-
Ja sam rodila 2 puta u Pakracu. Prvi put prirodno, porodio me dr.Šarac, a drugi put je bio hitni carski i tu je operaciju vodio dr.Dakic. Što se tice dr.Šarca, zadovoljna sam kako mi je vodio porod, kad sam pocela tiskat u tri sam truda rodila svoju kcerku, mozda bi i dulje trajalo da se on nije za vrijeme treceg truda naslonio na moj stomak i pomogao mi pogurat djete van. On vise ne radi, u mirovini je. Što se tice sestre Vesne po imenu neznam koja je to, znam za dvije nabrusite, da mi ih pokazete znala bi koja je koja. Iskreno malo me i sram da im neznam imena, pogotovo jer sam 2 tjedna sad tamo lezala. Beba je cjelo vrijeme uz majku, odvedu bebu na kupanje i na preglede i to je ono malo kratkog vremena kad ti mozes da se odmoris. Kad sam prvi put rodila odma iduce jutro sam se angazirala oko moje bebe, sve sam sama htjela radit, presvlacila ju, hranila, nosila.. S obzirom da je drugi porod bio na carski, bilo mi je jako tesko i osjecala sam se nemocno sto ne mogu sama uzet svoje djete kada place, nego moram zvonit sestri da mi ga doda, pa zvoni da ga odnesu.. Jedina zamjerka je sto sestre vec treci dan nakon carskog vise nemaju volje da ti pomognu, da ti dodaju djete.. bilo je komentara: jel ti to ne mozes sama, i druge su mame rodile pa same uzimaju svoju djecu.. Da, druge su mame rodile prirodno, a ja jos ne mogu ni hodat kak spada. Na to ih vise nisam zvala, nego kad mi djete zaplace meni prvo treba 5 min da sjednem, da se ustanem, uzmem djete i namjestim na krevet i jos 5 min da se ja namjestim nazad na krevet, u meduvremenu djete place gladno, ali ja ne mogu brze, a sestru ako zoves dobivas samo bezobrazne komentare.. Kad su inace ljubazne sestre bile na smjeni, usudila sam se pozvonit kad me je trebalo moje djete, ali i od takvih sam dobila: Jel ti to sama ne mozes? I to je bio zadnji put kad sam ijednu zvala. Ja sam glupa pa sutim. Ocito im je politika da 3 dana nakon carskog majci vise ne treba pomoc oko djeteta. Ja nisam ostala 9 dana u bolnici nakon cr, rodila sam u ponedjeljak navecer, a kuci su me pustili u nedjelju ujutro.
No kako god, i iduci put idem roditi u Pakrac, ali ovaj put necu ostat duzna sestrama, tko zna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma