Ovo je Nebojic-ev odgovor kojeg je pogreškom postao na novoj temi:

Prethodna tema :: Sljedeća tema
Autor/ica Poruka
nebojic

Postano: ned kol 16, 2009 9:09 am Naslov: odg

--------------------------------------------------------------------------------

zdenka,istina je da je dio procedure,ali pročitaj gore što sam napisao,ali detaljno i nisi u pravu kada kažeš da su u socijalnom u pravu.Te procedure se sve obavljaju prije posvojenja a ne kao sto su nama rekli da su papiri uredni da napišemo zamolbu da posvojimo malu,2 mjeseca svaki drugi dan idemo kod male (170 km),zavolili smo ju neopisivo,i onda da nam odjednom kažu da eto ipak postoji mogućnost da bi se otac mogao javiti (to su trebali prije rijesiti)i šta ako i otac kaže da ne želi po tvom i njihovom inteligentnom razmišljanju oni su u pravu pa će onda silit dedu da je prihvati pa baku i svu ostalu rodbinu,čemu sranja i otezanja,mala je dve godine nitko je nije posjetio ni čak nazvao da pita za nju i šta se tu ima dalje pričati ne može mi nitko reći da je to u redu i pošteno,ti roditelji koji su je napravili ne mare za nju,mi koji je zelimo posvojiti smo svaki drugi dan kod nje a nismo bog zna u kakvoj situaciji,snalazimo se svakako i cak sam poceo vozit na plavi dizel sto se naravno ne smije i nisam nikad prije ali i sa tim riskiram samo da mozemo otici do nje, a njezini dragi biološki roditelji se nisu udostojili u dvije godine snaći i otići do nje,pa i da su najveći bjednici da nemaju za kruh da su nekog pitali svatko bi ih odvezao ili dao da barem nazovu telefonom,ali ne zanima ih ali u pravu si to je sve dio procesa i oni ZASLUŽUJU to sve.