-
re
jucer sam zvao ministarstvo (opet) i napokon mi se javila jedna divna gospodja,posto moramo cekati do veljace da vidimo sto ce dalje biti,odlucili smo da prodjemo ono za udomitelje,pitao sam socijalnu radnicu da nam to organizira na sto je ona rekla da ne mozemo posto smo obadvoje zaposleni,gospodja iz ministarstva koja radi na poslovima oko udomiteljstva se je iz glasa nasmijala i pitala me tko mi je tu glupost rekao,kaze koliko je obitelji koji imaju djecu a oboje rade.veli da samo moramo za djete osigurat ili vrtic ili svoje roditelje,danas je ravno 4 tjedna kako sam ja rekao socijalnoj radnici da ona meni ipak provjeri dali mi mozemo biti udomitelji,jucer sam ju nazvao i kada sam pitao da li je stogod provjerila odgovor je bio:pa,nisam stigla. ((( 4 TJEDNA!!!!!)))
ja joj velim da dogovori termin da krenemo na tu obuku na sto je on pocela pametovat da se ne moze ovo pa ono,ja joj kazem da sam pricao sa ministarstvom e onda je zasutila pa pocela ,pa to se mora vidjeti kada se odbor sastaje bla bla bla,..
Hocu da maknemo malu vise iz doma,zadnjih mjesec dana je provela u bolnici dobila je mononukleozu,pa je jos i produzila boravak zbog upale pluca.
sutra idem u socijalno,gospodja iz ministarstva me je saslusala sve komplet,sve sam joj ispricao na sto je ona ostala zabezeknuta,te mi je rekla da joj kazem ime radnice,nisam jos htio da ih prijavljujem ili nesto slicno,ona je rekla da razumije i da odem kod njih da probam pricat sa njima.a ako nesta ne bude kako treba nek ju nazovem i kazem njeno ime onda će oni iz zagreba ih stisnuti da vide o čemu se radi i da li se moze to ubrzati,
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma