Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 69

Tema: Koju odjeću kupiti i biti tip top!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Koju odjeću kupiti i biti tip top!

Vrijeme je sniženja i zapravo, vrijeme kad naiđem u dućanima na mnogo toga za toliko novaca da mi to počesto izgleda prihvatljivo. Stvar je u tome da sam počela prilično toga izbacivat iz ormara-zato jer se vidi trbuh, jer mi je potpuno nepaktično za dojenje, jer stvarno se više valjda nikad neću vratit u konf.br. 38...
    E sad, mislim se, koji su to turbo upotrebljivi odijevni predmeti koje najčešće koristim, u kojima najbolje izgledam u svim prilikama.
    * U šetnji s djecom - to znači udobni, kvalitetno šivani-da se ne rasparaju po šavu i sl. a da ipak nisam toliko šlampava da nekako bezveze visi s mene jer je široko
    * Na poslu koji zahtijeva poslovno-ležerni stil -znači:poželjna košuljica, al da modni detalj ublaži strogost i da notu modernosti
    * U bilo kojem brzinskom izlasku s djecom-da se brzo navuče

Na što vi pazite?

Imate li dobre rabatinke(hlače od trapera)?
    Nosite li uz to vječnu dobro krojenu bijelu košulju?
    Imate li malu crnu haljinu?
    Je li sparite boju cipela i torbe i kako? -ja to nikako ne uspijevam jer mi je to preskupo kupit u kompletu u istom dućanu-il mi se ne sviđa- al kad nekog vidim da je to dvoje spario, e onda mi je to TO.

Jučer sam kupila lanenu suknju maslinasto zelene boje, koso krojenu, zvonoliku. Eh, sad mi treba romantično krojeni gornji dio da bih rekla-pikobelo tj. sad je to lipo.
    Shvatila sam da mi je najljepše i najlakše kad kupim haljinu. Uz nju uspijem sparit cipele, i odmah sam kao gotova. To vrijedi za ljeto. Ajme, čim se približi jesen, treba odgovarajući đemperić (kardigan il što već), a kad je hladnije, jaketa, kaput...a to sve košta. I treba obilazit dućane, a meni se to baš i ne da kad nemama para za platit nešto što ugledam. Zato valjda sad i sjedim ovdje i tipkam

A ovo sve pišem, jer se volim osjećat lijepo, jer su krojevi tu da istaknu ono lijepo na našoj figuri, boje su tu da ih uskladimo sa bojom tena, kose, očiju...

Hmmm....koja je ovo faza menstrualnog ciklusa kad mi je stalo do toga kako izgledam, jel ovulacija :? 8)

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Meni su cipele, torba i naočale najbitnije i za to ću uvijek izdvojiti.

Kvalitetne traperice su mi isto OK, no pošto ih ja osobno ne volim, nije mi nužda. Jedino moram imati kvalitetne udobne hlače - trenutno mi je Esprit the one.

Bijelih košulja imam desetak jer ih nosim svaki dan na posao pa se barem ne ubijam odjevnim kombinacijama.

Ja se uvijek zeznem s bojama - ne podnosim imati više od dvije boje na sebi, i onda kupim npr. žutu suknju i nemam ju s čime spariti - bijela ne paše, crna nije za ljeto, u zelenoj sam kao kanarinac...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

obožavam boje i ne bojim se obući totalno šareno i kričavo (npr. omiljena kombinacija trenutno su mi jedne svjetloljubičaste hlače, sunčano žuta majica ili narančasta majica, sunčano žute japanke, i crveno-plava torba u tom bih svaki dan hodala

nemam niti jednu haljinu, pa tako ni malu crnu
    nemam niti jednu košulju, pa tako ni bijelu
    imam par suknji ali ih ne ne nosim

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Dok god ima boja, dobro je.

