Citiraj Davor prvotno napisa
Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
paušalno proglašavati nesposobnima ljude koji krvavo rade svoj posao nije lijepo
Pa vidiš, nekidan su dečki po onoj vrućini nanosili na prugu retardant i bili su zapeli iz petnih žila da završe prije nego dođe nagibni...
.
:/ kad mislim da ne možeš gore, ti me svaki put iznenadiš
takve usporedbe raditi
a ako hoćeš ti dečki su svoj posao odradili onako kako su mislili da treba, odnosno kako im je netko naredio
oni koji su se oznojili nisu krivi
kao u većini slučajeva, krvi su oni koji u hladovini hlade guzicu i dijele proviziju

Citiraj Davor prvotno napisa
[Mislim da razliku kod obavljanja stručnog posla čini kvaliteta obavljenog posla, a ne krvava muka da ga se obavi. Posao liječnika nije povezan s krvavim žuljevima. Od ispisivanja uputnice se ne dobiju žuljevi.
ovo je bilo otrovno, ali i djelomično dosta istinito
opća je pretvorena dobrim dijelom u pisanje uputnica
radi lošeg sistema
milog nam predsjedničkog kandidata
sa privatizacijom opće
i time da ti liječnici ovise o glavarini i svakom pacijentu
i da se pacijent radi prišta na guzici odmah naručuje kod dermatologa i samo dođe po uputnicu, a ako je dr. ne da odmah prijeti uzimanjem kartona
čim ne dobiju ono što su zamislili oni odmah dižu karton....

rad u hitnoj, koje su na obali i otocima još pretvorene i u turističke ambulante, je i te kako krvav
i vjerovao ili ne, ali se mogu itekako dobiti žuljevi, ali i puno ozbiljnije povrede
ima tu trčanja po stijenama, izvlačenja utopljenika, prenošenja turista od 100kg koji su se satima cvrčali na najgorem suncu, ljude iz smrvljenih auta....
jedna moja kolegica je zaradila herniju diska vratne kralješnice kad je izvlačila jednog takvog....
tako, nemoj se s tim rugati, nije lijepo
i kad imaš 100 pacijenata dnevno, kada se vratiš s neuspješne reanimacije i onda te dočeka 50 turista u kupaćim gaćama koji su se u podne roštiljali na suncu i onda u pauzi za vrijeme ručka obilaze turističke ambulante možda će dr za crveno grlo i temperaturu 40 dati odmah antibiotik