Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: Obuća za "oko kuće"???

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Obuća za "oko kuće"???

Drage moje evo moga pitanja,kakvu obuću kupujete djeci za igre u dvorištu,parkiću i sl? Dakle to je ona obuća za koju znate da će u vrlo kratkom roku biti sahranjena. Moj M. ima 17.mj i jako je živo dijete. Imamo veliko dvorište-njegovo carstvo :D tako da je proljetos platnene patikice cicibanke uništio za tjedan dana. :shock: :shock: (platnene za oko kuće više nikada)
    Moja je dilema sljedeća,što mu kupiti za jesen (nastojim mu kupovati kvalitetnu obuću)?? Odmah dva para patikica (jedne za dvorište,jedne za grad) i kakve? Do sada još nismo kupovali obuću baš u sportskim radnjama (samo u specijaliziranim dječjim)-kako ste s tim zadovoljne?
    Kako vi rješavate ovo pitanje?

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

moj ne skida falše krokse, non stop je u njima.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi imamo iste i za dvorište i za grad, ali mene ne smeta ako su stare ili izlizane zbog igre i skakanja.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kako joj je omiljeno mjesto izlaska trenutno kokošinjac , i ljeti koristimo gumene čizmice (rabljene, kupljene preko forumske burze).

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam N za dvorište stavljala papučice, bitno je da su anatomske, a duplo su jeftinije.
    Prvi put kad je uništila cipelice, kupila sam joj nove za "u grad", ali nakon tih 300 najgluplje potrošenih kuna, išla je u grad u istima u kojima se igra vani. Kad ih kupujem pazim da su tamne da se fleke i ogrebotine čim manje vide

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa
    Mi imamo iste i za dvorište i za grad, ali mene ne smeta ako su stare ili izlizane zbog igre i skakanja.
    I mi isto.

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    kako joj je omiljeno mjesto izlaska trenutno kokošinjac , i ljeti koristimo gumene čizmice (rabljene, kupljene preko forumske burze).
    He,he i nama je kokošinjac omiljeno mjesto svakodnevnog izlaska tako da nema šanse u toj obući bilo gdje drugdje ići. Gumene čizme,vidiš,vidiš nije loša ideja pogotovo za na jesen.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I nama su gumene čizme obavezna oprema, ali to je i za doma i za grad ako remenske prilike tako nalažu. Imamo več doma kolekciju od 4 para premalih.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

M.je najčešće bosa po kući i oko kuće, ili je u kroksicama (koje perem xy puta dnevno jer nosi bijele, a roze ne voli ).

Na jesen ćemo za igru žrtvovati neke cipele koje će nam se manje sviđati. Već imam jedne u planu jer mi je boja neka bezveze, a imamo ih pa eto. I kupit ćemo opet papuče s gumenim đonom, za kuću i oko kuće.

A što se tiče sportske obuće - mi smo za M. kupovali Nike, ali sad definitivno prelazimo na Puma teniske jer su mekše i ljepše (a i druge Nike su nam se klizale :/ ).

A da smo kojim slučajem u USA ne bi izlazili iz Prescholiansa, ovako su mi malo preskupe za po kući.

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa
    M.je najčešće bosa po kući i oko kuće, ili je u kroksicama (koje perem xy puta dnevno jer nosi bijele, a roze ne voli ).

Na jesen ćemo za igru žrtvovati neke cipele koje će nam se manje sviđati. Već imam jedne u planu jer mi je boja neka bezveze, a imamo ih pa eto. I kupit ćemo opet papuče s gumenim đonom, za kuću i oko kuće.

A što se tiče sportske obuće - mi smo za M. kupovali Nike, ali sad definitivno prelazimo na Puma teniske jer su mekše i ljepše (a i druge Nike su nam se klizale :/ ).

A da smo kojim slučajem u USA ne bi izlazili iz Prescholiansa, ovako su mi malo preskupe za po kući.
    Ja sam u zadnje vrijeme malo više proučavala te male Nike tenisice, nekako mi se čine jako krute,nisam se odlučila za kupovinu. Puma-mogla bi baš pogledati kakve su

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    moj ne skida falše krokse, non stop je u njima.
    Isto ovako!

On ih zove "koke" i staaalno je u njima kad smo vani, oko kuce ih cesto izuje pa bude bos.

U parku takoder kroksice, vec su jadne totalno izguljene, ali u sandalicama mu stalno upadaju kamencici pa se ljuti.

Za sminku imamo jedne sandalice, koje bas sluze strogo za setnju gradom ili odlazak u goste.

Jesensku obucu kupim ili dobijem rabljenu, dakle tenesice i tome sl. jer novo se ne isplati, izgledaju katastrofa vec nakon tjedan dana.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj spring prvotno napisa
    Ja sam u zadnje vrijeme malo više proučavala te male Nike tenisice, nekako mi se čine jako krute,nisam se odlučila za kupovinu. Puma-mogla bi baš pogledati kakve su
    Jesu, krute su. Pumice su puno mekše, a i Adidas.
    Ma ustvari su te Nike najgore, ali prve smo joj kupili jer su nam bile preslatke, a druge dobili - jer eto mala nosi Nike. Bile su preslatke, prave šminkerske, ali tvrde i kližu se, bezveze.

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jesu, krute su. Pumice su puno mekše, a i Adidas.
    Ma ustvari su te Nike najgore, ali prve smo joj kupili jer su nam bile preslatke, a druge dobili - jer eto mala nosi Nike. Bile su preslatke, prave šminkerske, ali tvrde i kližu se, bezveze.
    E ovo je super savjet!Stvarno sam bila u dilemi za te patikice. Pogledati ću i Pumu i Adidas.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

mi smo imali jedne Nike, i super su bile, tj. jos su, oprane i ko nove, nisu bile ni prekrute, svasta prosle, sad ima Naturino i super su, al ih je tesko ocistit. a Puma su nam preuske sve koje smo probali, jednostavno ne idu na nogu. A po vrucinama za parkic Nike sandalice, isto zadovoljni.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I mi Nikeice iznosili, uopce nisu bile krute, malac ih je obozavao. Kod Pumica treba paziti da dijete nema visoki rist jer one stvarno nisu za takvu nogu. Meni osobno su preslatke (a i ja sam Puma fan) ali malcu su skroz neudobne upravo zbog tog zuljanja na predjelu rista.
    A Adidas nam je bio krut, daleko kruce od Nikeica

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Savjet oko tenisica za mališane......

Provjerite dali imaju uložak.........za Nike 100% znam da nemaju uložak jer je politika da to ne treba (sve najbolje o bivšem poslodavcu). Imali smo jedne visoke (male košarkaške) za Lu ali smo ipak prešli na Bambi i Ciciban (skuplje jesu ali i vrijede + još imamo distoni) koje ponekad i ulovimo na sniženju. Kolegica je nedavno svojoj curici uzela Puma tenisice jer imaju uložak.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moj ima NIKE tenesice več druge za redom - iste, baš jer su nam se pokazale najbolje. Mekane, elestične i udobne. :?

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Za park platnene patike Primo, kupljene u Planici - 20KM (~80kn)
    Kad je vruće (a sad jeste) Champion sandalice - 30KM (~120kn)

OfT - uložak u cipelama je nepotreban - bivši poslodavac je u pravu

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a i bosa je često, kako je ljeto puštam je da vani skine sandale ako hoće. Za ostala mjesta (osim kokošinjca ) nosi više-manje istu obuću i za igru i za izlazak u grad, ionako je većinom rabljeno (već sam rekla da ne vjerujem u teoriju o rabljenim cipelama) pa nemam osjećaj da bi išta od toga trebalo čuvati.

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi kupujemo isključivo obuću bez uloška i nijedne naše Pumice nisu imale uložak a kupujemo ih stalno, jedne za drugima.
    Jednom smo imali Adidas, nisu bile loše, no ipak su nam Pumice mekanije i bolje.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

mi nosimo jedne kozne sandale cijelo ljeto ( za vrtic, grad, odlazak na plazu.. ) Oko kuce i u kuci je bos, na plazi isto tako.. kupujemo 1 cipele po sezoni, pa mi nije zao dati za njih 300 kn ( pogađate.. ciciban )

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sada ste me stvarno zbunile sa tom obućom ,a naći ćemo valjda nešto što nam najbolje odgovara.

adonisa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

jedne kožne sandalice i služe za sve prilike;
    kupila sam i one neke plastične, kao krokse, ali imaju iznutra neki plastični gumb koji ga nažulja, pa ih nosi rijetko i samo na čarapicu

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mg1975 prvotno napisa

Provjerite dali imaju uložak.........za Nike 100% znam da nemaju uložak jer je politika da to ne treba (sve najbolje o bivšem poslodavcu). Imali smo jedne visoke (male košarkaške) za Lu ali smo ipak prešli na Bambi i Ciciban (skuplje jesu ali i vrijede + još imamo distoni) koje ponekad i ulovimo na sniženju. Kolegica je nedavno svojoj curici uzela Puma tenisice jer imaju uložak.
    neka me netko ispravi ako griješim, više se ne bavim toliko cipelicama, ali zar nije ono bilo rečeno da cipele/tenisice za male ni ne trebaju imati uloške?

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Sada ste me stvarno zbunile sa tom obućom ,a naći ćemo valjda nešto što nam najbolje odgovara.
    Aha, nije nimalo lako...

Ja biram da je cipela/teniska mekana i savitljiva. Uloške izbjegavam jer M. ima zdravo stopalo pa smatram da joj ulošci ne trebaju. Jednako tako ne uzimam joj cipelekoje drže zglob, jer smatram da ni za to nema potrebe (ako ne idemo planinarit).
    Pumice smo imali jedne za nehodače, bile su fenomenalne, lijepe, mekane... ali im se boja isprala nakon prvog (ručnog) pranja. Svejedno, opet planiramo kupit Pumice.
    Bambi nikad nismo imali jer su sve koje sam vidjela jako tvrde, đon im je potpuno nesavitljiv, slično i za Ciciban. Do sada nam je bio dobar Frodo fleksi i Geox. (To je otprilike i cijela cipela ponuda u mom gradu).
    Dosta naručujem preko interneta, prije se nisam usudila, ali onda sam krenula i do sada prezadovoljna (osim "uslugama" carine i naše pošte).

Je li ovo off topic, mislim o cipelama je pa... :/

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Zamijenila sam Bambi i Ciciban, Bambi smo imali jedne, bile su koliko toliko savitljive. Cicibanke su mislim najtvrđe.
    Naturino su isto OK, ali kod nas ih više nema.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mg1975 prvotno napisa

neka me netko ispravi ako griješim, više se ne bavim toliko cipelicama, ali zar nije ono bilo rečeno da cipele/tenisice za male ni ne trebaju imati uloške?
    nije ni meni jasno, treba li biti uložak ili ne?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ne trebaju-za zdravo dijete!!!
    U Nike tenisicama ako vozi bicikl il se igra loptom, u sandalama ako se nešto drugo igra (govorim o ljetu)

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

To s ulošcima je... uf... na kraju ti ostaje samo slobodna procjena - kao što već napisah, ja sam procijenila da ne trebaju (za normalno stopalo).

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ulošci sa podignutim dijelom ispod svoda stopala ne trebaju zdravom dječijem stopalu.
    Uložak sa podignutim svodom, ako je potreban, propisuje ortoped. Inače je nepotreban, a može biti i štetan.

Dječije stopalo intenzivno raste i razvija se.
    Suludo je djetetu od godinu dana koje ima fiziološki ravno stopalo "pomagati" da se svod podigne kojekakvim ulošcima.
    Svod će se sam podići dok beba "nabije kilometražu" i ojača mišiće potkoljenica, čije tetive podižu svod stopala. Uložak za podizanje svoda taj proces usporava ili zaustavlja - organizam "shvati" da taj dio "posla" ne mora napraviti, pa ga - zaobiđe. I onda klinci koji su nosili uloške - gle čuda - imaju ravna stopala, jer su im pomagali da ih ne dobiju.

Eto, nije o obući za oko kuće ali jeste o cipelama

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj vještičica prvotno napisa
    Ulošci sa podignutim dijelom ispod svoda stopala ne trebaju zdravom dječijem stopalu.
    Uložak sa podignutim svodom, ako je potreban, propisuje ortoped. Inače je nepotreban, a može biti i štetan.

Dječije stopalo intenzivno raste i razvija se.
    Suludo je djetetu od godinu dana koje ima fiziološki ravno stopalo "pomagati" da se svod podigne kojekakvim ulošcima.
    Svod će se sam podići dok beba "nabije kilometražu" i ojača mišiće potkoljenica, čije tetive podižu svod stopala. Uložak za podizanje svoda taj proces usporava ili zaustavlja - organizam "shvati" da taj dio "posla" ne mora napraviti, pa ga - zaobiđe. I onda klinci koji su nosili uloške - gle čuda - imaju ravna stopala, jer su im pomagali da ih ne dobiju.

Eto, nije o obući za oko kuće ali jeste o cipelama
    Ovo sam i ja pročitala i prihvatila kao logično i točno, ali još uvijek znam puno ljudi (da ne kažem skoro svi oko mene) koji vjeruju u uloške...

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sunčica je bosa u dvorištu, kući i plaži potičem je da što više hoda bosa gdje god je moguće. Ima očigledno spušteno stopalo, i zbilja nisam sigurna u vezi uložaka, neke cipelice ima sa, neke bez... Kad završi ljeto planiram je odvesti ortopedu, pa ćemo vidjeti.
    Inače jedini ortopedski rpegledi do sad su bili oni redovni u vrtiću, oba puta je bila dijagnoza spušteno stopalo i rano je za uloške ali trebaju cipelice s ulošcima (tipa Ciciban/Bambi)

Kad nije ljeto za po dvorištu obično imamo neke starije cipelice a nove su za šminku, pa tako u krug. (Ali ni te nove za van ne ostanu dugo nove, ni mene ne smeta ako su malo iznošene, slatko mi je to)

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

e sad ću ja opet, koliko mene sjećanje služi djeca do treće godine ne trebaju ni pregled ortopeda, jer se stopalo formira tek iza treće godine.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

e sad ću ja opet, koliko mene sjećanje služi djeca do treće godine ne trebaju ni pregled ortopeda, jer se stopalo formira tek iza treće godine.
    Ovo me tješi

Meni su rekli da ne treba do druge godine.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

tako su meni rekli kad je kćer bila mala. na kraju je trebala uloške i nosila ih je od 3,5 do negdje 8 godina. sad je sve ok.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

a ja bila uvjerena da radim najbolje za svog sina :? naime, uvijek sam mu kupovala bambi (imaju ulozak sa dignutim svodom). sad ste me bacile u dilemu. koliko god vjerovala mamama na forumu, jel ima neka strucna literatura di to pise (da zdravoj djecjoj nozi ne treba ulozak) ili znate nekoga koga mogu pitati (dal da pitam ortopeda u Klaicevoj, tako i tako moramo ici s malom na uzv kukova).

sada sam sva :? :? :?

pa zasto onda stavljaju uloske u te djecje cipelice? i koje se mogu kupiti a da nemaju te uloske? jesu li one onda i jeftinije (kolika im je cijena)?

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj L&L0809 prvotno napisa
    a ja bila uvjerena da radim najbolje za svog sina :? naime, uvijek sam mu kupovala bambi (imaju ulozak sa dignutim svodom). sad ste me bacile u dilemu. koliko god vjerovala mamama na forumu, jel ima neka strucna literatura di to pise (da zdravoj djecjoj nozi ne treba ulozak) ili znate nekoga koga mogu pitati (dal da pitam ortopeda u Klaicevoj, tako i tako moramo ici s malom na uzv kukova).

sada sam sva :? :? :?

pa zasto onda stavljaju uloske u te djecje cipelice? i koje se mogu kupiti a da nemaju te uloske? jesu li one onda i jeftinije (kolika im je cijena)?
    I ja sam u sličnoj dilemi. Isto kupujem cipelice s uloškom jer je to "najbolje" za moje dijete. Iako sam već odavno čula i tu teoriju da su posve nepotrebni. Naime mm ima spuštena stopala,ne znam koliko je to nasljedno ali bojim se za maloga i učiniti ću sve da ih on nema (koliko je u mojoj moći). Ja sam malo opterećena s tim cipelama i zbog straha od tih spuštenih stopala,a i iskreno nemam iskustva s tim,tek se uhodavamo kod kupnje obuće pa su svi savjeti dobrodošli

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Aha, nije nimalo lako...

Ja biram da je cipela/teniska mekana i savitljiva. Uloške izbjegavam jer M. ima zdravo stopalo pa smatram da joj ulošci ne trebaju. Jednako tako ne uzimam joj cipelekoje drže zglob, jer smatram da ni za to nema potrebe (ako ne idemo planinarit).
    Pumice smo imali jedne za nehodače, bile su fenomenalne, lijepe, mekane... ali im se boja isprala nakon prvog (ručnog) pranja. Svejedno, opet planiramo kupit Pumice.
    Bambi nikad nismo imali jer su sve koje sam vidjela jako tvrde, đon im je potpuno nesavitljiv, slično i za Ciciban. Do sada nam je bio dobar Frodo fleksi i Geox. (To je otprilike i cijela cipela ponuda u mom gradu).
    Dosta naručujem preko interneta, prije se nisam usudila, ali onda sam krenula i do sada prezadovoljna (osim "uslugama" carine i naše pošte).

Je li ovo off topic, mislim o cipelama je pa... :/
    Reci draga da li Frodo flexi ima uložak i kakve su cijene? Isto i za Geox i gdje njih ima za kupiti (prvi se put susrećem s ovom markom)?

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

I mene su ti ulošci, da ili ne, dugo mučili. S jedne strane stajalište da cipela treba biti čvrsta, držati zglob, imati uložak... S druge strane da treba biti mekana, savitljiva i ne treba uložak. Pa sad ga ti znaj.

Moja M. je prohodala bosa prošlo ljeto i bilo joj se teško naviknut na cipele kad je malo zahladilo. Valjda je to dodatno utjecalo na mene da se odlučim za mekane cipele, po mogućnosti i bez uloška (dakle, da je noga kao bosa). Moram priznati da ona kad je pošaljem da donese "pepe" iz ormara najčešće izabere Preschoolians, očito ih voli i udobne su joj, a cipele su stvarno premekane.

Ljeti je i dalje najčešće bosa, često hoda po žalima, stijenama po otoku i sl. (i ono što me oduševljava - gazi po algama u moru kojih sam se ja,kao i mnogi drugi, dugo zgražala).

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Reci draga da li Frodo flexi ima uložak i kakve su cijene? Isto i za Geox i gdje njih ima za kupiti (prvi se put susrećem s ovom markom)?
    Geoxice smo imali samo proljetne, i mislim da su imale uložak, a Frodo sigurno imaju uložak (ako je to ono malo rupičasto ispupčenje po sredini cipele, aj mi opisa ).
    Geox smo kupili u Turbo limaču, a Frodo se (kod nas) prodaje u istoj butizi gdje i Ciciban. Ovi savitljivi modeli imaju na sebi posebnu oznaku Flexi, ostali Frodo modeli su tvrdi.
    Cijena oko 300-400 kn, i jedne i druge (mislim da smo ih platili oko 350).

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Geoxice smo imali samo proljetne, i mislim da su imale uložak, a Frodo sigurno imaju uložak (ako je to ono malo rupičasto ispupčenje po sredini cipele, aj mi opisa ).
    Geox smo kupili u Turbo limaču, a Frodo se (kod nas) prodaje u istoj butizi gdje i Ciciban. Ovi savitljivi modeli imaju na sebi posebnu oznaku Flexi, ostali Frodo modeli su tvrdi.
    Cijena oko 300-400 kn, i jedne i druge (mislim da smo ih platili oko 350).
    E baš ti hvala na infu,u Turbiki nisam ni gledala obuću. A što se tiče ovih teorija o obući,to su u stvari dvije sasvim oprečne teorije. Ja sam kao dijete nosila Ciciban obuću,nemam spuštena stopala nego baš izuzetno visok onaj svod stopala(ili kako se to već zove) dakle nije mi takva obuća naškodila,a da li je pomogla tko će znati :?

