-
promjene nakon dugogodisnjeg dojenja
Jel moguce da nakon dugogodisnjeg dojenja i postepenog i sporog prestanka tijelo reagira opadanjem kose, debljanjem..?
Jel moguce da mi se vracaju neki hormoni 'u normalu'?
Nakon poroda mi kosa nije pojacano opadala, a sad je cista katastrofa. Jeste li vi neke promjene povezivale sa prestankom dojenja? Osim velicine grudi
-
ja sam dojila jako kratko, ali mi je kosa počela opadati nekih šest mjeseci nakon poroda i trajalo je mjesec, dva. i bilo strašno!
debljanje, ne bih rekla...mršavila sam polako, ali sigurno. drugih nekih evidentnih promjena nije bilo...
osim što još uvijek ponekad osjetim da su me izmasakrirali na porodu
-
Ja sam prestala dojiti prije par mjeseci, nakon sedmogodišnjeg dojenja i kosa mi opada prestrašno. Ne znam ima li veze, nije mi bilo palo na pamet dok nisi ti sad napisala.
-
-
O meni je bome padala i nakon poroda, ali ne ovako, ovo je straota
-
Malo sam prosvrljala po netu i izgleda da stvarno postoji nekakva veza izmedju prestanka dojenja i opadanja kose, ima dosta postova po forumima. No, ja bih ocekivala reakciju tijela da je prekid brzi, ne postepeni.
A mozda se tijelo nakon toliko godina dojenja presvicalo u dojeci mode pa se ne moze tek tako vratiti
-
-
ajmeeeee ne padanje kose!!!
-
Za 17.mj.dojenja kosa mi je prošla kroz raznorazne faze, a trenutno se od kovrčave pretvorila u posve ravnu-nažalost
-
Oooo, ja nedavno proslavila 6. godišnjicu dojenja, ali s tendencijom od još par godina sigurno.
Onda me poslije toga zasigurno čeka katastrofa
-
Je li moguće da nakon godine dana od prestanka dojenja mogu istisnuti kap-dvije mlijeka? Pitam jer inače imam problema sa PCOS pa ne znam da li je to mlijeko ili iscjedak zbog kojeg treba reagirati...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma