danas sam bio u centru sa namjerom da joj kažem da razmišljamo o odustajanju i da budem iskren svašta da joj kažem,ali je bio i psiholog kojeg smo od prvog susreta primjetili da je više nego dobar čovjek ugodan,strpljiv i razgovorljiv.I danas nakon razgovora sa njim moram priznati da sam se smirio,vjerujte svaki puta kada sam razgovarao sa socijalnom radnicom to su bili primjetno netrpeljivi razgovori i svaki puta je samo nastojala da me "skine".
Danas sam razgovarao sa čovjekom i znate kako to drugačije zvuči,gospodin je rekao" Ja vam se ispričavam,napravili smo veliku pogrešku,znam da nas mrzite i zamjerate"na što sam ja rekao da ih ne mrzim ali da zamjeram što kada sam god pitao gospodju da mi nešto javi ako ima ikakvih novosti ili saznanja što ona naravno nikad nije,velim da znam da sam već dosadan sa zvanjem ali on je rekao da neću nikad bit dosadan da slobodno nazovem ako nešto nije jasno ili treba.
A nju kada sam god zvao samo je neljubazno odgovarala i mjenjela boju glasa.
E kada tako ljudski čovjek pristupi e onda stvarno svaka mu čast,tako se odnosi sa ljudima.
Ne,nećemo odustati.
sve je spremno za nju,i krevetić je čeka :D
a i robice je žena pripremila za punih par kufera samo što kad jadna dodje sve će prerasti
Ljudi,hvala vam još jednom.