I mi se upravo vratili iz Lopara, bili tamo kao i prošle godine.
Ma, milina za klince, raj :D. Voda topla, pijesak svuda (još uvijek ga čistim iz veša ).
Jedino na Rajsku nismo išli, zamjerila mi se ona gužva od prošle godine, morala za klincima stalno bježati, tražiti ih između tuđih ručnika i suncobrana, ali zato druge plaže - zakon!
Išli smo na Livačinu (prva do Rajske), nije tolika gužva, ima nekoliko kafića na plaži di se može pojesti i popiti, ima u hladu čak i mali parkić - 1 tobogan i 2 ljulje. Ima i 'guma' za skakanje (trampolin), ali se ne može skakati po najvećoj vrućini.
Meni osobno najdraža plaža je Mel, na suprotnoj strani od Rajske, blizu trajekta za Krk: pijesak, nema gužve tak da ne moraš stalno skakati za klincima, već ih pratiš pogledom, isto ima jedan birc, di se može klopati i ići na sladoled, i najvažnije - kućica na plaži i ljulja. Moji su uživali tamo, igrali se u kućici, trčali po pijesku. Jedino nema hlada na plaži, pa smo se skrivali u šatoru po najvećoj vrućini. Eh, ja bi opet .
I, da, vožnja od trajekta do Lopara nije tako strašna - nekih pola sata najviše.