Vrijeme je sniženja i zapravo, vrijeme kad naiđem u dućanima na mnogo toga za toliko novaca da mi to počesto izgleda prihvatljivo. Stvar je u tome da sam počela prilično toga izbacivat iz ormara-zato jer se vidi trbuh, jer mi je potpuno nepaktično za dojenje, jer stvarno se više valjda nikad neću vratit u konf.br. 38...
E sad, mislim se, koji su to turbo upotrebljivi odijevni predmeti koje najčešće koristim, u kojima najbolje izgledam u svim prilikama.
* U šetnji s djecom - to znači udobni, kvalitetno šivani-da se ne rasparaju po šavu i sl. a da ipak nisam toliko šlampava da nekako bezveze visi s mene jer je široko
* Na poslu koji zahtijeva poslovno-ležerni stil -znači:poželjna košuljica, al da modni detalj ublaži strogost i da notu modernosti![]()
* U bilo kojem brzinskom izlasku s djecom-da se brzo navuče
Na što vi pazite?
Imate li dobre rabatinke(hlače od trapera)?
Nosite li uz to vječnu dobro krojenu bijelu košulju?
Imate li malu crnu haljinu?
Je li sparite boju cipela i torbe i kako? -ja to nikako ne uspijevam jer mi je to preskupo kupit u kompletu u istom dućanu-il mi se ne sviđa- al kad nekog vidim da je to dvoje spario, e onda mi je to TO.
Jučer sam kupila lanenu suknju maslinasto zelene boje, koso krojenu, zvonoliku. Eh, sad mi treba romantično krojeni gornji dio da bih rekla-pikobelo tj. sad je to lipo.
Shvatila sam da mi je najljepše i najlakše kad kupim haljinu. Uz nju uspijem sparit cipele, i odmah sam kao gotova. To vrijedi za ljeto. Ajme, čim se približi jesen, treba odgovarajući đemperić (kardigan il što već), a kad je hladnije, jaketa, kaput...a to sve košta. I treba obilazit dućane, a meni se to baš i ne da kad nemama para za platit nešto što ugledam. Zato valjda sad i sjedim ovdje i tipkam![]()
A ovo sve pišem, jer se volim osjećat lijepo, jer su krojevi tu da istaknu ono lijepo na našoj figuri, boje su tu da ih uskladimo sa bojom tena, kose, očiju...
Hmmm....koja je ovo faza menstrualnog ciklusa kad mi je stalo do toga kako izgledam, jel ovulacija :?8)