spring prvotno napisa
Ja sam se uvjerila da za dječje stvari vrijedi ona "koliko para, toliko muzike". Evo recimo kolica,kupili smo za 4000 kn. Koliko su se drndala po kojekakvom kamenju i super se drže. Neka slabija već bi se odavno raspala. Isto tako i robica. Perem ju nebrojeno puta više nego recimo svoju. Zato mi je bitno da je kvalitetna i da dobro preživi sva ta pranja. Dobili smo nekoliko komada nekvalitetnije dječje odjeće koja se tako grozno ofucala nakon nekoliko pranja da je to strahota. Nisam nikakv snob i ne patim na marke ali volim da mi dijete ima lijepe i kvalitetne stvari. Također dijete smo gotovo posve sami opremili,naslijediti nemamo od koga. Zato u ovom pogledu mogu samo reći da nisam dovoljno bogata da kupujem jeftino.
A vjerovatno ako su 4000 kn da vrijede, ali ako nisi imala jeftinija ni ne znaš koliko su izdržljiva...neću pretjerivat, ali moja od 1000 kuna su godinu dana, vozil i po stepenicama i nosi simo i tamo, a i mali nije bio baš lagano dijete... odjeća kako koja, ne mogu reć da ona jeftinija nije loša, ali ne uvijek, naše traperice od 80 kn izduraju puno toga, dok ne nastanu rupe na koljenima, s majicama sam imala raznih iskustava, imala sam kvalitetnijih koje su stvarno i bile takve ali jedna me skroz razočarala, lijepa krasna majica a izobličila se nakon pranja, nekako je došla manja i šira :/ .......sve u svemu ne kažem da je skuplje loše, ali i jeftinije nije uvijek manje kvalitetno
također on ide u vrtić i nije se jednom dogodilo da je došao sa flekama koje ne žele dole, a majice i hlače od 200 kn mu zbilja ne bi oblačila za vrtić... par komada lijepše odječe su za doktora,šetnje i sl.