Ja imam pozitivna iskustva.
Mojoj mami je njen vjenčana kuma i dalje najbolja prijateljica iako već 30 godina žive u različitim državama, ali uvijek se trude bar tjedan dana godišnje provesti zajedno...nažalost umire od raka i njih dvije će u kolovozu provesti vjerojatno posljednjih 8 dana zajedno. Jako sam tužna zbog njih dvije.
MM-ov vjenčani kum, kad su se pokumilil nisu bili najbolji frendovi, no danas zajedno imaju firmu i svakodnevno su skupa i poslovno i privatno, toliko da je mene frendica pitala jel MM mene vara s njim
Moja vjenčana kuma je moja frendica iz osnovne i dan danas nam je odnos jedank - predivan
Moja krsna kuma je tatina sestra - nismo prebliske ali se volimo i imamo ok odnos.
Krizmana kuma, čudna biljka s kojom u biti više ne razgovaram iz neih sasvim čudnih razloga, no ona mi je trebala samo iz tehničkih razloga za kumu.
Kuma mog djeteta, jako je volim, iako su nas neke stvari pomalo udaljile trenutno. Njeno dijete moje je kumče...
Mislim da je naša ljubav obostrana, ja bi za svoje kumče dala sve, kao što bi i ona za moje dijete.
Iako većinom i ja čujem da su se prijateljstva raspala nakon kumstava ja imam lijepa iskustva i sve naše kumove jako volim.