Ubi nas u pojam čekanje ali ajde rekli smo da ćemo se strpiti ovih 30 dana što su rekli da moramo sačekati ovih 30 dana da prodje,da to nam je rečeno da biološki otac ima pravo u roku od 30 dana promijeniti mišljenje i to nas je sada zanimalo od kada se broji tih 30 dana jer su u cenru počeli opet nešto brljaviti,i njima smo rekli da ćemo se toliko strpiti,ali smo ih zamolili ali nitko nam ništa nije javio pa sam im ja poslao pismeno,preporučeno zamolbu da mala bude kod nas dok traje onaj postupak posvajanja koji traje 45 dana,jer onda će biti papiri čisti sa očeve strane i onda bi trabala ići kod nas,nema smisla da to vrijeme provede u domu kad može kod nas i tako smo taj postupak čekali dok su prvi put zamrljali i to trostruko.Zamislite sada kada sam zvao (u petak) veli meni gospodja da ne zna od kad se broji 30 dana ali oni su kaže jako velike "picajzle" i oni paze i gledaju na sve,je moš mislit sad su picajzle nakon svega što su uprskali sve što se uprskati može.
Danas smo bili kod malene i kada sam prvi ušao tako se obradovala stala na sred sobe i prstom pokazivala na mene gledala u one tete u domu i povikala TATA. :D :D :D :D
jao sve više i više ju volim i ne mogu dočekati da dodje kod nas.

Ljudi hvala vam svima na pomoći