Bok!
Kako nažalost nismo uspjeli upisati D. u državne jaslice predali smo zahtjev u privatne.
Kako je cijena istih ohoho veća od državnih zanima me da li postoji neka subvencija od grada ZG za djecu koja idu u privatne jaslice?
Hvala
Bok!
Kako nažalost nismo uspjeli upisati D. u državne jaslice predali smo zahtjev u privatne.
Kako je cijena istih ohoho veća od državnih zanima me da li postoji neka subvencija od grada ZG za djecu koja idu u privatne jaslice?
Hvala
Prvi put čujem za to. Ako postoji, javite i meni![]()
kako mislis subvencija?
G ZG subvencionira vecinu privatnih jaslica pa tako ja moje placam 1000 kn, a bez subvencije bi cijena bila valjda 2500 kn.
tako je.Bubica prvotno napisa
cijene se kreću oko 1000 kuna
:shock:
sorry na dezinformaciji!
ja nikad cula za to!
Subvenciju ZGB uplaćuje vrtićima/jaslicama, a ne korisnicima.
inače privatnici ne bi opstali od love od djeceDeaedi prvotno napisa
Podižem temu.
Po mom iskustvu ima jaslica (i vrtića) koji uopće ne primaju subvencije od Grada Zagreba. Da li znate za subvencionirane jaslice u Gradu Zagrebu - da li subvencija važi ako samo jedan od roditelja ima prebivalište u Zagrebu?
da, postoje. u zagrebu nisam čula, znam da postoje izvan zagreba. ako postoje u zagrebu, potrebno je provjeriti da li uopće nose naziv dječji vrtić.sanja-m prvotno napisa
mislim da subvencija nema nikakve veze tko kako radi od roditelja, ti dobiješ cijenu, možeš ju platiti ili ne, a vrtić sam zna da li se tako može pokriti
Evo, nase u Hr. Leskovcu su subvencionirane,mi placamo 1000 kn. Vazno je da dijete ima prebivaliste na podrucju Grada Zagreba, ako ne placa se puna cijena vrtica.