Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Molim Vas topice na sunce

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Molim Vas topice na sunce

Drage moje,

Kako sam uvijek u nekoj guzvi, definitivno nemam vremena sada traziti te topice, pa Vas molim linkove.

Radi se o sljedecem.
    Jucer mi je od kolege zena dosla kuci sa bebom, pitam ih kako su proveli prvu noc, a oni kazu ocajno, neprospavano, pa svaka 3 sata smo se morali buditi da ju podojimo. Pitam, pa zasto, odgovor, pa mora se tako raditi, tako su radili i u bolnici i receno nam je da tako radimo. Inace, rodila je na Sv. Duhu. Kazem ja, pa ja svoju Emu nikada nisam nocu budila, a oni meni, ne to se tako mora.

Molim Vas linkove na topice o ne budjenju bebe radi podoja.

Cilj mi nije uvjeriti ih u suprotno od njihovih uvjerenja, nego im samo pokazati i malo drugacija razmisljanja.

Unaprijed hvala!

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

podižem

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

smrčina, najbolje je da joj daš broj SOS telefona, da se ne igramo posrednika u prenošenju informacija.
    Najkraće, ako je beba bila male porođajne težine ili ako je imala žuticu, dobro ju je buditi kako ne bi došlo do hipoglikemije.
    Osim toga, u početku je dobro ne preskakati noćne podoje kako bi se povećala produkcija mlijeka.
    Ovo je više odgovor tebi, a mami je stvarno najbolje da nam se direktno javi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •