zvao sam i u ministarstvo i djeciju pravobraniteljjicu i prvo su me pitali zasto to ne provjerim u socijalnom kod nas ,n sto sam im odgovorio kako je socijalna radnica rekla da ona ne zna i da mora provjerit,nakon razgovora sa gospodjom iz ministarstva jako se premisljamo da odustanemo ker je rekla:"iz svoga iskustva smatram da to dijete necet ni dobiti jer se ne ide na to da se roditeljima oduzme dijete,vec da se na sve moguci koraci poduzmu da ta obitelj funkcionira pa makar ih i centar nadgledao,pomagao i savjetovao"
meni je od pocetka bilo malo "čudno" za to dijete jer mi se činilo kako da se toj majci otima dijete,u centru su govorili kako ona ne mari,dobro cinjenica jest da je zadnji puta bila kod male u drugom mjesecu,i da nisu malu odveli kod doktora ne bi je jadne vise ni bilo.nije ni marila za malu.
Eto,sta je tu je.Lijepo su se u centru pozabavili sa dvjema budalama i bas nam je svima bilo super,pogotovo njima.
Prije bih mozda i rekao neka ima boga,no sve pokazuje da ga nema,a i ako ima nije toliko svet i pravedan i ne da su cudni putevi bozji nego blesavo smjesni.
pozz svima i hvala na pomoci i savjetima,i ako sam nekoga uvrijedio SORRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!111