Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: mali savijet ---molimo

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno mali savijet ---molimo

Pozdrav,
    sin mi ima 1g i 10mj i još je u sjedalici MaxiCosi Tobi...ALI ima 17 kg i visok je 98cm ...
    Mislim da je zbog njegove dobi prerano da krećemo na veću grupu sjedalica (imali smo na umu Maxi Cosi Rodi XR), ali njegova glava na Tobi-ci je iznad sjedali i nisam sigurna dali je to pravilno...
    Koliko sam bila upućena na jednom pregledu stolica za dijete je bolje kada čim dulje ostaje u staroj sjedalici tj. do pune kilaže...ali kako vidite mi i sa visinom i težinom pomalo prelazimo dalje a još je mali za onakvo vezanje kao što je na Rodi-ci...
    MOLIM SAVIJETE stručnih...

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

sa 98 cm visine još ne bi trebao biti ni blizu prerastanja sjedalice po visini. po visini je sjedalicu prerastao kada mu je vrh sjedalice ispod sredine uha (osim ako proizvođač ne kaže drugačije). što se tiče težina, između 17 i 18 kg može proći dosta vremena. nažalost na našem tržištu nema sjedalica koje omogućuju vezanje djeteta pojasevima AS kada je dijete teže od 18 kg.
    pričekajte

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mene brine to što mu je vrh sjedalice negdje na vrhu uha, znači glavica mu je vani (viri iz sjedalice) a na najvišem je nivou...
    u svakom slučaju još ćemo pričekati...hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •