Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 65 od 65

Tema: psi na plaži

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

uaaauuuuuu upravo sam saznala da npr. na krku postoje plaže za pse!!!

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Deaedi, bez uvrede

Ja bih postavila stvar ovako - ako nešto nije propisano zakonom onda se smije. Ako takva stvar ipak smeta drugim ljudima, onda se lijepo i pristojno kaže - znači ne u stilu "alo ti tamo, miči mi to smeće s očiju".
    Većina ljudi će poslušati ono što ih se lijepo zamoli.

Iako, ako imamo previsoke kriterije za javne površine i sve nam smeta (kakva sam recimo ja) onda se ne ide na plažu gdje ima milijon različitih ljudi.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    Deaedi, bez uvrede

Ja bih postavila stvar ovako - ako nešto nije propisano zakonom onda se smije. Ako takva stvar ipak smeta drugim ljudima, onda se lijepo i pristojno kaže - znači ne u stilu "alo ti tamo, miči mi to smeće s očiju".
    Većina ljudi će poslušati ono što ih se lijepo zamoli.

Iako, ako imamo previsoke kriterije za javne površine i sve nam smeta (kakva sam recimo ja) onda se ne ide na plažu gdje ima milijon različitih ljudi.
    potpis, mogli bi se ovdje zaustaviti da ne ponovimo moju omiljenu temu - evo je ovdje: http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...f16597e7f0f618
    Tko pročita sve i ima za dodati nešto novo, neka slobodno nastavi

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

:shock: oživjela si monstruma

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pomikaki

k vragu

zar opet ova tema? Toliko sam se iscrpila na onoj prethodnoj.

ja ću zato sada samo napisati da potpisujem Deaedi od prvog do zadnjeg posta .

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa
    Zapravo mi se ne da po xy-ti put raspravljati, pa ću samo potpisati arilu i posebno frost vezano za rotvajlere

Deaedi je isključiva, da
    Gle. Svimbi ima inetrnet na ljetovanju, nije loše. Evo reprize za tebe, kad si već propustila linkanu temu

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ja sam danas imala kratku situaciju sa psićem. ja znam d mogu bit opasni ali da vidite ovo moje blentavo štene od 7 mjeseci veličine koker španjela mislim da ne biste baš pomislili da će vam ruku odgrist.

i stojim ja ispred voćarne i na sekundu pustim uzicu onako da visi kraj nje, jer sam puna stvari i treba naći novce, a ona nešto njuška po podu nezainteresirana za sviejt oko sebe, još i mali stoji kraj nas. i dolazi žena od 120 kg ( oprostite ovo nije važno ali u ljutnji sam morala spomenut) , želi u voćarnu, stane metar ispred nas i pita čiji je ovo pas, ja kažem moj samo prođite neće vam ništa to je štene , a zbilja ju n je htjela ni ponjušit ni pogeldala, a ona će meni, molim vas primite ga štene ili ne pas je. i opet ja punih ruku piuštam i hvatam uzicu da bi gospoša prošla, pa već ju je mogla pojest da je htjela. i da napomenem da pas niej bio na ulazu u voćarnu nego sastrane tako da nije trebalo baš prekoračit ga kad se ulazilo.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

a niš najbolje da napravimo dva stupca Deaedi i Pomikaki pa da se upisujemo i onda kad se zbrojimo paljbaaa

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Extra spori internet, pfuj
    Nisam gledala koju si temu linkala, ali ako je to ona na koju mislim, upravo je na njoj moj prvi post
    I moje izjave vječne, plamteće ljubavi prema tebi (a sad se sjetih oko čega se ono s Deaedi ne slažem, inače je non-stop potpisujem, pogotovo u njenom već nekoliko puta proklamiranom stavu o svačijem pravu na izbor-očito to ne uključuje izbor imanja psa na plaži )

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

gledajte to ovako..
    svako ima pravo da se oseca sigurno i zasticeno..

o.k. neko ima (dete) roditelja protektora a ja eto imam psa (protektora)

zasto je meni zabranjeno da se plasim drugih ljudi :?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa
    (a sad se sjetih oko čega se ono s Deaedi ne slažem, inače je non-stop potpisujem, pogotovo u njenom već nekoliko puta proklamiranom stavu o svačijem pravu na izbor-očito to ne uključuje izbor imanja psa na plaži )
    Ajde, kako si povezla pravo na izbor načina poroda sa dovođenjem psa na plažu?

Evo, ne podržavam isključivo pravo na izbor, npr. da rodilja može odabrati da rodi carskim rezom na plaži, uhvatila si me u nedosljednosti

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a jel može pas gledati ?

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Psima nije mjesto na plaži. Plaža je mjesto za kupanje ljudi, a ne životinja.
    Ne podnosim pse na plaži.
    Osim gradskih, uredjenih plaza, divlje plaze su prirodom/bogom dane i cisto sumnjam da je stvoritelj/ica imala/o na umu ikome ograniciti pristup.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    a jel može pas gledati ?
    Pa čuj, ne bi iznenadilo da osvane priča o prirodnom porodu u vlastitiom domu kojem je nazočio i kućni ljubimac. Sve u skladu sa prirodom, zašto ne?

Ja nemam ništa protiv da se netko kupa sa vlastitim psom. Sve dok ne traži od mene da se i ja kupam s njima.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Molim vas, nastavite na staroj temi.
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...f16597e7f0f618

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove