-
evo prvo da se ispričam svima koji su se našli uvrijedjeni
[quote="Zdenka2"]Na što se žaliti? Na to što su dobili dijete?
kako nisi komentirala ovo je za mene komentar koji mi se nije svidio,mislim realno kako su nas izvozali bez veze.
ajmo i reći da su se i predomislili pa da ne žele da dobijemo to dijete onda treba otvoreno reći i da recimo je slučaj taj,znači ja trebam sjedit kod kuće i šutit kao budala dok oni misle pa to se inače dugo čeka,možda budala odustane nego da mu kažemo i da se ne daj bože to i desi šta onda čovijek da napravi.
a kod nas u državi sve radi normalno,e onda kad se desi neka afera kao sa ovim kupovanjima ispita i iznudjivanjem sexa i slicnih aferae onda kad se tek okriju neke stvari onda se ljudi zgražaju.
[quote="Mariela"]Također ne vidim razloga niti za javno blaćenje centra, ispada da su najveću grešku napravili dopuštajući vam kontakte s djetetom prije posvojenja.
stvarno nema razloga eto oni su tako malo zeznuli se a blesavi nebojić ko njega j... on beveze šizi i priča gluposti,samo da ponovimvidim da neki baš i ne shvačaju (ali vjerujem da bi shvatili da se to sve dešava vama koji tako komentirat)
Znači da nismo oca kontaktirali u idealnim uvjetima dok bi oni preko suda oca natjerali da on ode da prizna to dijete sudski kažem u idealnim uvjetima treba 6 mjeseci a znamo kakvi su sudovi u "ljepoj nasoj"i nakon toga kada bi priznao dijete onda bi se tek pratilo da li u 3 mjeseca pokazuje interes za malu,ako i ne pokaže onda treba još da prodje postupak lišavanja roiteljske skrbi i tek nakon toga proces posvajanja.
a koliko je on ogorčen na socijalno mozda bi i otisao jednom u tri mjeseca da posjeti malu i to onda traje može se razvući godinama jer dok god bi on posjećivao malu ne mogu mu oduzeti roditeljska prava.
ali znate šta u pravu ste nemam se šta žaliti pa to je samo minimano godinu dana,gluposti i ja pričam.
Ja sam kriv što se žalim za ono što su oni zabrljali.
ali iskreno ni ne čudim se kako radi kod nas,previše i očekujem.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma