Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Bolna trticna kost u trudnoci

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Bolna trticna kost u trudnoci

Drage cure, eto vec 3-4 dana osecam bol u predelu guze sa desne strane, bas negde po predini guze i to samo kada hodam. Sad neznam dali to spada u trticnu kost ili sta vec, ustvari neznam dali me uopte boli kost ili guza. Trudna sam 30 +1 tjedan i nemam pojma sta to moze biti. Idem na pregled 4.08 a ranije ni nebi mogla kod moga ginica jer je na odmoru do 3.08. Jedna rodica mi je rekla da je nju tako znalo boljeti u kasnoj trudnoci i ta to moze biti od sirenja medjutim mene boli samo jedna strana, i bol je prisutan samo tu i ne siri se. Nekada pomislim da mi bebica nije stala na neki nerv jer je i ona na desnoj strani. Molim trudnice sa slicnim iskustvom da mi se jave, bit ce mi lakse

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ma to ti je sve normalno.
    nekad nerv, nekad omeksavanje ligamenata, kostiju..
    mene kad kad zigne ovde, kad kad onde, generalno kad razmislim, znas koliko puta me je nesto sevnulo ili zignulo kad nisam bila trudna.
    pa nezgodno spavas, pa dugo na jednoj strani, pa zabacis vrat pa se malo ukoci..
    uzivaj, bez brige!

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

hej!
    potpuno isti problem sam imala u prvoj trudnoći tak negdje od 25 tjedna pa nadalje. na identičnom mjestu i samo tamo. ugl, to ti je skroz normalno, kosti ti se i zglobovi šire kako bi bebica lakše došla i naravno još ako je beba tako postavljena da joj je lako naleći na neki živac...
    Stvarno nemaš zašto brinuti, ja sam šepala.
    a sad u drugoj trudnoći počelo odmah sa 7,8 tjedana..

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

hvala puno cure

Lambi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mene boli trtična kost i sve oko nje od 20 tj. pogotovo kada sjedim ( ne mogu dugo) i kada ležim na leđima ( ne mogu stalno na boku)
    ne brinem se jer sve se širi ,dr. rekla da nije to ništa
    likica_i i to su čari trudnoće

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •