Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Paničan strah

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Stara je tema, ali da ne otvaram novu.
    R. se panicno boji fena. Cak i ugasenog.
    Kosa joj je dosta gusta i iako je dobro istrljam rucnikom, premokra je da bih je takvu stavila spavati jer joj je u sobi malo hladnije jer voli takvu temperaturu.
    Kako da joj olaksam borbu?
    Probali smo na sve moguce zabavne nacine, ignoriranje, tjesenje, da ju drzim ja, da ju drzi tata i nista. Urla cim ga vidi.
    Itko?

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Stara je tema, ali da ne otvaram novu.
    R. se panicno boji fena. Cak i ugasenog.
    Kosa joj je dosta gusta i iako je dobro istrljam rucnikom, premokra je da bih je takvu stavila spavati jer joj je u sobi malo hladnije jer voli takvu temperaturu.
    Kako da joj olaksam borbu?
    Probali smo na sve moguce zabavne nacine, ignoriranje, tjesenje, da ju drzim ja, da ju drzi tata i nista. Urla cim ga vidi.
    Itko?
    Nemoj susiti kosu. Stvarno joj se nema sto od toga dogoditi. Ako te bas jako muci, operi kosu ranije u danu.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj susiti kosu. Stvarno joj se nema sto od toga dogoditi. Ako te bas jako muci, operi kosu ranije u danu.
    znam da na tvom kontinentu nikome nikad ništa ne bude od balkanskih boljki tipa propuh, boso hodanje, mokra kosa

ali ja sam nekoliko puta išla spavat s vlažnom kosom, ili ljeti nakon mora, ako nije dovoljno vruće, a kosa mi je duga i gusta i ne osuši se dobro uz vrat - probudila bih se sutradan ukočenog vrata. tako da sam dobro zapamtila što mi se dogodi ako je ne osušim

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    znam da na tvom kontinentu nikome nikad ništa ne bude od balkanskih boljki tipa propuh, boso hodanje, mokra kosa

ali ja sam nekoliko puta išla spavat s vlažnom kosom, ili ljeti nakon mora, ako nije dovoljno vruće, a kosa mi je duga i gusta i ne osuši se dobro uz vrat - probudila bih se sutradan ukočenog vrata. tako da sam dobro zapamtila što mi se dogodi ako je ne osušim
    Sumnjam da je do kontinenta, s obzirom da sam ja dosla s 32 godine, a bez problema spavam s mokrom, dugom, gustom kosom. Probudim se ujutro ok, samo mi je malo mokar jastuk. Tako spava i ovaj moj, rodjen s ove strane svijeta, samo sto njegova kosa nije gusta.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Što se tiče spavanja s mokrom kosom,to je isto kak i moja frendica i usred zime ne nosi potkošulju i može imat praktički gola leđa a ja nek to samo nakratko napravim,prehladim se pošteno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •