini nedovoljno dobra (a i cekam da M napise svoju pa da vidimo koje je bolja
) jel se ista molba salje prvo u nas czss pa nakon sta prodjemo obradu u sve centre ili je rijec o nekakvoj jos intimnijoj molbi za centre?!
Jos jedno pitanje koje neznam ni kako postavit jer mozda nije u redu da toliko biram... volila bi usvojit svakako malo dijete, po mogucnosti do 1 godine, iako znam da je jako tesko, al kad bi bili blizanci (sto nam je zivotni san) mogli bi bit i stariji, usvojila bi i brata i sestru (nevazan spol) ako je jedno skroz beba... znam da ima puno mojih uvjeta, al kako to srocit a da ne izgledam kao na pazaru, jer kad napisem tako mi ispada
-
-
Regina 78, dobrodošla, normalno je da napišeš dijete koje dobi bi htjela.
Prva molba je zapravo molba za obradu, koju šalješ svom matičnom centru, i tu još ne moraš napisati ništa o svojim željama. To će te ionako preispitati.
Kad prođe obrada pišeš ostalim centrima i tu kažeš točno na što si spremna. Neki su slali molbe prema svim centrima i na samom početku obrade, pa po završetku obrade poslali ponovljenu molbu uz napomenu da je obrada sad gotova.
U svakom slučaju, treba navesti kakvo ste dijete spremni prihvatiti.
-
Regina, cure su ti objasnile, ja sam dosla da ti posaljem puno snage i srece
-
Draga ako mi spremiš svoju mail adresu mogu ti poslati formu moje molbe da vidiš kako to izgleda.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma