-
Svaki posao težak ako ga ODGOVORNO obavljaš.....što ja od svog rođenja pa do sad od kada imam svoje djete na žalost ne mogu reći za lječnike....a oni su ti kojima to ne bi smio samo posao, izgeda da je kod većine njih to stvar prestiža, ega, love itd. Medicinske sestre su stvarno svakakve ali te žene se stvarno narade i sav prljavi doktorski posao je na njima....imam puno prijatelja u toj branši i ljudi moji ono što mi oni ispričaju je duplo ružnije i gore od pacjenata koji ih pljuju....ja imam osjećaj da oni ne znaju osnove....dođem na Hitnu i sama tražim CRP, krvnu sliku i sama dijagnosticiram djetetu laringitis po nekim simptomima s čim se 3 stažistice na prelasku smjene slože......ja znam dijagnozu postavit koja sam par redaka pročitala o laringitisu, ja kao laik nikad ne bi postavila nikome a kamoli djetetu dijagnozu bez osnovnih predaka, krvi, urina itd. a kamoli mu dala lijek....jedno je ljudski pogriješiti a drugo je pokazati nezaiteresiranost i ne brigu time da se ne naprave osnovne pretrage, ne pogleda grlo, ne popipa trbušćić, ne poslušaju pluća......kako možeš posoliti jelo koje kuhaš ako prije toga nisi proba je li slano....????? isto tako lijekovi se ne daju bez iscrpnih pretraga!!!!!što one nisu pomoć doktoru u postavljanje dijagnoze....sve ostalo je puko nagađanje....vidovitost...ne znam kako bi to nazvala????
Doktori su bezosjećajni za sve osim za svoj džep!!!!!!
Znam neke kirurge koji su na dobrom glasu kao stručnjaci a njihove kolege znaju da kad oni operiraju je puka sreća da pacijent preživi....taj kirurg je svjestan da pacijenti umiru zbog njegovog neznanja, ali njegov ego je toliko velik i dr.mr ispred imena toliko bitan, da mu ljudski život u usporedbi s tim ne vrijedi ništa....kada sam to saznala povjerenje u lječnike i kao ljude mi se srušio.
Od njihove površnosti i umora od rutine kojeg ima u svakom poslu mi je zlo!!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma