razmisljala sam kako ga osloviti.....i eto ispao je ovakav naslov
kako sam ja s Leom doma, ona prakticki doji i danas sa 25mj. na zahtjev.
a to je nekad puno. i cesto.
vrlo rijetko joj odbijem dati kad trazi, cesto ni ne uspijem u tome (dogovor nikad, poput "ljubavi, sad stojimo u redu za blagajnu, mozes li se malo strpiti dok ne dodjemo doma, ne mogu ti sad dati...." no odvlacenje paznje poput "oces vode, soka, ajmo plesati, skakati...whatever" ponekad zna odgodit trazenje) tako da doj zapravo kad trazi. ponekad kad je uznemirena, kad dodje do nekog overloada, ponudim joj cak i ja sama.
no zbog toga ona nema ritma. one price "doji za uspavljivanje, za dobro jutro ili doj kad dodjem s posla..." za nas su SF.
znaci, jedan dan ce me traziti 5 puta sisu a da jos nije ni podne, a drugi put ce proci i po 8 sati da se ne sjeti...
npr. dvije noci ce lec u krevet i nece me traziti sisati, vec ce zaspati, a dojlia je zadnji put prje 4h (sto je njoj puno, jer nema sanse da ide u krevet a da nije neposredno dojila, a pogotovo ne ako ide samnom) i trazit ce tek u 6 ujutro, i ja cu biti u soku i pomalo tuzna jer vidim kako prestaje, a onda ce me iznenaditi i za koji dan visiti na sisi ko da je u nekom skoku.
vidim koliko joj dojenje znaci, tocno prepoznajem kad trazi sisu zbog neke nelagode, a kad jer joj se eto bas sisa i divno mi je sto joj mogu udovoljti skoro svaki puta, no zanima me koliko puta dnevno doje vasa djeca?
dojte li i vi na "zahtjev"?
ako racunam, nama je minimum 5 podoja, ne racunajuci noc.
noc varira od jednog do tri.