draga bodo, bolje mu je da ti nsi u pravu-koliko sam mu novaca dala
a draga lore, vjeruj mi shvatila sam i ja da mi je to najveći problem u životu: što nemam svoj život, već živim samo životom bebe-sve se vrti oko nje, ali preeeeeviše.
sad vodim bitke sa svojim mm-pošto gospodin je naučio da mu ja stalno kuham, perem, radim, brinem se za dijete (mada i on hoće pomoći ali samo ako sam ja tu-ljuti se ako ja hoću negdje da idem a on mora sam biti oko nje) i sl-sad je rat u kući. naravno, pokušala sam mu objasniti i predočiti na jedan super način, ali on neće da shvati. izgleda da mu nije jasno zašto je to problem odjednom da on preuzme dio obaveza.
znate šta je rekao jučer: morala sam izaći do grada i on je nevoljko, uz određenu grimasu, ostao sa bebicom.
kada sam došla kuhinja je bila haotična, ručak sam morala baciti jer ga nije završio, dijete je pilo zamjensko mlijeko umjesto da on konkretno nešto napravi itd.
kad sam sve to vidjela-naljutila sam se, a njegovo opravdanje je bilo-nije imao vremena jer je ona tražila njegovu pažnju :?

:? :?
pa ko mene pita imam li ja vremena za sve to , i meni dijete traži pažnju počitav dan, još gore kad odem na posao

eto, muško-šta da vam kažem