Haljinu imam jednu jedinu, ovu koju cu obuci na vjencanje. A ni ona nije bas.. ono, haljina. Mislim, je, u punom smislu rijeci, ali za mene.

Nemam niti jednu kosulju. Suknje nosim, ali opet nisu neke.. standardne.

Torbe isto moraju biti u boji. Carape, ako ih ima, obavezno. Najlonke su bljak.

Na cipele trosim puno, a umislila sam si i da sam stonoga.

Traperice nemam niti jedne jer su mi plave dosadne, crno ne nosim, a u boji jednostavno ne izgledaju lijepo. Imam, kao zamjenu valjda, jednu traper suknju.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno Re: Koju odjeću kupiti i biti tip top!

Citiraj makita prvotno napisa
    Vjer stvarno se više valjda nikad neću vratit u konf.br. 38...
    Ja bi se osvrnula samo na ovaj dio - nikad ne reci nikad

Ja još čuvam i manje brojeve, tek sad kad vidim da su dobri mojoj nepuči od 13 godina lagano odustajem. Sva sreća da se moda vraća pa ona to nosi.
    A inače, vratila sam se u manji broj i sada, u 5. mjesecu druge trudnoće, nosim robu koju nisam mogla ni navući u prvom mjesecu prve trudnoće.

Sretno u šopingu!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Traperice više nemam niti jedne. U njima izgledam najbolje, ali moja jelte vršnjakinja ne podnosi uski traper i odmah se nastani gljivama.
    Imala sam do nedvno jedne za svaki slučaj, ali sam ih zabunom dala Ciganu koji kod nas često dolazi po željezo. Tražio je i obleku za djecu (svih brojeva) i ja mu dala svojih desetak traperica i među njima i te.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

znate gdje radim....

nosim marte, traperice i majice

po ljeti kratkih rukava, po zimi dugih

marte su iz nekih boljih vremena , neuništive cipele.... sad sam preko burze nabavila i marte sandale

kad mi plaća bude 3000 eura nosit ću kostimiće , i da , priznajem, otkidam na malograđanske kostimiće i tapirane fen frizure, lak cieplice i biserne ogrlice .............onako kako mali Perica provincijsku prof fizike

ali jbg , tengo no dinero
    ......

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

edit zamišlja ....

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moje boje; crna, smeda, i sve varijante zelene tj. tamnije varijante.

Nikave bijele, zute ili ono cega se grozim, roze!!

Ne zamaram se kombinacijom cipela i torbe, iako su mi i cipele i torba najcesce crni

Volim haljine, dugacke, ljetne, romanticne...al koje kolko-tolko prikrivaju moje kile

Traperice kupujem po potrebi, uopce mi nisu neka fora! Majice kupujem cim naletim na neku koja mi se svida a na nekom snizenju je. Max. cu za majicu dati 150 kn i to bas ak mi je super, super, super... Dakle, ne patim na marke, cijene i sl.

Nemam niti jednu bijelu kosulju, da imam ne znam sta bi s njom.
    Nemam malu crnu haljinu al imam nekoliko velikih

U pravilu se u 99% slucajeva osjecam udobno u svojoj odjeci jer ne moram pretjerano pazit posto nije nista skupo ni fensi-smensi, a s druge strane je udobna odjeca koja relativno pokriva moje viskove

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    kad mi plaća bude 3000 eura......
    Mare, imajući na umu da prezireš bogate, kad ti naraste plaća, morat ćeš početi prezirati samu sebe. Kako ćeš se nositi s tim unutarnjim sukobom?

Sorry na off topicu.

Ja sam, kao što je Apri već primijetila, klasičarka. Znači, jednostavne linije, bez pretjeranog šarenila, ako je jedan komad s uzorkom, ostatak obavezno mora biti jednobojan, bez preupadljivog nakita, itd.

Ukratko - dosadno.

Torbu i cipele gotovo nikad ne usklađujem, isto kao ni lak na nogama i rukama. To mi je užasno starinski.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Jako pazim da su boje usklađene,uvijek torba i cipele moraju pasati
    Traperice obožavam i imam ih podosta, isto tako bijelih košulja ,nikad ne pretjerujem s bojama.
    Nikada me nećete vidjeti u klasičnom kostimu s naramenicama i uskom suknjom s rasporkom straga i špic papcima
    Imam malu crnu haljinu, volim nositi kratko i suknje su mi uglavnom dužine oko i iznad koljena ,ali imam i po koju dugu suknju,

Nosim malo nakita,uglavnom narukvica,naušnice i vjenčani prsten, sat

Rezime, mislim da se ne oblačim u skladu s godinama ali dok stanem u 38 biti će tako 8)

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

http://www.desigual.com/#/woman/

ovo obožavam i uz to art

na pr. ovakve samo bijele imam doma
    http://www.shoebedo.com/kupi/art/113...color-sorbet-/

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imam dvije male crne haljine: jednu s rukavima, drugu bez. skupljaju prašinu u ormaru, jer sam ih dobila - a rečeno je da svaka žena treba imat malu crnu haljinu... nije rečeno da haljinu treba nositi

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja obozavam traperice i samo bi njih nosila ali naravno samo zimi

sada najvise nosim suknje i majice na spaline
    zadnje sta sam kupila su one hlace siroke kao dimije (ali bez onoga sta visi izmedju nogu )

moj problem je sto neznan kako bi kombinirala boje pa tako ne podnosim puno boja na sebi. ako iman neku ''jacu'' boju gore, suknja/hlace mora biti crna ... ne volim puno sareno, ne volim crveno... komplicirana, to je (rekla bi moja sestra koja je upravo suprotna od mene)

neman ni jednu haljinu a kamoli malu crnu u ormaru. zapravo, lazem, iman jednu za plazu ali to se ne racuna

kosulju neman ni jednu

ni cipele na visoku petu

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sanja, znaš gdje radim

bila sam autoironična 8)

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Osim japanki za ljeto i krznenih gleznjaca za zimu u mojem ormaricu s cipelama postoje dva para cipela koje nosim: maslinastozelene gumidjonke model kao visoka spagerica i jedna ljubicasto-smedje model djecje cipela s remencicem. Ako mi nisu savrseno udobne, izlaze iz ormara. Ova dva para kombiniram sa svim i svacim. Torbica je - sa puno dzepova. Boja nebitna . Hlace - udobne, uglavnom vlastite izrade i dizajna jer nemam zivaca isprobati 20 pari hlaca u jednom danu i ne naci nista odgovarajuce. Iznad hlaca - razne majice preko kojih neke druge majice,... ovisno kojiko je hladno. Sad, po ljeti, nesto sarenih haljina i toje to. Obavezno neki krupni sareni nakit. Ne idem svaki dan na posao, bitno mi je da je prakticno i da zadovoljava moje estetske kriterije. Buduci da si znam sasiti vecinu odjece, vecina stvari po ducanima mi je preskupa i/ili lose kvalitete. Naravno, ormari mi pucaju a ja nemam sto obuci. 8)
    Necu ni reci da imam stvari koje su po 10 godina stare i ne nosim ih, ali za svaku znam kad sam ju i gdje kupila i kojom prilikom. Netko skuplja marke (netko eure), a ja krpice. (Bolje da se prebacim na temu o previse stvari u premalo ormara )

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pobjegao mi je post.... ne znam gdje na svijetu postoji prosvjetarska plaća od 3000 eura ...tako da sam se ,eto malo zafrkavala...očito više nisam duhovita....stari se

i žao mi je ako vas moji stavovi iritiraju, ja obično preskočim takve postove i forumaše

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hm. Dobro. Imam crnu haljinu. Veliku. Prodajem.

A i kombiniram boje. Svih njih 569, koje obicno nategnem na sebe. I dobro mi ide. 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kinder prvotno napisa

ovo obožavam
    viđah to na ženama i oduševljava me, ali još nisam pronašla gdje toga ima za kupiti?
    i kakve su cijene?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Desigual prodaje Jegerstar. Nekad je bio ducan s robom u Draskovicevoj umjesto onog Roberta, ili kojeg vec vraga, a sad ima jedan u Avenue Mallu mislim. Sigurno u Jegerstaru u CC-u.

Cijena, prava sitnica. Prosjek majice je, ako se ne varam, 600-800 kunica.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mare, imaš pp.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ok, onda ionako ništa od toga, nema smisla ni da odem do dućana

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa
    Prosjek majice je, ako se ne varam, 600-800 kunica.
    :shock:

prije rata sam si kupovala trusardi trapke, majice...
    prije koju godinu, onak nadobudno uđem u njihov dućan...

fakat moraš bit kreten da platiš soma kuna majicu koja je prozirna ko coconut...

btw - kad je riječ o sniženjima - kupujem samo ono što mogu s nečim skombinirati, ili se u tome osjećam ugodno. tak sam si kupila (navodno u skupom dućanu) dvije zimske majice za 25 i 32 eura. sestrična se srondala kad je vidjela vrećicu, ali je ostala :shock: kad je vidjela cijene...

mislila je da sam potrošila bar 4-5 puta toliko... ja nisam znala kakav je to dućan, pa sam zato ušla unutra. blaženo neznanje

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Stvari su im stvarno prekrasne, ali... sto je previse, previse je.

Samo da se dohvatim sivace masine i naucim kako je koristiti... a imat cu sad vremena, kad postanem prisilna kucanica na par mjeseci. Krojenje mi ide.. samo je glupo sivat na ruke. Kakav Desigual.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja moram u marks i spenser, jer mi trebaju jedne crne klasične hlače. drugih boja imam, ali ostala sam bez klasike. zadnje takve hlače su bile iz varteksa, kupljene prije 7 godina . al su ispustile dušu... :/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jesu li one šarene torbe u Jesu Desigual?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa
    Hm. Dobro. Imam crnu haljinu. Veliku. Prodajem.
    Kupujem!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma preveliko ti je to!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ovo mi je jako lijepo. Dječja kolekcija mi je kako što, muška skoro potpuno neupotrebljiva. Al da se vratim na žensku-imam problem, kod nas u Splitu bit će da toga i nema, a i da ima-skupo :/

Ok, sad razmišljam, koji su mi to odijevni predmenti koje sam iznosila do neupotrebljivosti, tj. koje se puno nosi pa ih se isplati i kupiti.
    Istrošila sam jeans hlače, pretvorila ih u suknju, pamučne majice dugih i kratkih rukava su pošle u stare krpe jer su se ispod pazuha skorile il su inače fleku dobile. Torbe neke sam arhivirala jer su demode, cipele također :/ viš, to najbrže izlazi iz mode, jedno 5 godina valja pa treba čekad jedno 10ak 15 da se opet vrati u modu-uuuuuuuuuuuuu il 20ak do 30 davno su bile '80-ete
    Doduše, malo je cipela koje nisam dobro razgazila da ih valja toliko godina čuvat

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa

ovo obožavam
    viđah to na ženama i oduševljava me, ali još nisam pronašla gdje toga ima za kupiti?
    i kakve su cijene?

U Jes-u ,cijene su :/ ,haljina na bretele700 kn, majice oko 300-400,suknja 600

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja ću za nešto što mi se sviđa dati novac, ali ne kupujem svu odjeću po toj cijeni naravno . Uvijek nešto kombiniram i nosim odjeću bolesno dugo

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

e da , kad imaš dobru liniju , svejedno je kaj je na tebi... kad si jelte debela, onda , iskreno... ne pomaže ni armani, LV i jimmy choo u kompletu...

gledam svoje slike prije 10 godina... potpuno je svejedno što imam na sebi kad mi je struk bio 58 cm....

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Za odlazak s djetetom u park oblačim trenirku ili tajice, majicu i patike.

Na poslu imam sreće kaj sam jedina ženska u firmi pa znam da me niko ne bu tračal kak sam se obukla. Moram često skoknuti u proizvodnju tak da se ne oblačim elegantno nego sam u hlačama (lanenim, trapericama, klasičnim iz benettona itd.) majicama ili košuljama u sportskom stilu.

HAljine i suknje ne nosim, eventualno po zimi kad imam najlonke jer imam jako bijele noge pa se vidi svaka žilica, ubod komarca, proštić od depilacije itd pa takva ne idem u javnost.

Ne trošim puno love na odjeću jer imam sreće da sam na takvom poslu koji to ne zahtijeva, a ni plaća mi nije tolika ko od marie71

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

uz harač pitanj hoće li biti 500 eura....

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Nosim pantalone, suknje nemam.
    Sad, ljeti, široke, lanene ili cargo sa mnogo džepova
    Odozgo neka "pusti me da vrisnem" šarena majica
    Imam jednu ljetnu haljinu, i nisam je obukla ko zna od kad, mrzi me da peglam
    Tašne obično ne nosim, nosim ruksak i malu CAT tašnicu ukoso (ko poštar ) koja mi služi za dokumenta i telefon.
    Obuće nemam mnogo, jer sam nogata (41 :shock i teško je nalazim. Sad ne izlazim iz montrex sandala na čičak. Inače sam stalno u skečersicama, jer su najšire (i stanem u 40 )
    Kad je hladnije nosim farmerice - teksas ili somot, majice i košulje preko. Kad je mnogo 'ladno džemper umjesto košulje.
    Na posao idem u istom u čemu hodam po gradu, svjejedno je, ionako se potpuno presvlačim.
    Fensi obuća na štiklu ili špic ne stanuje u mom ormaru jer su mi neudobne. Imala sam nekoliko od ranije, pa sam razdijelila po rodbini - noga mi je u trudnoći narasla.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Imam, nažalost, svega. Nosim rijetko. I stalno se žalim da nemam što obući.
    Jbg, nažalost, totalna suprotnost Marii71 ili mm, koji svuda oblači: "...traperice i majicu." Osim na poslovne sastanke.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Imam 1 poštene traperice (Diesel) i njih nosim u slobodno vrijeme za neke izlaske, tipa: kino, dućani...

Za park imam više traperica, onak svakavih, peri-deri...

Posao je druga prica: obicno sam u kostimima (odijelima)+kosulja ili majica ispod. I po zimi i po ljeti. Bijele kosulje ne volim, imam 1, ali je rijetko nosim, jer mi obicno na kragni ostane trag od sminke.

Haljina imam nekoliko, ljetnih, ali ih bas ne nosim jer nemam kamo: naime, na poslu mi je radi klime hladno imati gole noge, pa sam uglavnom u hlacama, a glupo mi je imati najlonke na +35C vani. A za slobodno vrijeme haljine mi bas nisu prakticne.

Cipela i torbi imam vise, nista preskupo, ali onak, srednje cijene i kvalitete. Naocale (suncane) imam 1 dobre i skupe, ali ih nosim vec 3g. Za plazu imam neke jeftinije iz Benetona, ali su super velike i tamne.

Odjecu kupujem uglavnom na snizenjima. Od kada se otvorio Roses, najcesce tamo kupujemo.

Tako sam tamo npr. kupila: Lacoste sandale za 200kn, Diesel traperice za 400kn, Beneton majice za 60kn, Valentino vestu za 180kn, prekrasne cipele u Stiefelkoningu za 200kn...

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    e da , kad imaš dobru liniju , svejedno je kaj je na tebi... kad si jelte debela, onda , iskreno... ne pomaže ni armani, LV i jimmy choo u kompletu...

gledam svoje slike prije 10 godina... potpuno je svejedno što imam na sebi kad mi je struk bio 58 cm....
    XXX

Točno tako!

Znači makita, na dijetu a ne u šoping

maria71, ti si bar prosvjetar u školi, đaci dođu autobusom, a meni na faxu studenti dolaze na predavanja, između ostalog i s jaguarom, pa se još naguraju na naš parking tako da mi nemamo gdje ostavljat naša prosječna prijevozna sredstva. Ali, kako bi nam tek bilo da ne živimo u državi znanja...

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

eh, da, garderoba...
    ja da mogui spavala bi u trapericama.imam 4-5 pari, sve su no name i ni jedne nisu koštale više od 300 kn. odlično se drže.
    boje volim i mislim da ih i znam kombinirat, a u bojama mi je sve od cipela, do gumica za kosu.
    imala sam jednom i malu crnu haljinu, ali u nju više ne stanem, a drugu mi se ne kupuje.
    bijelu košulju nemam, ali imam ih puno u bojama i nekoliko crnih.
    suknje nosim po ljeti jer ne podnosim da mi je vruće, ali sve su do koljena, većina široka.
    mene baš i ne tangiraju trendovi, kupujem samo ono što mi se sviđa i isključivo na sniženjima.

po kući i oko kuće sam prilično neopterećena, pa paradiram u vrućim hlačicama i topićima koje imam desetak godina, kad idem dalje ipak se presvučem u nešto... kulturnije.

na poslu mi je jedini dress code čisto i popeglano, tako da imam slobodne ruke, jedino za neke sastanke izaberem neku ozbiljniju varijantu.

i bez obzira što su mi ormari puni, ja bar jednom tjedno bezidejno stojim pred njima i kukam da nemam šta jadna obuć...

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Cvike, torba, remen i cipele skupe...
    nekako se dobro osjećam kad nosim te detalje na kojima se vide da koštaju... doduše sve kupljeno na akcijama ili na ebayu pa nije baš toliko koštalo.

Trapke iz Amadeusa, meni savršen model, a jeftine.
    Majice i košulje iz Neckermana, bagatela.

Sakoići skupa i kvalitetna markica, ali kupljeno rabljeno na ebayu kad je sretno po mene, cura s odličnim ukusom za poslovno oblačenje i velikim izborom istog prerasla moj konf. broj pa prodavala za bagatelu.

Mislim da sam napokon našla savršen način kupovanja robe za mene:
    Detalji i sakoi kvalitetne, upadljive marke.
    Ostalo jeftino i potrošno.

A bilo bi i bolje kad bih radila u firmi gdje nije šteta hodati u Camper peticama i Gucci cvikama.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja volim sve i svašta metnut na sebe.

od otkačenih kombinacija boja, do klasik drap lanenih hlača+bijela košuljica. volim imati dobar jeans i svakih par godina odvojim nešto love za skuplji primjerak. volim imati i dobre cipele.
    kupujem uglavnom na rasprodajama, a ulazim u svakojake dućane u kojima ima odjeće jer sam u takozvanim krperijama kupila par sjajnih komada robe.
    od detalja volim marame i šalove. nakitom sam se prestala kititi kad me pustila hipi faza i kad sam prestala dodatno zarađivati izradom nakita od gline.
    torbe nosim godinama iste. trenutno nosim torbu kupljenu 1989. godine. no napominjem da nemam nijednu kožnu boršu, jer uvijek u njima vučem brdo knjiga, bilježnica i opreme, pa mi žao da neka fina skupa torba tako "pati".

