od usisavača :/ ... toliko se boji da se ta riječ ne smije izgovoriti, ne može čak vidjeti sliku a da ne počme drhtati od straha... Da ne govorim o izvlačenju pravog usisavača iz ormara. Ako kojim slučajem vidi sliku bježi u drugu sobu i ne prilazi cijeli dan bez obzira što mi objašnjavamo da je to samo slika, da se nema čega bojati, mama je tu, tata je tu, grlimo, ljubimo, nosimo, pričamo, ma nemam više inspiracije. Danas sam joj kupila igračku usisavač, mali rozi, sladak, nisam stavila baterije i dala sam joj samo onaj dio bez cijevi. Prošlo je OK, dok sam ga predstavljala kao mali čudni auto, pa čak je dobro prošlo i kad sam joj rekla da je to sad njen usisavač s kojim ona može čistit, ali kad sam donijela ostatak, dakle cijev... :shock: ...(očito se tog dijela najviše boji) pobjegla je u boravak, tražila cicu (ne doji već oko 4 mjeseca) i uz puno cendranja i nervoze nije prilazila sobi sve dok mm i ja nismo naizmjence otišli po 5 puta sami provjeriti da više nije tamo. I onda kad se uvjerila da ga nema je ok. Morali smo naravno i ambalažu ukloniti na nevidljivo mjesto. Nekidan je kod prijatelja u posjeti krajičkom oka ugledala njihov usisavač u sobi i onda smo na dvije morale zadnjih pola sata posjete provesti na balkonu.

Svi savjeti i iskustva su dobrodošli...hoće li strah trajati do 13-e? E, da, ona ima skoro 2 i pol godine.