Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
Nebojic, strpljenja, bolje da sve bude po proceduri.
vraga po proceduri,kao i do sada.da nismo mi bili aktivni oko svega toga nebi sve tako izašlo,a gdje su oni gledali proceduru kada smo kretali u postupak posvajanja.
Uvjerio sam se da se sa njima ne može na lijep način,nisu previše zainteresirani za ono što bi trebali raditi a plaćeni su za to,bio sam x puta ujutro kod njih (rade od osam)ja dodjem par minuta prije osam a oni izvana sa pušenja dolaze oho ho poslije osam,to ne zaborave da odu zapalit i pit kavu,a ja kada sam prvi puta zvao da vidim kako postupak napreduje zaboravila je skrbnica poslat papire,kada sam rekao da onda promijene skrbnicu nakon par dana socijalna radnica je zaboravila pitat,kada sam pitao da provjere da li može mala kod nas dok se rješavaju papiri dok traje postupak (ono prije nego su usrali) naravno nije stigla pitat,i da ne nabrajam još primjera jer i meni je bilo glupo ovih par primjera navesti ali da ne ispadne da samo kukam mogu ti ih zdenka sve nabrojati šta sam ih molio i pitao da provjere a ni za jednu stvar me nisu nazvali i obavjestili da li se moze ili ne ili je nešto moguće nego sam informaciju dobio tek kada sam ja ponovo nazvao i to je uvijek bilo ili ne znamo,ili nismo stigli ili smo zaboravili,tako da ako me netko pokušava ubijediti kako eto oni jadnici samo rade svoj posao neka bolje ni ne piše,Ja radim svoj posao za 2400 kn i kada nešto ne daj bože ne napravim nešto na vrijeme(što nije moja krivica jer naravno poslovodja daje kad se šta radi) odmah se ide na to da se odbija sa plače i prijeti se sa otkazima i sličnim glupostima.
A tko njima šta kaže i tko ih kontrolira? NITKO!!!!!!!
Zato i rade tako drljavo i jadno,mislim pa ne rade u šumi pa ajd koga briga ako prodam drva il ne prodam.