Emisija se zove U OBJEKTIVU, bit ce moja skromna family, govorim o MPO i o ovom zakonu...imala sam tremu, ali zato su klinci rasturili :D
Emisija se zove U OBJEKTIVU, bit ce moja skromna family, govorim o MPO i o ovom zakonu...imala sam tremu, ali zato su klinci rasturili :D
bibi hvala za sudjelovanje u emisiji.
Jedva čekam prilog.
![]()
Mukica prvotno napisa
![]()
ja već znam da je neću moći gledati, pa se nadam da će opet biti linkova![]()
A dali bi se moglo uredniku emisje predložiti da pusti onu Klarinu prezentaciju tijekom emisje?
Jedva cekam da vas vidim![]()
Hvala za info! Bravo Bibi i bravo za tvoje klince!
Jedvah čekam prilog.
Bravo bibi :D . Nestrpljivo čekamo prilog.
I moj svekar je dao izjavu za ovu emisiju...nešto u stilu da i milinoviću želi da prođe barem jednom cijeli postupak MPO-a
Bibi, ako možeš stupiti u kontakt s urednikom bilo bi stvarno dobro da se nekako ubaci i Klarina prezentacija.
![]()
Urednica je Danijela Mudric i dat cu sve od sebe, poslala sam joj poruku, i link sa videom.... :D
Na zalost, javila se da je montaza vec gotova :/ , ali da je jako zadovoljna sa prilogom![]()
Steta sto ne mogu staviti video ali svaka cast bibi i jedva cekam da vidim prilog.Gledam obavezno.![]()
![]()
gledat ćemo thanks unaprijed![]()
![]()
Jooj, ja se nadam da bude dobro...ovo je ipak prvi put....![]()
Rekla sam joj da taj video slobodno moze iskoristiti ako ce joj zatrebati za nesto slicnog tipa![]()
hvala![]()
Na HTV1 u 21.05 neki Lanac budala (opet sabor), nema U objektivu :?
the headline says Thursday = četvrtakPcelica Mara prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
sorry pčelice, baš te zamišljam kako čekaš i čekaš da krene emisija. a emisije nigdje![]()
Pčelice, sutra, sutra!!![]()
Bravo bibi![]()
spremam se za gledanje, samo da muža sprašim sa plazme
Bili ste SUPER :D :D :D
Ljubi svoju predivnu dječicu.
Odlično bibi,hvala!!!
dječica su preslatka![]()
Evo trčali smo iz grada da vas vidimo super ste bili, dječica su preslatka![]()
![]()
Bibi bravo!!! O kakvoj ti tremi govoriš? Bila si super. A tek klinci ... zakon ne valja![]()
![]()
bibi bila si super!!!
A tek klinci![]()
![]()
![]()
Rascmoljila sam se na pjesmicu na kraju...
Hvala ti!
:D :D :D :D :D
BRAVO
Bibi![]()
A Katja i Jan su preslatkiI pjesmica na kraju...
Ma super!
Hvala cure![]()
Za ono ZAKON NE VALJA sam ju malo podmitila heheheh, vjezbale smo
Sve ostalo je bilo spontano,on je bio opcinjen kamerom i nije se odvajo od nje, a ona ima je otela mikrofon i pjevala pjesmicu![]()
![]()
Bibi odlična si bila!
A tek tvoji mali anđeli, ma, rastopila sam se!![]()
Doduse malo su me zrezali![]()
jos sam ja toga nadrobila o zabrani zamrzavanju i o riziku viseplodne trudnoce i dala svoj primjer... :/
Bili ste super! Posebno klinci! Bravo!