nije stvar u kvaliteti - već u kroju :/ ...iki prvotno napisa
ne mogu naći hlače koje mi stoje kak treba i u struku i u bokovima, a da usput ne vise na mojoj flet stražnjici...![]()
nije stvar u kvaliteti - već u kroju :/ ...iki prvotno napisa
ne mogu naći hlače koje mi stoje kak treba i u struku i u bokovima, a da usput ne vise na mojoj flet stražnjici...![]()
[quote="sorciere"]Ako će te utješit - nije ništa lakše naći odgovarajući kroj ni meni s mojom crnačkom stražnjicom.iki prvotno napisa
Baš sam uvijek mislila da vi flet tipovi nemate problema s tim![]()
naravno. razumjela sam da mi nabijaš komplekse, jer nemam rit ko šakira!Pcelica Mara prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[quote="Pcelica Mara"]To je zato sto se krojevi hlaca povecavaju kao da sve zene imaju velike bokove, a ne npr straznjicu (kao ja). Meni su sve hlace siroke u bokovima, a zbog povece pozadine ne mogu ih navuci koliko bi po modelu trebalo, pa su straga niske, naprijed visoke, a u struku.....sorciere prvotno napisa
![]()
ja imam stare hlače (u dobrom stanju), koje sam kupila dok sam još imala rit. u struku i bokovima su dobre, al mi onaj stražnji dio visi...
imam i hlače par brojeva veće, jer sam bila deblja. a imam i one broj manje, jer sam bila mršavija.
ovo je za samoubit se...![]()
Mojoj cijenjenoj (široki bokovi, "sportski" model) najbolje odgovara kroj hlača Image Haddad-a. Imam barem 5 pari i najskuplje su bile 350kn (naravno, sve kupljeno na sniženjima). A čula sam da u Zagrebu postoji i njihov outlet.
Postoji outlet, u Ilici na juznoj strani, blizu Trga. U dvoristu.
O da, jedine hlace vel 34 koje, kad obucem - stoje kao salivene, odnosno ne moram ih nositi krojacici da mi ih suzava u struku i bokovima. Kupila jedne predivne sive zimus za 98 kn i jedne smedje za 150 kn.Maruška prvotno napisa
Pa naravno da si mogla ubosti nešto po toj cijeni kad trebaš vel. 34. Za nas potfutrane nema tak dobrog ulova.iridana2666 prvotno napisa
![]()
a hebiga, ja sam preniska za "dokoljenke" pa zato minjakanamar prvotno napisa
![]()
i da, danas sam ipak zavirila u lokalni amadeus (vlasnica ima dobar ukus i fakat nađe dobre stvari za svoj dućan) - i kupila sam si još jednu minicu, pamučnu, super ugodnu i baš slatku. crvenu (boja ovog ljeta). al muku mučim s dvije stvari: dobre kratke hlače (traper i pamuk boja pijeska) i neke lude caprice (zabrijala sam na neke u boji, i jedne bih traper) pa ako netko ima ideju, zna, nek javi.
u intersportu ima odličnih majica (i hlača, haljinica) po super sniženim cijenama - možda nekog bude zanimalo![]()
Xzumbulmama prvotno napisa
To je moj najčešći problem.
Jedva utrpam rit u hlače i onda oko struka trebam 3 remena koliko su mi široke.
Zato volim h&m, uvijek ima nekoliko hlača krojenih kao po meni.
pa zakaj kupujete hlače koje idu do struka?
meni u super niski krojevi.
Guza bolje izgleda u dubljim pantalonama, ove niske su bas za zene koje nemaju dupe.Tiwi prvotno napisa
Ja nikad nisam volela bas duboke pantalone, ali ne volim ni ove koje spreda jedva pokriju stidne dlacice.
Sad i ima tih "izmedju" krojeva, ranije je bas bilo ekstremno.
Ja volim crno, roze, belo i crveno, a prolaze i ostale vedre boje.
Ne volim "zemljane" tonove...
Moja omiljena marka, ali vise za detalje je Emili The Strange, bas sam juce kupila torbicu koja ide oko struka (za park, haha) u obliku srca, na kojoj pise "Pet me".![]()
ma ja u tim hlačama do struka izgledam ko neka sirota![]()
ok, ne furam baš ove druge ekstreme, al nešto nisko sigurno.
nađe se sada srećom svakakvih krojeva.
ja sam danas opet poharala Intersport, našla sam čak i odlične kaprice. :D
zumbulmama prvotno napisa
aha
pa ako uz pošteno dupe imaš još i pošteno duge noge ...:sjeda za šiveću mašinu jer se ne isplati hodat po radnjama:
kinder prvotno napisa
![]()
ja izgledam ko da su tuđe. ili još bolja usporedba su mi oni degute prizori američkih "mama traperica" do pupka![]()
sobzirom da sam "markerica" odjeću kupujem u H&M-u, Benettonu i Oviesse-u.odjevni predmet no.1 su traperice . uske i nizkog struka zimi a ljeti kratke trapke,tričetvrt trapke bijele,zatim tričetvrt traperovi šosevi ili naravno minjak. ljeti nosim još i lanene hlaće,odnosno sve što je od lana ili pamuka. nosim i uske pamučne majice i takozvane tuba topiće. ove na ramenice topiće mrzim.ljeti obujem japanke,a ostala god doba nosim marte,kickers ili geox.zimi na trapke nosim uske pamučne majice ili vunene uske pulovere. a za po doma su mi najudobnije champions trenirke i gore neka pamučna majica.
košiljice ne nosim,kao ni kostime. u tome se ne prepoznajem.
volim još i nosit tajice vunene zimi i gore neka duža majica.
štikle ne volim nosit. obavezno mora biti ravna peta.