uaaauuuuuu upravo sam saznala da npr. na krku postoje plaže za pse!!!
uaaauuuuuu upravo sam saznala da npr. na krku postoje plaže za pse!!!
Deaedi, bez uvrede![]()
Ja bih postavila stvar ovako - ako nešto nije propisano zakonom onda se smije. Ako takva stvar ipak smeta drugim ljudima, onda se lijepo i pristojno kaže - znači ne u stilu "alo ti tamo, miči mi to smeće s očiju".
Većina ljudi će poslušati ono što ih se lijepo zamoli.
Iako, ako imamo previsoke kriterije za javne površine i sve nam smeta (kakva sam recimo ja) onda se ne ide na plažu gdje ima milijon različitih ljudi.
potpis, mogli bi se ovdje zaustaviti da ne ponovimo moju omiljenu temu - evo je ovdje: http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...f16597e7f0f618icyoh prvotno napisa
Tko pročita sve i ima za dodati nešto novo, neka slobodno nastavi![]()
:shock: oživjela si monstruma![]()
![]()
pomikaki
k vragu
zar opet ova tema? Toliko sam se iscrpila na onoj prethodnoj.
ja ću zato sada samo napisati da potpisujem Deaedi od prvog do zadnjeg posta.
Gle. Svimbi ima inetrnet na ljetovanju, nije loše. Evo reprize za tebe, kad si već propustila linkanu temuSvimbalo prvotno napisa
![]()
ja sam danas imala kratku situaciju sa psićem. ja znam d mogu bit opasni ali da vidite ovo moje blentavo štene od 7 mjeseci veličine koker španjela mislim da ne biste baš pomislili da će vam ruku odgrist.
i stojim ja ispred voćarne i na sekundu pustim uzicu onako da visi kraj nje, jer sam puna stvari i treba naći novce, a ona nešto njuška po podu nezainteresirana za sviejt oko sebe, još i mali stoji kraj nas. i dolazi žena od 120 kg ( oprostite ovo nije važno ali u ljutnji sam morala spomenut) , želi u voćarnu, stane metar ispred nas i pita čiji je ovo pas, ja kažem moj samo prođite neće vam ništa to je štene , a zbilja ju n je htjela ni ponjušit ni pogeldala, a ona će meni, molim vas primite ga štene ili ne pas je. i opet ja punih ruku piuštam i hvatam uzicu da bi gospoša prošla, pa već ju je mogla pojest da je htjela. i da napomenem da pas niej bio na ulazu u voćarnu nego sastrane tako da nije trebalo baš prekoračit ga kad se ulazilo.
a niš najbolje da napravimo dva stupca Deaedi i Pomikaki pa da se upisujemo i onda kad se zbrojimo paljbaaa![]()
![]()
Extra spori internet, pfuj![]()
Nisam gledala koju si temu linkala, ali ako je to ona na koju mislim, upravo je na njoj moj prvi post![]()
I moje izjave vječne, plamteće ljubavi prema tebi (a sad se sjetih oko čega se ono s Deaedi ne slažem, inače je non-stop potpisujem, pogotovo u njenom već nekoliko puta proklamiranom stavu o svačijem pravu na izbor-očito to ne uključuje izbor imanja psa na plaži)
gledajte to ovako..
svako ima pravo da se oseca sigurno i zasticeno..
o.k. neko ima (dete) roditelja protektora a ja eto imam psa (protektora)
zasto je meni zabranjeno da se plasim drugih ljudi :?
Ajde, kako si povezla pravo na izbor načina poroda sa dovođenjem psa na plažu?Svimbalo prvotno napisa
Evo, ne podržavam isključivo pravo na izbor, npr. da rodilja može odabrati da rodi carskim rezom na plaži, uhvatila si me u nedosljednosti![]()
a jel može pas gledati ?![]()
Osim gradskih, uredjenih plaza, divlje plaze su prirodom/bogom dane i cisto sumnjam da je stvoritelj/ica imala/o na umu ikome ograniciti pristup.Deaedi prvotno napisa
![]()
Pa čuj, ne bi iznenadilo da osvane priča o prirodnom porodu u vlastitiom domu kojem je nazočio i kućni ljubimac. Sve u skladu sa prirodom, zašto ne?maria71 prvotno napisa
Ja nemam ništa protiv da se netko kupa sa vlastitim psom. Sve dok ne traži od mene da se i ja kupam s njima.
Molim vas, nastavite na staroj temi.
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...f16597e7f0f618