-
re
Partyka,ima vijesti
Rekli su nam da moraju vidjet sa ocem da li se odriče djeteta tj da li ga daje na posvojenje.Rekli su da ga ne mogu naći ali da će ga ići naći,s obzirom da znam kako su poletni ja sam zatražio da mi kažu ime i prezime oca i da ću im ga ja naći (za što mi je trebalo nepunih pola sata).
Dao sam im sve informacije gdje čovjek živi i radi i gdje se kreće,oni jesu bili kod njega ali rekoše da on ne da dijete.
Supruga i ja smo sve razmotrili i shvatili da to sve može ići u nedogled i više nam nije bilo toliko bitno hoćemo li mi dobiti malu ili njen biološki otac samo da ju se jadnicu makne iz doma,tako da sam ja otišao direktno kod čovjeka i objasnio mu sve i rekao da ako on ima mogućnosti i želju da uzme malenu da se ja ne želim sa njim natezat preko socijalnoga za malu te da ću odustati ako on želi uzeti dijete,na što je on rekao da bi volio da dobije malu ali mu ne daju jer nemaju uvjete,jako teško žive,vidi se da su siroti ali sam zaključio da i on i otac sa kojim živi da su ok ljudi.Tako da je rekao da bi volio da se mala konačno zbrine i rekao je da će otići potpisati da ju možemo posvojiti.Sada sutra isčekujemo i nadamo se da se neče predomisliti i da će konačno sve krenuti kako treba.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma