Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Pelene za kupanje

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Pelene za kupanje

Vidjela sam ove pelene u DM-u, pa me zanima da li ih je netko koristio, kako ste zadovoljni s njima, kako izgledaju i da li se isplati kupiti ih za more?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

joj, ne bi ti preporučila. bolje kupi one gaćice za bebe, nisu kupaće, već se kopčaju sa strane. ove pelene su ti jako nezgodne za skidanje, a ako ti se dijete slučajno ukaka...koma.
    mislim probaj, ali da su mi pomogle nisu. naprotiv...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koristila sam ih možda jednom ili dvaput daaaaaaavno, sa zarom
    iskreno, ne vidim im nikakvog smisla

u moru su mi cure uvijek bile gole, a na plaži ili gole ili u običnoj peleni (zara jednokratnoj, marge platnenoj)

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kupila, ali nisam prokužila svrhu. Dijete je uglavnom na plaži u jednokratnoj ili golo ili u kupaćem, tj. kad se smoči u moru onda pelenu skidam, bila obična jednokratna ili ta od DM-a za plažu - pelena oteža i puna je vode, pa mi je bezveze da dijete tako hoda. Skidaju se jednostavno - raspara se na bokovima, ali da ima baš neki posebni smisao u odnosu na obične jednokratne - ja ga fakat ne vidim. Nismo imali epizodu da se kakala u peleni na plaži. Po meni spada u kategoriju bespotrebnih proizvoda, ali i moja mala kap ga je pomogla (barem jednom) tkati jer sam ih kupila i pola kutije neiskorišteno stoji, a ne mogu se odlučit da ih bacim, koristit ću ih u slučaju nužda kad mi nestanu obične jednokratne pelene.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

moji su goli na plaži i u vodi, tak da ih na moru nismo koristili,
    jedino možda posluže ako se kupate negdje u bazenu pa ako se beba ukaka............ :/

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ma to sam i mislila, idemo sad u Istru na par dana, a tamo su plaže obično krcate, pa da se slučajno u vodi ne ukaka onako žuto senfasto, ne bi baš lijepo izgledalo, a i cijela plaža bi valjda buljila u nas
    Uzela sam jedan paket, koristit ćemo ih samo za kupanje i odmah skinuti.
    Nećemo i tako visiti puno na plaži, samo da se okupamo predvečer i tako nećemo visiti na plaži duže od sat vremena dnevno.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

koristila sam ih jako kratko kad smo BC-a upisali na bebe ribe, gdje je pelena obavezna. vrlo brzo sam kupila pelenu za kupanje u Kamarisu i bila sam prezadovaljna s njom. prije par dana sam je proslijedila kolegici s posla.
    za balerinu nisam nikad koristila te jednokratne, vec sam joj odmah kupila ove. i snjima sam bila jako zadovoljna. inace vodimo klince dosta na bazene pa mislim da je ta pelena neophodna.
    za morske avanture nisam koristila niti za jedno pelenu, vec kupaci ili nudisticki stil

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pelene za kupanje koristimo isključivo na bazenima.
    A što se tiče plaže, moram priznati da bih rado ostavila T. golu... ali ne znam koliko je rašireno fotografiranje gole djece i slični oblici pedofilije. Nekako si mislim da je možda ipak bolje staviti neke mini, mini gaćice - tek toliko..

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sa starijim djetetom sam bila tri mjeseca na moru, njegove starosti od sedam do deset mjeseci, kupao se do besvjesti i nikada se nije pokakao u more. Klince vani uvijek drzim u kupacima jer mi je gadljivo da sjedaju golom guzom na ćikove i raznu drugu prljavstinu na plazi, u moru su goli (bili).

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moji su ih koristili i to isključivo za bazene. I tu im ima svrhe, ali drugdje... nisam baš sigurna.
    Na moru smo golouzi!

Tatsha avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja sam ih imala na moru i potrošila sam samo 2 ili 3, stavljala sam mu ih samo u dane kad nije kakao, pa da ne bi bilo iznenađenja, inače je u vodi bio u malim kupaćim boksama koje bi isto pokupile kakicu, ali je nasreću nije bilo
    u biti pokakao se svega 2 puta na plaži u 15 dana i to u jednokratnu pelenu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •