Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: aero grčevi/kolike

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno aero grčevi/kolike

da li je ijedna od vas probala Babynos kapi protiv aerogrčeva?
    mi smo na sab simplex-u i koliko sam čitala sab simplex je na bazi minerala a babynos je na bazi bilja.

znači prvo je čista kemija a drugo biologija.

Tješi me što se sab simplex je resorbira u organizam već ostaje u crijevima pa joj dajem.

Nama kod aerogrčeva uvelike pomaže..

Kakva su vaša iskustva?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ključno je podrigivanje, a ako je sadržaj želučića pjenast onda pomogne sab simpleks ili neka druga kemija jer razbije pjenu i omogući podrigivanje. ALI ako ne obaviš podrigivanje - uzalud ti je i kemija.
    Situaciju s grčevima pogoršavaju gljivice, a one se razmnožavaju pomoću kisika iz zraka (sve ostalo dobiju iz mlijeka) - dakle pojačati podrigivanje. Ako je bebi jako crvena guza računaj s gljivicama.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam kombinirala sab simplex kapi i babynos gel. Samo što sam od gela odustala jer mu ga nisam mogla umasirati u trbuščić,bio je previše nemiran. Gel se koristi samo 3 puta dnevno,minimalno pola sata nakon papanja. Nama su kapi pomogle kad sam ih redovito davala,ali sam i svaki put pazila da podrigne

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kod nas su kapi bile 0 bodova. Podriganac i nošene te masiranje trbuščića.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kad sam ga nosila,okrenula sam ga prema sebi i stisnula njegov trbuščić k sebi i tako se nunali. To je najviše pomoglo. Tijekom nošenja ga zamotaj u nešto,da ne može mlatarat rukama i nogama( u dekicu,a kad je vruće u platnenu pelenu). Ti pij čaj od komorače za dojilje i nemoj jesti hranu koja napuhava (luk,grah,krastavci,paprika,...). Nadam se da će proći...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

mackulina mi smo kupili te neke kapi i pisalo je da mogu prouzrocit nuspojave na respiratornom sustavu - nismo ih ni koristili zbog toga. pomogao nam je nurs hervis sirup u duplo manjim dozama od preporucenih...

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •