Citiraj RozaGroza prvotno napisa
Reci mi kakvu brusnicu ti uzimaš, dali onu koncentrat koje se uzme samo 1 dcl dnevno? A kako se dole mažeš kantarionom (sorry ako sam dosadna sa svim detaljima) i dali se iza toga opereš ili ga ostaviš? Dnevni ulošci?
Pijem caj od brusnica, ponekad od 20, ponekad 40% brusnice. Ako sumnjam na nesto onda i 100% brusnica. Pijem 2-3case na dan oko 500ml. Ali ne uvijek. Sokove ne pijem, ne volim nista umjetno, pa ne mogu si dozvoliti ni sok od brusnice koji se prodaje kod nas zbog zasladjivaca i sve to.
*
jedem susene brusnice bez secera. Kod nas ih ima u prodav. prirodne/zdrave hrane. To jedem zajedno sa suhim sljivama, ili drugo suseno voce i zbog zeljeza i umjesto neke grickalice.
**
Namazem se rukom kantarionovim uljem vaginalno, ponekad ako imam problema sa stolicom, namazem i analni dio nakon tusiranja. Sada radim i perinealnu masazu kantarionovim uljem. Imam domace koje moja mama sprema. nije neka velika koncentracija. Ne mijem se nakon toga. Ostavljam da malo upije, pa obucem gacice (ako i ostane dio na gacicama, ispere se, nije neki problem).
Dnevne uloske NE koristim. Menjam donje rublje mozda 5-6 puta dnevno ovisno od iscjedka, ali ulosci ne. Pre trudnoce imala sam platnene, ali sada ne volim nista, smeta mi.
Zadnji put sam bila u 36tj. na vaginalni pregled, to je bio 2 u cjeloj trudnoci zbog mikrobioloskih briseva i bris na streptokoku (moram zbog poroda) i negativni su. Doktorka rekla da je super stanje. Pitala me sta radim, i rekla da je ok tako.
Zadnjim tjednima trudnoce sada imam malo vise iscjetka, kod mene je bezbojan od pocetka trudnoce i rekla mi je da je to normalno.