Citiraj Anemona prvotno napisa
Citiraj icyoh prvotno napisa
U principu mi se nije desilo ništa slično, no isključivo jer sam izrazito zatvorena osoba koja (malobrojne) prave frendove zna od najmanjih nogu. No, često mi se dešavalo da se s osobom s kojom sam vrlo bliska u određenom razdoblju raskrstim na način da se više ne pozdravljamo ili, češće, da se ne čujemo.

Inače otkad sam se udala i rodila moram priznati da je prijateljstvo za mene izgubilo na cijeni. OK, imam frendicu za koju bih doslovno dala ruku, no to više nije to. U usporedbi s mužem, sinom, familijom mi je sve nekako nebitno.

Tračanje ne percipiram - uostalom ne mogu reći da ja nikad iza leđa ne prokomentiram nešto (uglavnom mužu). Iako pod tračenjem ne mislim na širenje laži.
Kod mene baš ovako.
Inače imam prijateljicu koja je tu godinama, pa se malo udaljimo, pa opet zbližimo, ali je uvijek tu i znam da na nju mogu računati.
I eto, igrom slučaja nije mi kuma na vjenčanju, niti kuma djetetu.
mora,m potpisati Icy.
a kod mene ovako kao kod anemone. samo jedna prijateljica , s velikim P, koja je tu godinama i za koju znam sigurno da uvijek bez iznimke na nju mogu računati. svi ostali su podjeljeni na prijatelje , frendove i poznanike.

prijatelji su obilježili neki dio mog života i uvijek su tu negdje pri vrhu liste, frendovi su ljudi koji trenutno cirkuliraju u krugovima u kojima se krećem, ali s njima ne djelim neke privatne detalje. višesu, onak, za popit kavu, zafrkanciju, ugodno površno druženje i to je to.
a i njih ima ograničen broj.

svi ostali su poznanici - ti ne znaju ni kako mi se djeca zovu, makar s njima, na kraju najviše kontaktiram.