Obicno kad zubici izlaze imunitet je oslabljen pa zato djecu napada svaki vrag ali to ne znaci da moras odmah sa multi vitaminimaOvako: Na Novu godinu je prvi put u životu dobila temperaturu i drugi dan smo išli kod doktora. Ispostavilo se da je upala uha. Dobila antibiotik. 4 dana imala temp., 4 dana nije i kad sam mislila da je već gotovo, 9. dan opet temp. Mi opet kod dr., koja kaže da je pokupila neku virozu. Inače, i nosić je počeo zezati i kašlje pa smo dobili i lijek za lakše iskašljavanje. Zaključak je da joj je upala malo oslabila imunitet pa je lakše pokupila virus. Dakle, bila sam kod doktora. Zatim je prošlu subotu imala temperaturu, ali samo taj dan (još uvijek nosić i kašalj) i opet prekjučer noć i jučer ujutro. Za ovu zadnju temperaturu sam sumnjala da je možda od zubića jer su provirili dan prije pa sam mislila da je još uvijek muče ili ide neki novi, ali ne mogu biti sigurna da je od zubića jer ljudi nekad puno toga znaju pripisati njima i zanemariti ostale simptome pa sam htjela konzultirati dr. Naravno da neću radi zubića davati nikakve vitamine, ali imunitet joj je malo oslabljen pa se to vuče jedno na drugo i bojim se da opet nešto ne pokupi od nas velikih jer je ne mogu niti ne želim držati pod staklenim zvonom. A kažu da je najgore razdoblje viroza i gripe tek pred nama. Zato sam razmišljala o Esberitoxu. On sadrži biljke koje su imunostimulansi: tuja, sunčanica (Echinacea), indigo. Malo je bed što je pomoćna tvar, između ostalog, i etanol. Indikacije: obična prehlada, popratna terapija uz antibiotike kod težih bakterijskih infekcija(bronhitis, angina, upala uha,...), sklonost prema infekcijama zbog privremeno oslabljenog imunog sustava. Za vrijeme trudnoće i dojenja koristiti samo nakon konzultacije s liječnikom.ako je tako cesto bolesna, naravno. ako je to iznimno da je imala temperaturu 4 puta od nove godine, posavjetuj se sa lijecnikom

Odgovori s citatom