svi smo ljudi i razlika je samo u tome što neki griješe jer rade, a drugi iz nemara i nebrige!
Nije mi nešto jasno;kažeš da ja kao pacijent nisam kompetentna kritizirati rad određenih ljudi medicinske struke s kojima sam dolazila u kontakt, a isto tako to nisu ni njihove kolege jer su jalni?
Tko onda ima po tebi pravo na pritužbu, kritiku i hvalu njihova rada????
Svaki put ako dobro čitate moje postove govorim; neki doktori s kojima sam bila u doticaju, na žalost to je u mom slučaju bila većina a ne svi....a ja bih bila najsretnija da su svi bili super i da ih mogu hvaliti i kao ljude i kao stručnjake.
Stvarno ne vidim zašto mislite da sam puna bjesa? Jel to zato što mi vjerujete da sam na žalost imala puno loših iskustava ili nemam doma pametnijeg posla pa eto pljujem po medicinarima?
Ne kužim zašto u mojim postovima iščitavate nešto lažno,loše i neobjektivno tj. ne subjektivno jer ipak se radi o mojim iskustvima?

npr.Zarazna vezanje za krevet djeteta od 6 mjeseci, ruke noge...a trebalo je samo podići ogradicu krevetića
- guranje tablete u prstom kroz grlo
- otvara knjigu i reče; e da vidimo koji još antibiotik nismo na njoj isprobali
-operacija krajnika, jedan zaboravili pa ga čupali na živo od 1 dana bolnice do 7
- bacanje gole bebe na hitnoj u Klaićevoj od mjesec dana po krevetu za pregled gurajući joj vlastitu kosu usta i govoreći da bezveze plaće jel bebe ne znaju što je strah
-operacija trtice 2 puta a biti će i treći jer nisu napravili dobro
-ostavljena posteljica skoro smrt i sepsa oni u Petrovoj tvrde mastitis ali kada su vidjeli da sam u rodu s jednom ginekologicom ipak me zaprimaju,
4 dana filaju antibioticima 3 antibiotika intervenozno 3 puta na dan, na pitanje smije li to beba dojiti doktor koji me jednom u 4 dana obišao odgovara da to nije njegov posao i da on nema pojma
- napokon se jedan doktor uplašio i od straha napravio kiretažu a on sestre dobih voltaren i riješih se mastitisa od 7 dana i temp od 40C
- od silnih antibiotika i kanile završavam na kirurgiji jel mi je ruka toliko naotekla da je jedan želi rezat drugi kaže samo krema....a kada sam sestri rekla da mi polakše daje injekcije, pitala me jel hoću anesteziju
- hitnu smo zvali 5 puta da mi dođe po mamu koje je imala predmoždani, nisu željeli doć
- dijagnozu ni nakon 5 g doktori nisu postavili
-baka mog muža preminula prije 10 dana, prvo kažu rak jednjaka, pa jetre, pa nije rak već žuć punog kamenca....2tjedna im je trebalo za 3 pretrage i kada je žena odjednom umrla rekli su; a tko vam je rekao da nije rak

ne mogu dalje, jer mi se plače