Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Romer Kidfix ili Jane Indy

Mama Martina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Romer Kidfix ili Jane Indy

Trebam pomoć - željela bih kupiti sjedalicu koja ima isofix, 15-36 kg i da ima dobre ocjene. Romer Kidfix ima nešto bolje ocjene od Jane Indy. Molim tete autosjedaličarke da mi pomognu. Ima li još koja sjedalica s isofix sistemom u toj skupini? Hvala.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ne znam da li ima još koja sa ISOFIX-om. Znam samo da ih je u HR prilično teško uopće nabaviti. Mislim da npr. turbo limač nije nikad imao taj model Roemera.

mis-pis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ima i Recaro model i Britax Evolva 2-3 (pogledajte katalog u stickanom topicu) ali ne znam da li se mogu nabaviti u HR

Mama Martina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Hvala daddycool. Sad imam dvojbu, i to je zadnje - da li ipak Romer Kidfix ili Cybex Solution X-Fix? Što bi Vi kupili svojem djetetu? Meni je najvažnija sigurnost i lakoća rukovanja. Inaće, imamo Škodu Octaviu pa ne znam da li navedeni modeli odgovaraju na ta sjedala.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Mama Martina prvotno napisa
    Hvala daddycool. Sad imam dvojbu, i to je zadnje - da li ipak Romer Kidfix ili Cybex Solution X-Fix? Što bi Vi kupili svojem djetetu? Meni je najvažnija sigurnost i lakoća rukovanja. Inaće, imamo Škodu Octaviu pa ne znam da li navedeni modeli odgovaraju na ta sjedala.
    Ja sam u subotu naručio KIDFIX (1.559,-) i DUO PLUS (2.369.-) u KIKI u Slavonskom Brodu. Znam da cijene nisu najpovoljnije ali mene put u Brežice sa krajnjeg istoka Hrvatske košta više nego razlika u cijeni. Ostavi se 30% pologa i isporuka je u 4 tjednu (pošalju SMS).Mogao sam birati dezene Ellen, Sophia i Tommy. U dućanu su imali KID plus i KING plus u dezenu Marcel.Inače ću iz Octavie izbaciti BREVI Grand Prix (mlađe dijete naslijedilo od starijeg) i Graco (grupe III, ne mogu se sjetiti modela) zbog toga što nemaju Isofix, briga me što će netko reći o tome, nemam viška love ali ne želim se brinuti zbog 3.928.- kuna.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mislim da većina sjedalica podjednako paše na stražnja sjedišta Octavie, odnosno blago se nagnu od vrata prema unutra jer je stražnja klupa tako napravljena.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa
    Ne znam da li ima još koja sa ISOFIX-om. Znam samo da ih je u HR prilično teško uopće nabaviti. Mislim da npr. turbo limač nije nikad imao taj model Roemera.
    Imao je, mi smo kupili lani u ovo vrijeme (govorim o kidfixu). Ali rijetko dolaze i to po komad-dva. Moram priznati da smo mi povukli neke veze nakon što smo bili na listi čekanja mjesec dana. Ispalo je da ih je hrpa na skladištu i mogli smo birati između tri dezena. Kad je došla naša, stavili su još dvije u dućan. Nije mi jasna njihova politika da skupu robu, a očigledno traženu, drže u skladištu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •