-
Pelene za kupanje
Vidjela sam ove pelene u DM-u, pa me zanima da li ih je netko koristio, kako ste zadovoljni s njima, kako izgledaju i da li se isplati kupiti ih za more?
-
joj, ne bi ti preporučila. bolje kupi one gaćice za bebe, nisu kupaće, već se kopčaju sa strane. ove pelene su ti jako nezgodne za skidanje, a ako ti se dijete slučajno ukaka...koma.
mislim probaj, ali da su mi pomogle nisu. naprotiv...
-
Osoblje foruma
koristila sam ih možda jednom ili dvaput daaaaaaavno, sa zarom
iskreno, ne vidim im nikakvog smisla
u moru su mi cure uvijek bile gole, a na plaži ili gole ili u običnoj peleni (zara jednokratnoj, marge platnenoj)
-
Kupila, ali nisam prokužila svrhu. Dijete je uglavnom na plaži u jednokratnoj ili golo ili u kupaćem, tj. kad se smoči u moru onda pelenu skidam, bila obična jednokratna ili ta od DM-a za plažu - pelena oteža i puna je vode, pa mi je bezveze da dijete tako hoda. Skidaju se jednostavno - raspara se na bokovima, ali da ima baš neki posebni smisao u odnosu na obične jednokratne - ja ga fakat ne vidim. Nismo imali epizodu da se kakala u peleni na plaži. Po meni spada u kategoriju bespotrebnih proizvoda, ali i moja mala kap ga je pomogla (barem jednom) tkati jer sam ih kupila i pola kutije neiskorišteno stoji, a ne mogu se odlučit da ih bacim, koristit ću ih u slučaju nužda kad mi nestanu obične jednokratne pelene.
-
moji su goli na plaži i u vodi, tak da ih na moru nismo koristili,
jedino možda posluže ako se kupate negdje u bazenu pa ako se beba ukaka............ :/
-
Ma to sam i mislila, idemo sad u Istru na par dana, a tamo su plaže obično krcate, pa da se slučajno u vodi ne ukaka onako žuto senfasto, ne bi baš lijepo izgledalo, a i cijela plaža bi valjda buljila u nas
Uzela sam jedan paket, koristit ćemo ih samo za kupanje i odmah skinuti.
Nećemo i tako visiti puno na plaži, samo da se okupamo predvečer i tako nećemo visiti na plaži duže od sat vremena dnevno.
-
-
Pelene za kupanje koristimo isključivo na bazenima.
A što se tiče plaže, moram priznati da bih rado ostavila T. golu... ali ne znam koliko je rašireno fotografiranje gole djece i slični oblici pedofilije. Nekako si mislim da je možda ipak bolje staviti neke mini, mini gaćice - tek toliko..
-
Osoblje foruma
sa starijim djetetom sam bila tri mjeseca na moru, njegove starosti od sedam do deset mjeseci, kupao se do besvjesti i nikada se nije pokakao u more. Klince vani uvijek drzim u kupacima jer mi je gadljivo da sjedaju golom guzom na ćikove i raznu drugu prljavstinu na plazi, u moru su goli (bili).
-
Moji su ih koristili i to isključivo za bazene. I tu im ima svrhe, ali drugdje... nisam baš sigurna.
Na moru smo golouzi!
-
ja sam ih imala na moru i potrošila sam samo 2 ili 3, stavljala sam mu ih samo u dane kad nije kakao, pa da ne bi bilo iznenađenja, inače je u vodi bio u malim kupaćim boksama koje bi isto pokupile kakicu, ali je nasreću nije bilo
u biti pokakao se svega 2 puta na plaži u 15 dana i to u jednokratnu pelenu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma