Ponukana time sto sam 2 mjeseca nakon vjencanja saznala da mi je dugogodisnja najbolja prijateljica i kuma na vjencanju, lagala i pricala lazi o meni iza ledja, zanima me koliko ste slucajeva u zivotu imali da vam se dogodilo da vam netko godinama glumi i laze, od najmanjih do najvecih stvari, a o vama govori lazi iza ledja?
Ja sam saznala tako sto sam slusala svoj instinkt (koji sam, nazalost, 2 tjedna prije svadbe ignorirala i nisam otisla promjeniti kumu jer nisam nju zeljela povrijediti, zamislite ironije) i javila se jos nekim osobama koje su netragom nestale iz njenog zivota, a sa svima si je bila super.
Na kraju je ispalo da je moja draga vjencana kuma zaista u krajnju ruku slucaj za psihijatra.
Naime, meni se ovo dogodilo u 8. mjesecu trudnoce i jako sam uzrujana i ne mogu vjerovati kakvih ljudi ima.
Dogodilo mi se jednom ili dva put da sam nekoga krivo procjenila ili da te osobe nisu bile uz mene u teskim trenucima mog zivota i njih sam lagano izbacila iz zivota jer sam znala da samo crpe energiju iz mene.
Ali da cu ovako nesto dozivjet od osobe koju znam godinama - to mi nije bilo ni u peti. Naravno, napisala sam podugacak mail i izbrisala je iz zivota, nema toga sto moze reci da ispravi sve sto je napravila.
Dakle, kako se nositi s takvim stvarima u zivotu i je li vam se dogodilo ista slicno?
Ako tema nije primjerena, slobodno pobrisite, trenutno ne znam kako bi se smirila i znam da moram zbog bebe, ali jednostavno sam u soku.