Citiraj nebojic prvotno napisa
hvala dubiii,koliko god nam bilo teško da odustanemo od nje toliko treba biti nesebičan pa gledat na dobrobit djeteta,eto hvala Bogu pa se cijeli taj rizik okrenuo nama u korist.eh sada samo da je to isčekati da nam kažu da dodjemo po nju.......e da a sad medjutim imam drugi problem,ustvari nije problem nego nešto što moram savladati,moram utvrditi kako se postavlja dječja sjedalica u auto
da i ja uskoro vozim našu žabicu u autu.
moram se i pojadat svima da me je već moja draga izribala
Kaže poznavajući mene i vidjevši sve posjete kod malene optužila me da ću razmazit malenu,a to je u redu,bar malo zar ne
ma sigurno će vam ubrzo reći da morate doći po nju i vjerojatno ćete vrištat od sreće ,jer znam koliko je nas iznanadilo kada su nam rekli da dodjemo po djecu.samo što smo mi imali sreću da su naši bili u istom gradu pa smo ih mogli viđati svaki dan.
u redu je razmaziti dijete,mi smo ih isto malo razmazili,nije sada da im damo sve što im se prohtije,ali npr. starija K. jako se voli maziti i grliti dok se gleda tv,voli jako pričati što osječa.....

mislim da ćete i vi biti jako sretna obitelj,stvarno hoćete!!!!!!! :D :D :D :D :D :D čestitam vam i uživate u skoroj budučnosti u troje....