Hocu bas ove smedje... trgovina u kojoj sam ih vidjela imaju samo 36. Meni treba 39.
Jeste ih vidjeli negdje?![]()
Hocu bas ove smedje... trgovina u kojoj sam ih vidjela imaju samo 36. Meni treba 39.
Jeste ih vidjeli negdje?![]()
pa jesi pitala gdje sve imaju trgovine? uzmeš šifru sandala, brojeve telefona - i kreneš u potragu![]()
Pa neznam tko sve drzi sOliver cipele u gradu, u tome i JE problem![]()
Bila u sOliver radnjama, odreda sve roba.. cipele kajne...
Možda ovdje http://www.roses-fashion-outlet.com/....aspx?shop=91; možda da nazoveš pitat na telefon imaju li ih![]()
ima cipele i soliver u mercatoru, ali te nisam vidjela
s oliver imaš u Mandiju, Mercatoru, City center one...
Evo nadji ih u dalmaciji, pa i meni posaljes jedne (jer jelte dala sam ti ideju za dobre sandalemalena beba prvotno napisa
)
![]()
Jel se meni cini ili sam vidjela da i Froddo u gradu drzi sOliver cipele? Ciiiiniiii mi se da sam i tamo vidjela sOliver cipela, al sad se ne bi bas mogla kladiti :/
kad ih nađeš reci gdje ima za kupiti...prekrasne su)))))
nema u mojoj selendri s olivera :/
ali stvarno su predivne...
Imas S.Oliver na Kvatricu, u bivsem Varteksu, nasuprot McDonalds. Bila sam danas unutra i vidjela malu policu s par cipela. Sjecam se samo dva para gumenih japanki.
možda uvoznik zna kome ih je prodavao... tražila sam ja stvari na svakakve načineanchie76 prvotno napisa
![]()
![]()
Trazim i ja na svakakve nacine. Najcesce tako da nadjem u ducanu, probam, trazim kutiju na uvid.. prepisem kodove i sve svjetske velicine...
Pa onda na internet. I, opa, usteda od milijun posto. (Rekord - Etnies tenisice za 167 umjesto 619 kuna).
bas su dobre - a u kojem dućanu si vidjela 36? Meni baš treba 36 (iako mi i to možda bude veliko - ovisno o kalupu)...
Jesi bila u Frodu u Ilici?
Ima ih i u CC1 u jednom dućanu dole kod lifta s one strane gdje je one 2play
Jesu u Bati S Oliver ili Esprit cipele?
Ove sam negdje vidjela, no ne znam gdje.
Da li si bila CCI?
Tamo bi s oliver cipele mogli držati:
-s oliver (oni ti pogledaju stanje u svim svojim dućanima u hr i povuku u svoj dućan u roku 10dana, znam jer su meni tak baloner povukli)
-mali dućan sa cipelama preko puta lifta kod one2play
-možda i bata
-možda i humanic
shoe box drzi sOliver, al oni imaju malo modela
http://www.modnialmanah.com/index.ph...temid=99999999[/code]
Probaj u CC1 u Humanicu i SFK-u. Oni znaju imati SO cipele.
Crnomerec okretiste.. ne sjecam se sad tocno kak se zove trgovina. Bila je na samom uglu, a sad se preselila vrata do.ivano2 prvotno napisa