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

cipele je unistavao samo dok je jos puzao, nakon toga ne.

nosi svasta, najcesce sandale s otvorenim prstima, al ima i kozne tenisce, i sandale sa zatvorenim prstima, i jos jedne sandale koje ove sezone jos nije obukao (cekam da se ove prve malo istrose, a one ko nove )

i prosle i ove godine sam mu kupila sandalice u chiccu, zimske cipele froddo, a cizmice ciciban. ove godine ima i sandalice ciciban, i jako sam zadovoljna, dok me njihove cipele nikad nisu impresionirale.

sve nosi u park i u grad, ovisno o vremenskim prilikama. al valjda ima nogu na mene, meni cipele dosta dugo traju i nosim ih ne godinama nego desetljecima

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

mi smo isto bili zbunjeni, s uloskom ili bez? na internetu sam onda trazila i nasla da je bolje bez, da se nogica formira sama po sebi, ove s uloskom da nisu dobre jer nogica raste i uglavnom nije tam di trebaa bit ( na ulosku ) pa se samo mice prek toga i da moze samo nastetit... tak da su samo prve bile bambi s uloskom jako kratko pa presli na naturino.

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mihim prvotno napisa
    mi smo isto bili zbunjeni, s uloskom ili bez? na internetu sam onda trazila i nasla da je bolje bez, da se nogica formira sama po sebi, ove s uloskom da nisu dobre jer nogica raste i uglavnom nije tam di trebaa bit ( na ulosku ) pa se samo mice prek toga i da moze samo nastetit... tak da su samo prve bile bambi s uloskom jako kratko pa presli na naturino.
    E upravo o tome sam i ja razmišljala. Njima noga raste tako da se taj uložak zapravo stalno pomiče :? :/

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

cijelo ljeto je u crocsama, tako se lagano peru da je milina.
    nemamo cipele za grad i za park. ima tenisice i cipelice i oboje nosi podjednako, ili cipele i čizme.
    čini mi se da obuću "za grad" daješ novu dalje.
    kad iznosi jedne dobije druge i gotovo.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj kajsa prvotno napisa
    Citiraj Anemona prvotno napisa
    I mi isto.
    mi imamo samo druge za more ali i tamo idemo cesto bosi jer ona obozava hodati po pijesku i kamencicima

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi imamo dvoje Nike sandalice i obje su nam i za grad i za dvorište. Isto tako imamo i Pediped patikice kojima je promjenjen lični opis ali I. ih voli pa ih nosimo i u dvorištu i u grad ako tako vrijeme zahtjeva.

Za jesen joj po dvorištu namjeravam uzeti gumene čizmice, a kad negdje idemo neke patikice jer stvarno joj obuća grozno izgleda i začas je uništi, a bed mi je nekako da u takvoj obući ide negdje.

Dok je bila manja kupovala sam sve za grad i za kod kuće....pa se ispostavilo da ovo "za grad" sam džabe kupila jer je ostalo novo-novcato i obučeno/obuveno možda par puta. Pa sam se pitala zašto onda i kupujem kad mi dijete to neće iznosati i izdovoljiti. :/

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

s punim ormarom ovakvih ili onakvih sandalica, koje su ili preskupe, ili se teško oblače ili žuljaju (bačeni novci)cijelo ljeto u kroksama, obožava ih, noga mu se ne znoji, peremo ih par puta tjedno - neuništive su!

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Miha ima 2 para tenisica, crocsice, 2 para japanki, ne gledam što je za doma što za van..dosad nijedne cipele nije uništio ni vozeći se na autu ni puzajući (većinom kupujemo Geox, prve imao Bambi, sad ima tenisice Reebok i Elviton)

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

U dvorištu je bosa, eventualno u japankama, a najsretnija je kad malo pada kiša pa može obuti čizme. Ma, obuje ih nekad i na +35
    Kad ne može biti bosa (jesen, proljeće, zima) sve kao i za šetnju. Nema posebne cipele za dvorište.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •