evo samo da vas obavijetimo,danas smo zvali centar i da ne pljujem po njima da Zdenka bude sretna,odustajemo od svega.
Danas sam nazvao da podjsetim da danas istiće rok od mjesec dana (nakon upisa u rodni list od malene)
naravno gospodja socijalna radnica je ostala zatečena,onako u čudu veli pa ne znam moram provjeriti kada je to.
No medjutim nije to problem,e sada na jedanput i biološka majka se sjetila da je ipak i ona "majka" (koja ju nije posjetila 2 godine) a kada su nam prvi puta govorili za malenu,njihove su riječi bile "majka je lišena roditeljskih prava i sa njene strana neće i ne može biti poteškoća,otac nikad nije priznao dijete i ne može biti ni od strane njega poteškoća,tako da sada kada ona uloži žalbu to ide na sud,pa i ako je odbiju ona će opet i opet i opet i ko zna do kad,a najviše me je zasmetalo od socijalne radnice i to mi je malo i pobudilo sumnju da ćemo mi išta i ostvariti kada je gospodja socijalna radnica rekla "pa meni je nje jadne žao" pa treba njoj biti žao tog djeteta.
Mater je bila toliko divna mater da je zanemarila svoje dijete i završilo u bolnici i skoro umrla.
Pa stvarno je jadna pa možda bi joj jadnoj i trebalo dati dijete da vidi da li će duže trebati zanemarivati djete nego prošli puta prije negoli završi u bolnici.
Teška je odluka srce me boli za ugušit,cijeli dan mi suze na poslu idu,ne mogu ni zamisliti kako je supruzi.
Vezali smo se užasno i jasno je da što više idemo kod malene da će biti gore,ali čemu nešto forsirati kad ne ide.
Da zaboravio sam reći kaže mi ona,eto oni gledaju dlaku u jajetu,i onda me još napada da neki čekaju po tri godine,jasno je to meni da je to proces koji se može otegnuti godinama,ali dio koji se oteže je taj dok se paru ne nađe dijete kojem su papiri riješeni a ne kao oni nama prvo ponude dijete na posvajanje pa onda ko budale čekamo kad će se riješiti i hoće li se pozitivno za nas riješiti.
Hvala vam svima koji ste nas savjetovali i pomogli što sa savjetima što sa lijepim riječima (osim jedne osobe)