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Klasičnu malu crnu haljinu nemam.
    Čak nemam niti jedan jedini sako u ormaru.
    Imam pokoju košulju ali hi baš i ne nosim, više volim majce.
    I sretna sam jer sam na poslu u uniformi pa kad kupujem odjeću ne moram misliti hoću li to moći na posao ili neću.
    Kupujem ono kaj mi se sviđa, u čemu mi je udobno.
    I najviše volim casual.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ovo obožavam i uz to art
    ima genijalnih stvari, sad kad sam se konačno izvukla iz trudničkih i post porodnih naslaga mogla bih si nešto takvo i kupiti!

na pr. ovakve samo bijele imam doma
    http://www.shoebedo.com/kupi/art/113...color-sorbet-/
    a ja imam ovakve http://www.shoebedo.com/kupi/art/041-coral-/

Inače, mislim da je najpametnije kupovati na sniženjima (dakle, treba biti strpljiv ) i definitivno ne mislim da je pametno kupovati jeftiniju robu jer time se kupuje i puno manja kvakiteta. Majice sam odavno prestala kupovati bilo gdje osim u sportskim dućanima (ok, moj stil je više takav) i zaista imam stvari koje sam kupila prije godinu dana i izgledaju kao upravo kupljene. Ili u nekom boljem dućanu dakle marku. Jer mi je pun kufer oramara punog "amadeusa i terra nove" a nemaš si što pošteno odjenuti

Haljine obožavam, upravo sam navukla jednu na sebe i oduševljena sam tim odjevnim predmetom. Ali ja sam više tim za sportivo ili otkačenije krojeve, sve samo ne cvjetovi i romantika. Mislim da je genijalno vidjeti
    ženu u lijepoj haljini i dobrim cipelama / tenisicama (ovisno o stilu).

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

oblacim se uglavnom u no name ducanima tu po sibeniku i za svoje prilike i financijske, poslovne i sve druge ne moram ici nigdje dalje. u markirane redovito udjem ali nista ne kupim osim ako nije neko debelo snizenje a onda je slab izbor tako da nista.....jedino na sto mi nije zao izdvojiti su lijepe cizme. one stvarno podignu svaku kombinaciju i super su za ove nase vremenske prilike jer po meni nikad nije prehladno za suknju. istina i to da kad je zena skladno gradjena-mrsava zaista nije problem lijepo se jeftino obuci....
    na assesoraize zaista ne patim...lijena sam pa istu torbu nosim 100god...svako ljeto planiram kupiti postene naocale i jos nisam...nakit mi nekako too much na meni.....
    uglavnom, skromna kad se o odjeci radi.....ali mi nema nista ljepse nego vidjeti zenu koja drzi do sebe, s lijepom frizurom, decentnom sminkom.

da li vi s godinama posvecujete vise paznje svom izgledu?

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja mislim da je žena u haljini i suknji definitivno žena, hlače ok ali nije to to.Mislim da svaka žena definitivno u garderobi MORA imati koju haljinu ili suknju ,kroj ovisno o građi.
    Ja recimo obožavam traper suknje

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Eh da, naočale obavezan modni detalj

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Eh da, naočale obavezan modni detalj
    u fakat! kak sam to zaboravila

i da, traper minica je must have 8)

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Tema je OK, nastavite cure, a ja ću samo komentirati da mi nije čudno da je to pitanje potegla baš Splićanka.
    Doli stvarno i u spizu moraš pazit šta ćeš obuć.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    ja moram u marks i spenser, jer mi trebaju jedne crne klasične hlače. drugih boja imam, ali ostala sam bez klasike. zadnje takve hlače su bile iz varteksa, kupljene prije 7 godina . al su ispustile dušu... :/
    Probaj s oliver, moje se FINE crne čehlice super drže već treću godinu, prezadovoljna sam.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa

i da, traper minica je must have 8)

ovo bih potpisala da imam noge ko žena s avatara nene-jabuke, ali nemam, pa kažem, jeans suknja do koljena

dodala bih da je i meni haljina super odjevni predmet, ali ih rijetko kupujem i još rjeđe nosim.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •